rokovangel Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα θα εκτιμούσα την βοήθεια σας ! Απέκτησα σύνδεση fiber 100 της wind και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: το ρουτερ έχει δυο δίκτυα ένα 5ghz με ταχύτητα 100 mbps και ένα 2,4 ghz με ταχύτητα περίπου 30. Το 100ρι ενώ το βλέπουν τα κινητά μου και η τηλεόραση δεν το βλέπουν το PlayStation και το laptop μου ενώ το 2,4ghz το βλέπουν όλες οι συσκευές ! Ξέρει κανεις γιατί γίνεται αυτό ; Ευχαριστώ
zx1234r Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Το 5ghz το βλέπουν μόνο όσες συσκευές το υποστηρίζουν. Οι παλαιότερες δεν το βλέπουν.
Aggelos_INSM Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, rokovangel είπε Καλησπέρα θα εκτιμούσα την βοήθεια σας ! Απέκτησα σύνδεση fiber 100 της wind και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: το ρουτερ έχει δυο δίκτυα ένα 5ghz με ταχύτητα 100 mbps και ένα 2,4 ghz με ταχύτητα περίπου 30. Το 100ρι ενώ το βλέπουν τα κινητά μου και η τηλεόραση δεν το βλέπουν το PlayStation και το laptop μου ενώ το 2,4ghz το βλέπουν όλες οι συσκευές ! Ξέρει κανεις γιατί γίνεται αυτό ; Ευχαριστώ τι ps4? Αν ειναι OG ps4 τοτε ειναι φυσιολογικο.
rokovangel Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, Aggelos_INSM είπε τι ps4? Αν ειναι OG ps4 τοτε ειναι φυσιολογικο. Συγγνώμη αλλά δεν ξέρω τι είναι το og . Σίγουρα δεν είναι το pro
Aggelos_INSM Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, rokovangel είπε Συγγνώμη αλλά δεν ξέρω τι είναι το og . Σίγουρα δεν είναι το pro Το πρωτο που βγηκε εννοω. Αμα εχεις το πρώτο που βγηκε τοτε αυτο δεν υποστηρίζει 5Ghz. Το slim και το pro ομως υποστηριζουν
seventh_son Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, rokovangel είπε Καλησπέρα θα εκτιμούσα την βοήθεια σας ! Απέκτησα σύνδεση fiber 100 της wind και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: το ρουτερ έχει δυο δίκτυα ένα 5ghz με ταχύτητα 100 mbps και ένα 2,4 ghz με ταχύτητα περίπου 30. Το 100ρι ενώ το βλέπουν τα κινητά μου και η τηλεόραση δεν το βλέπουν το PlayStation και το laptop μου ενώ το 2,4ghz το βλέπουν όλες οι συσκευές ! Ξέρει κανεις γιατί γίνεται αυτό ; Ευχαριστώ Το θέμα είναι οτι στα 2.4ghz είσαι χαμηλά σε ταχύτητα. Κατέβασε το wifi analyzer και τσέκαρε το κανάλι που εκπέμπεις μήπως χρειαστεί να το αλλάξεις (αν εκπέμπουν πολλά ασύρματα δίκτυα πχ των γειτόνων στο ίδιο κανάλι πέφτει η απόδοση και πιθανόν να έχεις και αποσυνδέσεις) και πιάνεις μεγαλύτερη ταχύτητα.
zx1234r Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, seventh_son είπε Το θέμα είναι οτι στα 2.4ghz είσαι χαμηλά σε ταχύτητα. Κατέβασε το wifi analyzer και τσέκαρε το κανάλι που εκπέμπεις μήπως χρειαστεί να το αλλάξεις (αν εκπέμπουν πολλά ασύρματα δίκτυα πχ των γειτόνων στο ίδιο κανάλι πέφτει η απόδοση και πιθανόν να έχεις και αποσυνδέσεις) και πιάνεις μεγαλύτερη ταχύτητα. 14 ώρες πριν, rokovangel είπε Καλησπέρα θα εκτιμούσα την βοήθεια σας ! Απέκτησα σύνδεση fiber 100 της wind και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: το ρουτερ έχει δυο δίκτυα ένα 5ghz με ταχύτητα 100 mbps και ένα 2,4 ghz με ταχύτητα περίπου 30. Το 100ρι ενώ το βλέπουν τα κινητά μου και η τηλεόραση δεν το βλέπουν το PlayStation και το laptop μου ενώ το 2,4ghz το βλέπουν όλες οι συσκευές ! Ξέρει κανεις γιατί γίνεται αυτό ; Ευχαριστώ Το πρόβλημα είναι ξεκάθαρα incompatibility. Τρέξε στο λάπτοπ την εξής εντολή σαν administrator netsh wlan show drivers Δες στα Radio Types τι θα σου βγάλει. Αν σου βγάλει 802.11a, b, g, n, ac, θεωρητικά υποστηρίζει. Αν δεν στα βγάλει όλα αυτά, δεν υποστηρίζει. Νομίζω το AC είναι αυτό που υποστηρίζει τα 5ghz. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2020 από zx1234r
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα