bloodraven Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Για μια αγορά που έκανα την περασμένη εβδομάδα από το AliExpress (usb adaptor περίπου 10euro) , μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και αφου έχει status πως έχει αποσταλεί λαμβάνω ένα μήνυμα από τον πωλητή ο οποίος μου ζήτησε να ακυρώσω την παραγγελία που έκανα γιατί λέει τα πράγματα που μου έστειλε κατάλαβε πως ήταν ελαττωματικά και αισθάνεται άσχημα. Ενημερώνω πως ακύρωση δεν μπορεί να γίνει αφού η παραγγελία έχει αποσταλεί και πως θα περιμένω να δω τι θα παραλάβω. Επανέρχεται ο τύπος με νέο μήνυμα να μου λέει πως θα μου στείλει ένα δωρο! ως αποζημίωση εάν του στείλω το paypal μου για να μου κάνει εκεί refund το ποσό της παραγγελίας. Να περιμένω να έρθει το πακέτο να δω θα παραλαβω; , να κανω dispute αμεσα στο aliexpress ή να δώσω το paypal να πάρω και δωράκι (κατά τα λεγόμενα του πωλητή); Πιθανόν δουλεύει με affiliate και του τα έκαναν κ@λο ,άλλα θέλω και την γνώμη σας
iMrP Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Εγώ είχα κάνει μία αγορά ενα projectorακι σε πολύ χαμηλή τιμή. Έγινε confirmed και μου ζήτησε να την ακυρώσω αλλά εγώ δεν την ακύρωσα. Μέσα σε δύο μέρες είχε ξεκινήσει η αποστολή. Για να μην τα πολυλογώ ο πωλητής μου είχε δώσει το tracking άλλου πακέτου. Η διαδικασία για να ζητήσω refund ήταν πραγματικά κουραστική και χρονοβόρα. Θα σου πρότεινα να ζητήσεις την ακύρωση αν γίνεται για να μην mπλέξεις και ΠΑΝΤΑ όλα μέσω της ali.
Salvation81 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Νομιζω πως μπορεις να κανεις ακυρωση αφου δεχεται ο πωλητης.
The_Judas Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Γιατί δεν περιμένει να παραλάβεις το προιόν, να κάνεις dispute και μετά να σε αποζημιώσει; Εχει ορισμένους περίεργους πωλητές το alie αλλά ευτυχώς έχει καλό dispute και φοβούνται. Με το να δώσεις το paypal σου για refund, νομίζω ότι δεν χάνεις και τίποτα. Εξήγησε του όμως ότι δεν μπορείς να κάνεις ακύρωση, παρά μόνο μια καλή κριτική όταν λάβεις το προϊόν. Αλλωστε αυτό είναι μάλλον που φοβάται περισσότερο. Μήπως λάβουν 50-100 άτομα ένα ελλατωματικό προιόν και τους βάλουν κακές κριτικές. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2020 από The_Judas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα