Προς το περιεχόμενο

Νέο Realme 6s με 48MP κάμερα και οθόνη 90Hz


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μία ακόμα συσκευή για την Ευρωπαϊκή αγορά ανακοίνωσε η Realme. Έτσι, μετά το X3 SuperZoom περιμένουμε και το 6s, το οποίο βασίζεται στο Helio G90T SoC και έχει κύρια κάμερα 48MP και οθόνη 90Hz.

Η συσκευή αποτελεί μία οικονομικότερη έκδοση του Realme 6 που λανσαρίστηκε στην Ευρωπαϊκή αγορά στις αρχές Απριλίου. Θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου και θα στοιχίζει €200.

Στο εσωτερικό του Realme 6s βρίσκεται το Helio G90T SoC της MediaTek (κατασκευάζεται στα 12nm) το οποίο ενσωματώνει οκταπύρηνο επεξεργαστή με δύο πυρήνες Cortex-A76 και έξι πυρήνες Cortex-A55 και τον επεξεργαστή γραφικών Mali-G76 MC. Το SoC συνοδεύουν 4GB RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου (UFS2.1). Η μπαταρία του Realme 6s έχει χωρητικότητα 4300mAh και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 30W (μέσω USB-C). Εκτός από την θύρα USB Type-C, το Realme 6s διαθέτει και υποδοχή 3.5mm για ακουστικά.

323393770_Realme6s_1.jpg.ee290f4d82ba9c52925e062baa1d75ee.jpg

Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχουν τέσσερις κάμερες, η κύρια κάμερα 48MP (Samsung ISOCELL GW1), μία υπερευρυγώνια 8MP, ένας αισθητήρας 2MP B&W για πορτραίτα και μία κάμερα2MP  ειδικά για λήψεις «macro» (από τα 4cm). Η κύρια κάμερα υποστηρίζει μεταξύ άλλων τις λειτουργίες Super Nightscape 2.0 (για νυχτερινές λήψεις) και Chroma Boost. Υποστηρίζεται λήψη βίντεο 4K.

Η εμπρόσθια κάμερα που υποστηρίζει λειτουργίες Portrait και Portrait Nightscape καθώς και 120fps slow-motion και βασίζεται σε αισθητήρα 16MP.

1333381776_Realme6s_2.jpg.382a8bcc16c272ff84c0aedaf1e4dfd0.jpg

Η οθόνη είναι τύπου LCD IPS με διαγώνιο 6,5 ιντσών και υποστηρίζει ανάλυση Full HD+ και ρυθμό ανανέωσης 90Hz (ανάλογα το περιεχόμενο μπορεί να αλλάζει από 90Hz στα 60Hz). Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του πλαισίου, στο πλήκτρο power on/off. Το Realme 6s θα διατεθεί σε Eclipse Black και σε Lunar White.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

58 λεπτά πριν, Aias είπε

Realme η xiaomi? Εχει ακουστει προβλημα με το λογισμικο του η τιποτα κουσουρια? Περνει αναβαθμισεις κανονικα?

Αναβαθμίσεις φουλ μια χαρά. 

Το skin, δεν έχει κάτι το τρομερό, κάτι ανάμεσα σε miui και emui. 

Τίμιο. 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

95% redmi 8 pro... Ψιλοδιαφορες όπως -2 giga ram - 200 mah μπαταρία + 30 hz οθόνη , κάμερες πάνω κάτω ίδιες , μέγεθος οθόνης ίδιο...και ίδια τιμή....!!! Θα λέγε κανείς ότι βγαίνουν από την ίδια γραμμή παραγωγής....!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δυνατό πολύ αλλά πραγματικά έχει καταντήσει αστείο με όλους αυτούς τους Κινέζους κάθε μήνα και άλλο μοντέλο, έχουμε χάσει την μπάλα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω το REALME 5 PRO. Εξαιρετικό κινητό, παραπάνω από τίμιο για τα 300 ευρώ που έδωσα. Πήρε και 10, αρκεί να το κατεβάσεις manually από την  ευρωπαϊκή ιστοσελίδα της εταιρίας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

21 ώρες πριν, Looter είπε

Καλά αυτοί δεν πρέπει να αντέχουν αν δε βγάλουν μια συσκευή κάθε βδομάδα , μάλλον το έχουν για γρουσουζιά. 😂😂

Όσο υπάρχουν χαζοί που το αγοράζουν......τι να πεις, ο κόσμος έχει τρελαθεί τελείως. Πλέον δεν ψάχνουν κινητό, ψάχνουν για μια μεγάλη παντόφλα για να παίζουν παιχνίδια και για σελφι. 3 σε 1. Έξυπνη κάθε εβδομάδα βγάζουν καινούργια μοντέλα ( αλλάζοντας γράμματα μονο) γεμίζοντας τσέπες τους,τα κορόιδα πηγαίνουν και πληρώνουν. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...