Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα ας πω και εγω την εμπειρια μου για αυτο το μαγαζι αν και το εχω προτεινει ο ιδιος επειδη ειναι φθηνο.

Ας ξεκινησουμε γινεται παραγγελια για συστημα 26 απριλη και τελικα παραλαμβανω σημερα μετα απο τοσο καιρο πραγματικα ασχολιαστο.

1ο φαουλ ειναι που μου λενε πως εστειλαν την παραγγελια με μεταφορικη και οχι με κουρριερ και στη μεταφορα εσπασε το τζαμι απο το κουτι και τα εκανε ολα ταναπου μεσα.

Μετα απο αυτο περιμενω αλλες 15 μερες μεχρι να ξαναπαραγγειλουν κουτι και τροφοδοτικο και τελικα παραλαμβανω σημερα και τι να δω?Αντι για xfx rx 570 8gb που εχω παραγγειλει μου εχουν στειλει gtx 1050 2gb πραγματικα απαραδεκτο.

Επισης δεν μου εδωσαν κλειδι για windows και ουτε 2 δωρεαν παιχνιδια που τα εκαναν δωρο λογο καθυστερησης.Πραγματικα απαραδεκτοι.

Αυτα απο μενα για το εν λογο μαγαζι επειδη βλεπω και αλλα ατομα να το προτεινουν και λογικο ειναι εφοσον εχει φθηνες τιμες.

Επεξ/σία από Horn
Δημοσ.

καταρχην εχεις ανοιξει το θεμα σε λαθος ενοτητα, επρεπε να το ανοιξεις στην ενοτητα "Μπλα Μπλα"

καταδευτερον υπαρχει ο συνήγορος του καταναλωτη, και απτη στιγμη που εχεις τα mail επιβεβαίωσης με τους κωδικούς και τα ονοματα των προϊόντων μπορεις να το πας νομικα.

σε περιπτωση που τα εχεις διαγραψει, δε θα βγαλεις ακρη.

• Super Moderators
Δημοσ.
On 09/06/2020 at 13:49, xristakos95 said:

Βαλτε τα εδω να ειναι μαζεμενα 

Εδώ η συνέχεια.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...