Rust Cohle Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 Δημοσ. 31 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Χαίρετε! Θα ήθελα τη γνώμη σας, αν έχει κάποιος ιδέα για τυχόν προβλήματα που βγάζουν οι κινητήρες Hyundai / Kia diesel των μοντέλων 2019-2020. Οι κινητήρες βγαίνουν και για τις δύο εταιρίες από το ίδιο εργοστάσιο, είναι στην ουσία ολόιδιοι, μιάς και η εταιρία Hyundai/Kia είναι ένας όμιλος. Ο λόγος έιναι η σκέψη αγοράς του i30 fastback 1.6 diesel. Μιάς και η hyundai δινει πάρα πολλά νέα τεχνολογικά χαρακτηριστικά ασφαλείας στον στάνταρ εξοπλισμό, δεν έχω ακούσει πολλά αρνητικά για την αξιοπιστία των κινητήρων. Όσους ρώτησα, μου είπαν οτι είναι αξιόπιστα και μόνο ένας μου είπε πως στο Kia ceed του έκαιγε λάδι, καινούριο μοντέλο στα 15χιλ χιλιόμετρα. Θα εκτιμούσα μιά άποψη κάποιου κατόχου ή κάποιου μηχανικού! Ευχαριστώ. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2020 από Rust Cohle
ideal09 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2020 Προφανώς είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζεις τυχόν προβλήματα από αυτοκίνητα ενός έτους. Θεωρητικά είναι οι ίδιοι κινητήρες που τοποθετούνται από παλιά αλλά με βελτιώσεις για να ακολουθούν τις εξελίξεις. Με 160.000χλμ σε 1.4 crdi του 2013 και μεταχειρισμένο που δεν ήξερα τη χρήση, τα τελευταία 3 χρόνια που το έχω δεν μου έχει βγάλει τίποτα απολύτως. Στο κλαμπ στο fb ρίξεις μια ματιά, όλοι με τον ίδιο κινητήρα είναι υπερ ευχαριστημένοι. Γενικά δεν διαβάζω παράπονα άπο άτομα για κινητήρες και από τα τελευταία μοντέλα, μόνο σε ενός το i30 2018 του είχε αστοχήσει ένα μπεκ. Βέβαια, οι περισσότεροι diesel κινητήρες είναι αξιόπιστοι, αν όχι όλοι, το θέμα είναι να γουστάρεις το αμάξι. Τις hyundai οι κινητήρες απο τα συγκριτικά που έχω δει, έχω την εντύπωση ότι είναι ένα κλικ πιο πάνω σε κατανάλωση σε σχέση με τον ανταγωνισμό αλλά όχι κάτι τραγικό εννοείται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα