GioTech Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά Προσπαθώ να μπω από Opera και Chrome και δεν μου ανοίγει αρκετές ιστοσελίδες και τις εμφανίζει ως insecure ακόμα και το gmail. Από Firefox τα ανοίγει όλα κανονικά. Απενεργοποίησα antivirus και τείχος προστασίας μπας και αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα ? Επεξ/σία 2 Ιουνίου 2020 από GioTech
dpolal Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 34 λεπτά πριν, GioTech είπε Καλησπέρα παιδιά Προσπαθώ να μπω από Opera και Chrome και δεν μου ανοίγει αρκετές ιστοσελίδες και τις εμφανίζει ως insecure ακόμα και το gmail. Από Firefox τα ανοίγει όλα κανονικά. Απενεργοποίησα antivirus και τείχος προστασίας μπας και αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα ? Τσέκαρε την ημερομηνία συστήματος. 1
GioTech Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Η ώρα είναι εντάξει. Είναι συγχρονισμένη. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι ήταν λάθος η ώρα, έφτιαξε μετά έκανα ένα restart και ξαφνικά πάθανε κοκομπλόκο τα browsers. Η ώρα πάντως τώρα είναι οκ. Έχω ψάξει πολύ δεν εχω βρει κάποια λύση.
GioTech Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2020 Ήταν τελικά πρόβλημα με το antivirus και το SSL. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα