StavrosD Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Από το πουθενά μου εγκαταστάθηκε το Microsoft Office IME 2007 και μάλιστα με την Κορεάτικη γλώσσα. Γνωρίζει κανείς πως στο καλό εγκαταστάθηκε και πως θα το αφαιρέσω; Πήγα στα Settings-> Time & Language -> Language αλλά δεν εμφανίζεται άλλη γλώσσα πλην των Ελληνικών και των Αγγλικών. Στο Start δεν υπάρχει το Microsoft Office IME Δεν έχω εγκατεστημένο το Office 2007, έχω το Office 365.
micos000 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων δεν έχει κάτι σχετικό;
dpolal Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Aπό παρόμοιο πρόβλημα με Japanese στον γούγλη: You can go to Settings -> Languages -> Japanese -> Keyboards. There you won't see Microsoft IME even though it already appears when you switch language. You can add Microsoft IME to the list then immediately remove it.
StavrosD Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Μετά από καιρούς και χρόνια βρήκα την λύση. Ενώ στις Ρυθμίσεις (settings) φαίνονται μόνο 2 γλώσσες (Αγγλικά, Ελληνικά) όταν πάτησα στο "Advanced keyboard settings" -> "Language bar Options" , είδα τα κορεάτικα στο Text Services and Inputa Languages. Σε αυτή την καρτέλα δεν υπάρχει επιλογή για αφαίρεση της Κορεάτικης γλώσσας. Τελικά η λύση αν και δεν ήταν προφανής ήταν απλή. Άνοιξα τις προτιμήσεις γλώσσας του Office (Microsoft Office Language Preferences) Κλικ στα κορεάτικα και κατάργηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα