Προς το περιεχόμενο
  • Εγγραφή

Στοιχηματικές- ψιλικατζίδικα


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα.

Φτιάχνω το τόπικ για να επισημάνω πόσο πολύ έχει χειροτερέψει για τον Έλληνα παίκτη το θέμα "Στοιχηματική εταιρεία" 

Είχα πολλά χρόνια να ανοίξω λογαριασμό σε εταιρεία που έχει δραστηριότητα στην Ελλάδα . Τελευταία μου σελίδα ήταν η williamhill το μακρινό 2012, στην οποία είχα κάνει κατάθεση 100 ευρώ και τα έχασα μέσα σε 2 μήνες και δεν ξανά ασχολήθηκα.

Λίγο η καραντίνα, λίγο η έλλειψη δουλειάς μου γεννήθηκε η απορία, πόσες αναλήψεις θα μπορέσω να κάνω μέχρι να μου κλείσουν το λογαριασμό. Ανοιξα λογαριασμό σε όλες σχεδόν και από την πρώτη μέρα της εγγραφής έστειλα τα standard έγγραφα ταυτοποίησης.Τα στοιχήματα μου ήταν κυρίως μονά και σε εταιρίες που άφηναν παρολί έπαιζα μέχρι και τετράδες.

Μετά από 2 μήνες ενασχόλησης σας παραθέτω τα αποτελέσματα αναλυτικά. Ασχολήθηκα σχεδόν με όλες , εκτός από Στοίχιμαν ΟΠΑΠ και κάνα διό άλλα μαγαζιά που δε μου γέμιζαν το μάτι (championsbet, meridianbet). Ο λόγος είναι ότι για τις εν λόγω εταιρίες ακούγονται μερικά πολύ κακα σχόλια για την φερεγγυότητα τους και τους λόγους που μπορούν να βρουν για να μη σε πληρώσουν 

Bet365 : Ο βασιλιάς των στοιχηματικών. Καλο λάιβ , μεγάλη προσφορά σε αθλήματα , αλλά μαυραγορίτες σε κασαουτ και γενικά προσφορές. Σε 9 μέρες κατάφερα να φάω λιμιτ 1 ευρώ μαξ κέρδος σε όλα τα αθλήματα . 

Βέβαια είναι σωστοί και κύριοι στην εξυπηρέτηση. Πλήρωσαν άμεσα όλες τις ζημιές χωρίς πολλές ταλαιπωρίες και βάσανα , σε αντίθεση με άλλους ανταγωνιστές. Στα συν,  απέστειλαν ευγενικό μήνυμα όπου με σαφήνεια έγραφαν πως δε με θέλουν άλλo για πελάτη στο στοίχημα .

Betshop : Ενα ανερχόμενο μαγαζί. Διαφημίζεται πολύ και σκέφτηκα "Γιατί όχι ?" . όμως είναι πολύ ερασιτεχνικά στημένο και θυμίζει λίγο παράνομο σάιτ Αρχές του 2010. Ξεκίνησα με κακό σερί , ειδικά στο ποδόσφαιρο, Αλλά μόλις ζήτησα την πρώτη ανάληψη και ο λογαριασμός άρχισε να ανεβαίνει έγιναν πολύ δυσκοιλιοι στο να δεχτούν στοιχήματα μου στο λάιβ και γενικά ότι εριχνα  κάποια στιγμή πρέπει να πέρναγε από έγκριση . Στο τελευταίο μου στοίχημα πριν πάψω να ασχολούμαι και με αυτούς οριστικά περίμενα 2 λεπτά με το ρολόι να δεχτούν 7αδα παρόλι στο 1 ευρώ , κάτι που τελικά απορρίφθηκε. 

Στις πληρωμες κύριοι, βέβαια μετά από κάποιες συνεχόμενες αναλήψεις άρχισαν τα τηλέφωνα και ανακριτικές ερωτήσεις για την ταυτότητα  και τη δραστηριότητα μου στη σελίδα. Το όριο μου είναι 0 (μηδεν) ευρώ σε οτιδήποτε και αν θέλω να παίξω . Φυσικά τα σήκωσα όλα και δεν πρόκειται να ξανασχοληθω με την αφεντιά τους.

Winmasters: εδώ γελάμε. Όσο καλό είναι γενικά το interface της σελίδας τόσο κακό (?) Είναι το department που ελέγχει τους παίκτες. Το όριο ήρθε μέσα σε 2 εβδομάδες με αποκλειστικό μου ποντάρισμα 3αδες ή τρια παιχνίδια με σύστημα 2-3 και με  μέγιστο στοίχημα 100 ευρώ (όλο το σύστημα μαζί ) Και κάποια μονά.

Η μια και μοναδική ανάληψη έγινε χωρίς πολύ ταλαιπωρία αλλά το ανεκδιήγητο όριο των 10 ευρώ κέρδος με έκανε να μη θέλω να ξαναπαιξω σε αυτούς.

Novibet : Αλλη μια ανερχόμενη εταιρεία με πολύ κόσμο που ανεβαίνει κάθε μήνα . Φαίνεται όμως ότι τα λεφτά τα σπρώχνει σε διαφημίσεις και όχι στο να πληρώνει όποιον κερδίζει.

Για πολύ καιρό έχανα στην εν λόγω εταιρεία. Όλα καλά λοιπόν, ευγενικοί σε email και στην εξυπηρέτηση πελατών και κάνα δεκαρικο ή δεκαπέντε ευρώ φρι μπετ. Ένα απόγευμα που τους τα μάζεψα όλα έκλεισαν το λογαριασμό , ζήτησαν μέχρι και γνήσιο υπογραφής μαζί με την ταυτότητα δίπλα στο πρόσωπο μου και Υπεύθυνη Δήλωση ότι είμαι εγώ ο χρήστης του λογαριασμού. Μόλις δεησαν  να ανοίξουν ξανα το λογαριασμό μετά από δύο εβδομαδες είχαν αποφασίσει να ακυρώσουν κάποια στοιχήματα και να μου πάρουν από μέσα μερικές χιλιάδες ευρώ. Η εξυπηρέτηση πελατών για κλάματα, ένιωθα ότι μιλάω σε παιδιά 12 χρόνων . Έχω πλέον όριο κέρδους στα 20 ευρώ , και το μεγαλύτερο delay που έχω δει σε λάιβ (60 sec)

Έχω ανοίξει dispute στην IBAS Και περιμένω , μήπως γίνει κάνα θαύμα και πάρω πίσω τα λεφτά που αποφάσισαν να μη μου δώσουν. Δε τη συστήνω σε κανέναν.

BWIN : ένα βαρύ όνομα , κομματι της Αγίας τριάδας πλέον (  Vistabet, sportingbet, bwin) που απέδειξε περίτρανα πως η φήμη της ξεπερνά τη πραγματικότητα . Μετά από 3 ημέρες πάλης με το θηρίο στο λάιβ , όταν και κατάφερα να ξεφύγω από το +- 5% των λεφτών μου τα όρια μπήκαν απροειδοποίητα και γρήγορα. Έπεσα στα 300 ευρώ μαξ κέρδος, πολύ γρήγορα στα 100 και παρά πολύ πιο γρήγορα στα 10

Τα λεφτά που κέρδισα τα έπαιρνα στην αρχή χωρίς πρόβλημα, Αλλά οταν τα εμβάσματα έγιναν τετραψήφια άρχισαν να καθυστερούν και να ζητάνε έξτρα χαρτιά για να αποδείξεις ότι είσαι ο ίδιος με αυτόν που ζήταγε ανάληψη 2 μερες πριν . Με λίγα λόγια, άλλο ένα αδιάφορο μέτριο περίπτερο που πλαισιώνει όλα τα υπόλοιπα

Pokerstars : Έμαθα ότι αυτος ο κολοσσός με τους χιλιάδες παίκτες έβαλε και στοίχημα και σκέφτηκα ότι μάλλον θα είναι σοβαρή εταιρεία. Δεν Είχα ιδέα....

Ο λογαριασμός άρχισε να ανεβαίνει πολύ γρήγορα σε πολύ σύντομο διάστημα . Καλο λάιβ , όμως γενικά έχει χαμηλό όρια πονταρισματος. Το επισημαίνω Όχι γιατί έπαιζα μεγάλα ποσά. Αλλά επειδή έχει το κουμπί που μπορείς να δεις πόσα σε αφήνει να παίξεις. 

Μετά από δύο εβδομάδες ζήτησα την πρώτη ανάληψη , τα λεφτά ήρθαν στη τράπεζα σε 13 ώρες !! "Αυτά είναι. " Σκέφτηκα : " ούτε ταλαιπωρία , ούτε τίποτα , όποιος κερδίζει περνάει από το ταμείο και εισπράττει" . Πολύ σύντομα ήρθαν τα όρια, πλέον στοιχήματα των 30 και των 50 ευρώ κοβόντουσαν λογω μεγάλου πονταρίσματος. Δεν πτοήθηκα όμως και συνέχισα να παίζω γιατί πίστευα ότι η ανάληψη θα είναι εύκολη όπως την πρώτη φορά . Ξαφνικά ο λογαριασμός απενεργοποιείται, δε μπορώ να μπω μέσα (Ούτε να παίξω ούτε φυσικά να σηκώσω λεφτα) . Έστειλα email σε ότι support τμήμα υπάρχει. Μάλλον δεν υπήρχε τίποτα, πότε δεν πήρα απάντηση σε κανένα email από αυτά που έστειλα. Ακόμα λάμβανα αυτοματοποιημένα μηνύματα ότι η ταυτοποίηση εκκρεμεί και πρέπει να στείλω και χαρτιά που να αποδεικνύουν ότι ο λογαριασμός της τράπεζας είναι δικός μου .

Αφού τα έστειλα όλα αρκετές φορές δεν έλαβα καμία απάντηση . Μόλις απευθύνθηκα στην IΒΑS για το θέμα μου μετά από λίγες ημέρες με ενημέρωσε η pokerstars πως επιτέλους έγινε η ταυτοποίηση και μπορώ να συνεχίσω να παίζω !! Φυσικά τα όρια είχαν κατέβει στα 10 ευρώ και σήκωσα ότι είχε μέσα ο λογαριασμός , κάτι που αρχικά φοβήθηκα ότι δε θα γίνει ποτέ και θα χάσω τα λεφτά μου. Η προσωπική μου εμπειρία δε με ενθουσιάζει να ξαναπαιξω σε αυτούς ούτε freebet .

Interwetten. Ήταν η τελευταία εταιρεία στην οποία έκανα μια απόπειρα να παίξω, βέβαια είχα πάρει την πίκρα από τις προηγούμενες και όπως το φανταζομουν τίποτα δε θα διαφοροποιουσε αυτή την τριτοτεταρτη στοιχηματική της πλάκας. Είπα να ανεβάσω λίγο τα πονταρίσματα στα παρόλι μου , όμως από την πρώτη στιγμή η interwetten έδειξε ότι έχει πολύ χαμηλά όρια και μου εκοβε πολλά.

Λίγο οι αποδόσεις που ήταν πάντα αρκετά ριγμενες σε σχέση με άλλες και λίγο η έλλειψη πολλων αγορών στο λάιβ με ξενερωσαν και από την πρώτη στιγμή Μετάνιωσα που άνοιξα παρτίδες με αυτούς.3 μέρες αργότερα σήκωσα ότι είχα βγάλει , χωρίς να λειψουν μηνύματα για ταυτοποίηση , λογαριασμούς κλπ. Αυτή η χαζή νοοτροπία που συναντάμε όταν ο άλλος νομίζει ότι καθυστερωντας να σε πληρώσει εσύ μπορεί και να το ξεχάσεις. Δεν ξέρω αν βάζει όρια γιατί πραγματικά έπαιξα πολύ λίγο , όμως φάνηκε από τον τρόπο που ήθελαν να μου καθυστερήσουν μια μικρή ανάληψη πόσο κακό μαγαζί είναι και δεν θα έπρεπε να έχει θέση στην ελληνική αγορά.

 

Συμπέρασμα: Ο παίκτης στοιχηματος  στην Ελλάδα έχει να κάνει με στοιχηματικές εταιρίες ψιλικατζίδικα. Μόλις βρεθεί κάποιος που μπορεί βραχυπρόθεσμα να τις νικήσει έχουν όλες ως πάγια τακτική την απαγόρευση συμμετοχης μέσα από όρια στοιχηματισμού. Μερικές τα ρίχνουν τόσο που καταντάει γελοίο.  Και όλα αυτά χωρίς να αναφέρομαι σε οποιαδήποτε κλεψιά. Ούτε arbitrage, ούτε bonus hunt, Ούτε κυνήγι λάθος αποδόσεων. Παιχνίδι στα ίσια. 

Όσο χάνεις είναι όλα καλά , τα μαγαζιά είναι έμπιστα. Μόλις είναι να σε πληρώσουν τότε αρχίζουν τα βάσανα.

Από τέτοια ψιλικατζιδικα μακριά και αγαπημένοι . 

  • Like 8
  • Thanks 3
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Aφού κερδίζεις τόσο πολύ γιατί δεν παίζεις στον ΟΠΑΠ?

..."Ασχολήθηκα σχεδόν με όλες , εκτός από Στοίχιμαν ΟΠΑΠ και κάνα διό άλλα μαγαζιά που δε μου γέμιζαν το μάτι (championsbet, meridianbet). Ο λόγος είναι ότι για τις εν λόγω εταιρίες ακούγονται μερικά πολύ κακα σχόλια για την φερεγγυότητα τους και τους λόγους που μπορούν να βρουν για να μη σε πληρώσουν"

 

...κ φυσικά, λόγω έδρας (Ελλάδα) υπάρχει το ενδεχόμενο, να στείλουν μπράβους στο σπίτι, για να μαζέψουν ταυτότητες-υπογραφές κ να κάνουν live την απαραίτητη ταυτοποίηση... πιστεύω.

Επεξ/σία από TechnoState
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, mourouzis2005 είπε

Η μεταφραση δηλαδη ειναι οτι κερδισεις, χανεις, στο τελος θα πρέπει να χανεις αλλιώς δε θα παίζεις

Fixed.

Δε συμφωνώ με το ύφος του φίλου op. Οι στοιχηματικές δεν είναι καθόλου ψιλικατζίδικα. You should know better αν παίζεις "από το μακρινό 2012" που καθόλου μακρινό δεν είναι..

Απλά έχει αλλάξει ολοκληρωτικά η προσέγγισή τους στους παίχτες (προς το χειρότερο ασφαλώς) διότι πλέον γίνονται πολλά. Παλιά υπήρχαν κάποιοι που κατάφερναν και κέρδιζαν από το στοίχημα με legit παίξιμο και είχαμε να λέμε ότι ξέρουμε 100 που παίζουν και οι 10 πχ κερδίζουν, αλλά όταν εμφανίστηκαν τα πολύ έντονα φαινόμενα με τα στημενα, τα surebets (arbitrage) και τα delays μέσω άλλων ip και διάφορα άλλα, τους έφαγε όλους η μαρμάγκα.

Έτσι, εδώ και αρκετό καιρό πια, όταν κερδίζεις ανεβαίνει το delay που σημαίνει ότι πρακτικά δε μπορείς να παίξεις live, και παράλληλα σου ρίχνουν τα όρια. Οπότε πέθανε το online στοίχημα για τους σοβαρούς παίχτες που παράλληλα έβγαζαν και ένα κέρδος.

Έχω κι εγώ καλό φίλο ο οποίος έχει 450.000 ευρώ μόνιμα στην Bet (δεν είναι τυπογραφικό λάθος), και μηδενικό delay, και αδιανόητα όρια σε max bet σε σχέση με τον δικό μου λογαριασμό και τον έχουν με το σεις και με το σας. Αλλά όπως καταλαβαίνετε παίζει για το ψώνιο του, και φυσικά, χάνει μακροπρόθεσμα. Παρόλα αυτά δεν αλλάζει το γεγονός ότι τα λεφτά του είναι πολύ πιο ασφαλή στη bet από ότι σε οποιαδήποτε τράπεζα.

Το online στοίχημα είναι μόνο hit and run πλέον..Αλλιώς μακρυά.. 

Επεξ/σία από eMike
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
13 λεπτά πριν, eMike είπε

Έχω κι εγώ καλό φίλο ο οποίος έχει 450.000 ευρώ μόνιμα στην Bet (δεν είναι τυπογραφικό λάθος), και μηδενικό delay, και αδιανόητα όρια σε max bet σε σχέση με τον δικό μου λογαριασμό και τον έχουν με το σεις και με το σας. Αλλά όπως καταλαβαίνετε παίζει για το ψώνιο του, και φυσικά, χάνει μακροπρόθεσμα. Παρόλα αυτά δεν αλλάζει το γεγονός ότι τα λεφτά του είναι πολύ πιο ασφαλή στη bet από ότι σε οποιαδήποτε τράπεζα.

Το online στοίχημα είναι μόνο hit and run πλέον..Αλλιώς μακρυά.. 

Καμια, μα καμια επαφη με την πραγματικοτητα. Μπορεις απλα να κοιταξεις τους ορους για να δεις ποσο επισφαλη ειναι τα χρηματα μας σε μια στοιχηματικη εταιρεια.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
10 ώρες πριν, sokratismalamas είπε

Μετά από 2 μήνες ενασχόλησης σας παραθέτω τα αποτελέσματα αναλυτικά. Ασχολήθηκα σχεδόν με όλες , εκτός από Στοίχιμαν ΟΠΑΠ και κάνα διό άλλα μαγαζιά που δε μου γέμιζαν το μάτι (championsbet, meridianbet). Ο λόγος είναι ότι για τις εν λόγω εταιρίες ακούγονται μερικά πολύ κακα σχόλια για την φερεγγυότητα τους και τους λόγους που μπορούν να βρουν για να μη σε πληρώσουν 

Αν και συμφωνώ απόλυτα με το γενικό συμπέρασμα οτι οι online στοιχηματικές δεν θέλουν παίχτες να κερδίζουν μακροχρόνια και σε όσους το καταφέρνουν κλείνουν αυτομάτως τους λογαριασμούς τους , έχω να κάνω κάποιες επισημάνσεις και να θέσω κάποιες εύλογες απορείες :

Αναφέρεσαι στον stoiximan και (φαντάζομαι) στον ιντερνετικό ΟΠΑΠ και μας λες οτι δεν σου γέμιζαν το μάτι ή οτι είχες ακούσει κακά σχόλια για τη φερεγγυότητά τους ως προς τις πληρωμές.

Με ποιο σκεπτικό όλες οι άλλες εταιρίες που τελικά τεστάρισες σου γέμισαν το μάτι και πίστευες οτι είναι φερέγγυες (πράγμα που αποδείχθηκε οτι δεν είναι) , ενώ οι δυο παραπάνω προαναφερθέντες δεν ήταν ;

Ακόμα όμως και έτσι να είναι , (που δεν ισχύει) , δεν είχες να χάσεις τίποτα απολύτως να τις τεστάρεις μιας και όπως ανέφερες σε αρκετές από τις υπόλοιπες εταιρίες , όταν σου έκλειναν το λογαριασμό απευθυνόσουν στην IBAS και εν τέλη κατάφερνες να κάνεις ανάληψη του υπολοίπου που είχες διαθέσιμο.Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι σε αυτές τις δυο συγκεκριμένες εταιρίες εαν έπαιζες και σου έβαζαν limit ή σου έκλειναν το λογαριασμό δεν θα μπορούσες να πάρεις επιστροφή των χρημάτως σου μέσω της IBAS;

Επίσης , όπως εύστοχα προανέφερε και ένα άλλο μέλος, από τι στιγμή που έχεις βρει τον τρόπο να κερδίζεις σε μόνιμη βάση , για ποιο λόγο δεν παίζεις ακριβώς τα ίδια στον επίγειο ΟΠΑΠ που ούτε σε λιμιτάρει , ούτε σε αφήνει απλήρωτο; Θέμα γκανιότας δεν υφύσταται τις στιγμή που έχεις τρομερά ποσοστά επιτυχίας όπως αφήνεις να εννοηθεί....

 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
2 ώρες πριν, haHa είπε

Καμια, μα καμια επαφη με την πραγματικοτητα. Μπορεις απλα να κοιταξεις τους ορους για να δεις ποσο επισφαλη ειναι τα χρηματα μας σε μια στοιχηματικη εταιρεια.

OK..

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά δε μας είπες και κάτι καινούριο ή κάτι που δε φανταζόμασταν. Με εξαίρεση τον ΟΠΑΠ, όλοι οι άλλοι αν δουν οτι κερδίζεις, κάνουν αυτά που λες. Και εγώ ειχα ενα γνωστό που έπαιζε γυναικείο βόλευ. Μετά από δέκα μέρες μαξ του μπλοκάραν το λογαριασμό, γιατί κέρδιζε χιλιαρικάκια και τους πόναγε. Και ο ΟΠΑΠ δεν είναι ότι είναι καλός και πληρώνει, απλά στα πρακτορεία είναι απρόσωπος και απλά αλλάζεις πρακτορείο, λέω εγώ τώρα ... Δεν έχω κερδίσει ποτέ σοβαρό ποσό στον ΟΠΑΠ και συνεχόμενα για να ξέρω να σου πω. 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο ΟΠΑΠ έχει μεν τα πρακτορεία , όμως δε μπορείς πλέον να παίξεις μεγάλα ποσά ε δελτιο Γιατί ελεγχεσαι για μαύρο χρήμα ΠΡΟΤΟΥ παίξεις. Δηλαδή και εκεί πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Προσωπικά δεν έχω οικονομικό πρόβλημα και μπορώ να δικαιολογήσω τις κινήσεις μου , αλλα εάν πρέπει να υποβάλλω μαζί με τα δελτία τη φορολογική μου δήλωση τι να το κάνω το πρακτορείο ? Υποτίθεται ότι το ατού του Προπατζιδικου είναι η ανωνυμία .

Αν ρίξεις πολλά μικρά δελτία την πρώτη ημέρα παίρνεις τα λεφτά σου. Όμως φίλοι που είχαν ΠΡΟΠατζιδικο και πήγα να τους στηρίξω και να παίξω σε αυτούς για να πάρουν την Προμήθεια μπήκαν πολύ πολύ γρήγορα στο μάτι.  εχουν τρομακτικό delay Και όρια σε όλες τις μηχανές και τα self service μηχανήματα , σε σημείο που πελάτες φεύγουν πια από τα μαγαζιά τους Γιατί δε μπορούν να παίξουν παρόλι 20 ευρώ στο λάιβ και αναγκαζονται να παίζουν Ιντερνετικα.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
3 λεπτά πριν, sokratismalamas είπε

Ο ΟΠΑΠ έχει μεν τα πρακτορεία , όμως δε μπορείς πλέον να παίξεις μεγάλα ποσά ε δελτιο Γιατί ελεγχεσαι για μαύρο χρήμα ΠΡΟΤΟΥ παίξεις. Δηλαδή και εκεί πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Προσωπικά δεν έχω οικονομικό πρόβλημα και μπορώ να δικαιολογήσω τις κινήσεις μου , αλλα εάν πρέπει να υποβάλλω μαζί με τα δελτία τη φορολογική μου δήλωση τι να το κάνω το πρακτορείο ? Υποτίθεται ότι το ατού του Προπατζιδικου είναι η ανωνυμία .

Αν ρίξεις πολλά μικρά δελτία την πρώτη ημέρα παίρνεις τα λεφτά σου. Όμως φίλοι που είχαν ΠΡΟΠατζιδικο και πήγα να τους στηρίξω και να παίξω σε αυτούς για να πάρουν την Προμήθεια μπήκαν πολύ πολύ γρήγορα στο μάτι.  εχουν τρομακτικό delay Και όρια σε όλες τις μηχανές και τα self service μηχανήματα , σε σημείο που πελάτες φεύγουν πια από τα μαγαζιά τους Γιατί δε μπορούν να παίξουν παρόλι 20 ευρώ στο λάιβ και αναγκαζονται να παίζουν Ιντερνετικα.

κατάλαβα. Τι να σου πω ρε φιλαράκι :) Δεν έχω τέτοια προβλήματα μιας και έχω έναν μεγάλο κουβά εδώ πέρα και τον γεμίζω τακτικά :)

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 2 μήνες μετά...

Φανταστική εταιρεία με όλη την έννοια του ορισμού του φανταστικού. Πρόκειται για κάκιστη εταιρεία από εμπειρία και μόνο έπειτα από συνεχείς επιτυχίες και εντολή ανάληψης διέγραψαν οι κύριοι αυτοί μόνιμα τον λογαριασμό και αρνούνται να καταβάλλουν τα κέρδη. Φυσικά και δρουν ανεξέλεγκτα και χωρίς κανένα αίσθημα ευθύνης και εννοείται χωρίς κανένα μηχανισμό εποπτείας και ελέγχου. Ο κάθε ένας από εμάς είναι απροστάτευτος στις ορέξεις μιας εταιρείας που δείχνει το αυστηρό της πρόσωπο μόνο όταν δεν μπορεί να ανταποκριθεί .
Συμπέρασμα φροντίστε να επενδύσετε τον χρόνο και τα χρήματα σας σε μια εταιρεία που θα πληρώσει όταν έρθει η ώρα της πληρωμής αποδεδειγμένα, φερέγγυα και έμπρακτα. Γιατί άλλο να το διαβάζετε και άλλο να το ζείτε... κι άλλο τελικά που είναι και το κερασάκι στην τούρτα να σας δουλεύουν απατεώνες με πτυχία online στον θαυμαστό κόσμο της πληροφορικής του 21ου αιώνα!!!

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μην κάνετε το λάθος να κάνετε κατάθεση στο BWIN.GR

Λένε ότι μπαίνουν τα χρήματα σε 2-4 εργάσιμες, ημέρες, θα είσαστε τυχεροί ΑΝ μπουν σε 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ και βάλε.

Η βάση τους είναι στην Αγγλία, ούτε τηλέφωνο υπάρχει, ούτε τίποτα.

ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΤΕ.

 

Στις 5/6/2020 στις 1:21 ΠΜ, sokratismalamas είπε

Έχω ανοίξει dispute στην IBAS Και περιμένω , μήπως γίνει κάνα θαύμα και πάρω πίσω τα λεφτά που αποφάσισαν να μη μου δώσουν. Δε τη συστήνω σε κανέναν.

Ποιο είναι το url για την IBAS, γιατί μου φαίνεται ότι θα χρειαστεί να κάνω το ίδιο ? IBAS μόνο UK βλέπω διεύθυνση.

Επεξ/σία από qwerty99
Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

[email protected] αλλά πρέπει να ξέρεις ότι σπάνια δικαιώνουν τον παίκτη. Τα μέλη τους είναι managers σε διαφορους bookmakers. Κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H meridianbet δεν ξέρω τι φρούτο είναι, αλλά η championsbet πρέπει να ειναι θυγατρική της 365.

Από εκεί και έπειτα προκαλέι ενδιαφέρον πως ο φίλςο δεν προσπάθησε να παίξει στον stoiximan. Ο οποίος γενικά όχι ότι είναι κανένας καλύτερος και εκεί αβέρτα πέφτουν τα limits κτλ.

Πάντως αυτό το φαινόμενο υπάρχει παντού στην Ευρώπη τουλάχιστον. Και στην Αγγλία βαράνε Limits αν κερδίζεις και παντού. 

Οι μοναδικές σοβαρές επιλογές στις οποίες πάλι μπορεί να έχεις προβλήαμτα απλά πιο σπάνια, είναι μη αδειοδοτημένα μαγαζιά (πχ pinnacle). Ειδικά όταν έφυγε η betfair, πέθανε και το σοβαρό στοίχημα στην Ελλάδα για όλους νομίζω. 

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.