neo_gp Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, snbblp είπε Αν έχει κωδικό κρυπτογράφησης στο bios για τον δίσκο θα κλάψουν μανούλες. Υπάρχει περίπτωση να έχει τέτοιο πράγμα? Μπορώ κάπως να το δω?
snbblp Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 26 λεπτά πριν, neo_gp είπε Υπάρχει περίπτωση να έχει τέτοιο πράγμα? Μπορώ κάπως να το δω? μέσα από το bios
neo_gp Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, snbblp είπε μέσα από το bios Ελπίζω να μην έχει τότε γτ δε μπορώ να μπω στο bios. Και δε μπορώ να βρω κάποιο τρόπο να το ξεκλειδώσω.
imblish Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 15 ώρες πριν, neo_gp είπε Ελπίζω να μην έχει τότε γτ δε μπορώ να μπω στο bios. Και δε μπορώ να βρω κάποιο τρόπο να το ξεκλειδώσω. και γιατι δεν ανοιγεις το λαπτοπ να βγαλεις την μπαταρια να το αφησεις κανα μισαωρο να κανει ρεσετ το bios να ηρεμησεις?? 1
micos000 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δε μηδενίζει ο κωδικός στα λάπτοπ έτσι απ' ότι ξέρω.
imblish Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) την μπαταρια του cmos οχι την μεγαλη (βασικα και τις 2) δεν το εξηγησα σωστα Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2020 από imblish
micos000 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Κατάλαβα τι είπες, αυτήν εννοούσα κι εγώ αλλά νομίζω ότι δε μηδενίζει ο κωδικός έτσι.
neo_gp Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Αυτό έχω σκοπό να κάνω πρώτα , το είδα και στο google σαν μέθοδο και γράφουν ότι λειτουργεί. Αν δε δουλέψει θα δοκιμάσω αυτό με τον κωδικό που σου δίνει αν βάλεις 3 φορές λάθος password. Αν δε δουλέψει ούτε αυτό θα κάνω αυτό που είπε ο φίλος πιο πάνω με το δίσκο. Κάτι άλλο σα λύση δε νομίζω να υπάρχει.
neo_gp Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Update: Τελικά έκανα φορμάτ το δίσκο σε άλλο pc και μου δούλεψε , το bios παρ όλα αυτα δεν άλλαξε κάτι οπότε θα προσπαθήσω να το κάνω με κάποιο πρόγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα