frieck Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για το πως και το γιατί, αλλά ο πατέρας μου είναι άστεγος - επισήμως και με βούλα από την Νομαρχία. Ζει σε ένα γιαπί. Παρόλα αυτά, εδώ και έναν μήνα, δεν ξέρω πως, αλλά έκανε καρτοσυμβόλαιο με την πιο διαδεδομένη εταιρία κινητής στην χώρα. Μήπως να αναφέρω όνομα εταιρίας; Ο άνθρωπος είναι 86 χρονών και δεν είχε ιδέα για κάτι τέτοιο. Πως ακυρώνω το συμβόλαιο χωρίς να έχει την παραμικρή χρέωση; 1
emperor4her Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, frieck είπε Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για το πως και το γιατί, αλλά ο πατέρας μου είναι άστεγος - επισήμως και με βούλα από την Νομαρχία. Ζει σε ένα γιαπί. Παρόλα αυτά, εδώ και έναν μήνα, δεν ξέρω πως, αλλά έκανε καρτοσυμβόλαιο με την πιο διαδεδομένη εταιρία κινητής στην χώρα. Μήπως να αναφέρω όνομα εταιρίας; Ο άνθρωπος είναι 86 χρονών και δεν είχε ιδέα για κάτι τέτοιο. Πως ακυρώνω το συμβόλαιο χωρίς να έχει την παραμικρή χρέωση; το αστεγος δεν λεει κατι, εγω ειχα συμβολαιο απο τα 15, στο ονομα μου, χωρις καποιον εγγυητη. (εννοειται χωρις δουλεια-εισοδημα, μαθητης λυκειου). Για να κανει συμβολαιο ξερω χρειαζεται λογαριασμο Δεκο. στα καρτοσυμβολαια δεν ξερω αν ισχυει κατι διαφορετικο. φανταζομαι πως οχι. οποτε, αν εδωσε καποιο λογαριασμο νερου η δεη που να ξερουν αυτοι οτι δεν εχει χρηματα? δεν νομιζω να μπορεις να το ακυρωσεις βαση "αστεγου". καλυτερα να επαιρνες να ρωτησεις στην εταιρια.. ισως να ισχυριστεις οτι δνε εχει σωας τας φρενας και οτι δεν θα παρουν λεφτα μπας και γινει τιποτα. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2020 από emperor4her
zx1234r Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, frieck είπε Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για το πως και το γιατί, αλλά ο πατέρας μου είναι άστεγος - επισήμως και με βούλα από την Νομαρχία. Ζει σε ένα γιαπί. Παρόλα αυτά, εδώ και έναν μήνα, δεν ξέρω πως, αλλά έκανε καρτοσυμβόλαιο με την πιο διαδεδομένη εταιρία κινητής στην χώρα. Μήπως να αναφέρω όνομα εταιρίας; Ο άνθρωπος είναι 86 χρονών και δεν είχε ιδέα για κάτι τέτοιο. Πως ακυρώνω το συμβόλαιο χωρίς να έχει την παραμικρή χρέωση; Σίγουρα το έκανε μόνος του ή τον βρήκαν θύμα απο την εταιρία και του έβγαλαν παράτυπα?
