Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.. Ενώ ο υπολογιστής λειτουργει κανονικά και μπαίνει κανονικα ιντερνετ κλπ, ξαφνικά δεν μ φορτώνει σελίδες στους browsers και μ γράφει  η σελίδα αργησε πολυ να ανταποκριθεί και μετά απο αρκετά λεπτά κανοντας ανανέωση σελίδας φτιάχνεο.. Κοιτάζοντας την διαχειρηση εργασιών παρατηρώ ότι γίνεται κυρίως όταν ο δίσκος χρησιμοποιήτε στο 100% αλλα εχει συμβει και με χρήση δίσκουσ το 0%.. Το παράξενο ομως ειναι πως το σκαιπ, το viber και το torrent δουλευουν κανονικά και ειναι συνδεδεμένα και μπορώ να κάνω κανονικά κλήση μεσω σκαιπ ή viber.. Αυτο συμβαίνει για αρκετά λεπτά και δεν μπορώ να ανοιξω καμία σελίδα στους browsers, έχω δοκιμάσει chrome, firefox, explorer.. Είχα το Avast το έσβησα μηπως τα φταίει αυτό, τώρα έχω το eset nod . Το πρόβλημα συνεχίζει και ειναι πολύ σπαστικό.. Εχω κανει εκκαθαρίσει στους browsers σε cokies αλλά τίποτα, .. Το θέμα ειναι πως σε λιγες μέρες αρχίζει η εξεταστική μέσω διαδυκτιου.. και φοβαμαι μην κλατάρει και με πετάξεει εξω απο την εξέταση και δεν μπορώ να ξαναμπώ.. Καμια λύση; Ευχαριστώ..

Lenovo υπολογιστή έχω..

Επεξ/σία από mitsos131996
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, mitsos131996 είπε

το σκαιπ, το viber και το torrent δουλευουν κανονικά

Αν στα τορρεντς εχεις βαλει την μεγιστη ταχυτητα στο upload , θα εχεις τετοιο θεμα που περιγραφεις.Μειωσε την στην ελαχιστη δυνατη και δες τι γινεται.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...