Προς το περιεχόμενο

oaed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα αιτημα για παρουσια στον οαεδ και στη καρτελα που βαζεις τα στοιχεια σου τα εβαλα ολα κανονικα αλλα λογο βιασυνης στο mail εβαλα αντι για u εβαλα y..με αποτελεσμα να πανε τα στοιχεια μου οπως ΑΦΜ ΑΜΚΑ Κινητο και ονοματεπωνυμο στο λαθος mail..υπαρχει κανενας κινδυνος;;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

Εκανα αιτημα για παρουσια στον οαεδ και στη καρτελα που βαζεις τα στοιχεια σου τα εβαλα ολα κανονικα αλλα λογο βιασυνης στο mail εβαλα αντι για u εβαλα y..με αποτελεσμα να πανε τα στοιχεια μου οπως ΑΦΜ ΑΜΚΑ Κινητο και ονοματεπωνυμο στο λαθος mail..υπαρχει κανενας κινδυνος;;

Το δικό σου email έβαλες λάθος ή τα έγραψες σε email και έβαλες λάθος διευθυνση παράδοσης?Aν το δευτερο τα έστειλες στο πουθενά.Αν το πρωτο θα πρεπει να το διορθώσεις γιατι δεν θα μπορουν να επικοινωνήσουν μαζί σου.

Δημοσ.

το πρωτο.ξαναστειλα τα στοιχεια με το σωστο email.Απλα σκεφτομαι μηπως αυτος που πηρε το mail με τα στοιχεια μου μπορει να μου κανει ζημια..λογο που εχω λογαριασμους σε τραπεζες..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, panatha1369 είπε

το πρωτο.ξαναστειλα τα στοιχεια με το σωστο email.Απλα σκεφτομαι μηπως αυτος που πηρε το mail με τα στοιχεια μου μπορει να μου κανει ζημια..λογο που εχω λογαριασμους σε τραπεζες..

ΤΟ πιο πιθανό να μην πηγε πουθενά.Και με απλό νούμερο τραπέζης κανεις δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα,μονο να σου καταθέσει λεφτά.

Δημοσ.

Ειναι αυτοματοποιημενο το μυνημα απο τον οαεδ..στειλνει κατευθειαν τα στοιχεια..το ξερω γιατι με το που εβαλα το σωστο mail μου ηρθε μυνημα.και το λαθος email υπαρχει κανονικα σαν χρηστης..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...