frieck Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 7 ώρες πριν, emperor4her είπε το αστεγος δεν λεει κατι, εγω ειχα συμβολαιο απο τα 15, στο ονομα μου, χωρις καποιον εγγυητη. (εννοειται χωρις δουλεια-εισοδημα, μαθητης λυκειου). Για να κανει συμβολαιο ξερω χρειαζεται λογαριασμο Δεκο. στα καρτοσυμβολαια δεν ξερω αν ισχυει κατι διαφορετικο. φανταζομαι πως οχι. οποτε, αν εδωσε καποιο λογαριασμο νερου η δεη που να ξερουν αυτοι οτι δεν εχει χρηματα? δεν νομιζω να μπορεις να το ακυρωσεις βαση "αστεγου". καλυτερα να επαιρνες να ρωτησεις στην εταιρια.. ισως να ισχυριστεις οτι δνε εχει σωας τας φρενας και οτι δεν θα παρουν λεφτα μπας και γινει τιποτα. Δεν εχει λογαριασμο ΔΕΚΟ. Αστεγος ειναι. 1
emperor4her Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 7 ώρες πριν, frieck είπε Δεν εχει λογαριασμο ΔΕΚΟ. Αστεγος ειναι. Δεν χρειαζεται να ειναι στο ονομα του!! δηλαδη, ακομη και στην τραπεζα οταν ανοιξα λογαριασμο σκεψου το 2002 ημουν 16, μου ζητησαν ενα λογαριασμο ΔΕΚΟ.. πηρα και εγω ενα νερου και πηγα. ηταν στο ονομα του παππου μου ο οποιος ειχε και διαφορετικο επωνυμο απο μενα (παππους απ το σοι της μανας μου)
frieck Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, emperor4her είπε Δεν χρειαζεται να ειναι στο ονομα του!! δηλαδη, ακομη και στην τραπεζα οταν ανοιξα λογαριασμο σκεψου το 2002 ημουν 16, μου ζητησαν ενα λογαριασμο ΔΕΚΟ.. πηρα και εγω ενα νερου και πηγα. ηταν στο ονομα του παππου μου ο οποιος ειχε και διαφορετικο επωνυμο απο μενα (παππους απ το σοι της μανας μου) Δεν υπαρχει τιποτα. Ο ανθρωπος ειναι πραγματικα αστεγος, με χαρτι νομαρχιας. Σε γιαπί μένει. 86 ετων. 1
frieck Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 22 ώρες πριν, zx1234r είπε Σίγουρα το έκανε μόνος του ή τον βρήκαν θύμα απο την εταιρία και του έβγαλαν παράτυπα? Μόνος του.
frieck Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 'Εχει βεβαίωση αστεγίας. Πηγα στην κοσμοτε. Δεν παιζει κανενα ρολο η αστεγια μου ειπαν. Επισης το συμβόλαιο το έχει κανει σε Γερμανό τον Ιανουάριο! Και έχει δυο κινητά στο ονομά του! Το άλλο κινητό το έχει δωσει σε φίλο του. Δυο χρεωσεις δηλαδη. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Περνάς από πολλές φάσεις για να βγάλεις συμβόλαιο στη κοσμοτέ, το ξέρω έχω και εγώ συμβόλαια εκεί. Πως το έκανε αυτό ή μήπως έγινε πριν γίνει το "μοιραίο"? Προφανώς τώρα δε νομίζω να μπορεί να κάνει κάτι βέβαια πολύ αμφιβάλω ότι θα του επιβάλει κανείς τίποτα. Η μάνα μου εδώ και 10 χρόνια χρωστάει ένα λογαριασμό που διέκοψε στη forthnet, κάθε τόσο την παίρνουν να τη πρήξουν αλλά ως εκεί. Ζει στη φωτογραφία που έδειξες 86 χρονών? άουτς δεν υπάρχει κάποιο γηροκομείο να τον φιλοξενήσει? Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2020 από aizensama24
doa5 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Συγνωμη κιολας...αλλα επιτρεπεις στον εαυτο σου να αφηνει τον πατερα σου να ζει σε ενα γιαπι? και το μονο που σε νοιαζει ειναι το τι λογαριασμο θα πληρωσεις για εναν 86χρονο ανθρωπο? αληθεια τωρα? δηλαδη το να τον παρεις κοντα σου και να ζησει τα τελευταια χρονια της ζωης του αξιοπρεπως δεν το σκεφτηκες καθολου? ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ!!!! 4 3
koutsis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, doa5 είπε Συγνωμη κιολας...αλλα επιτρεπεις στον εαυτο σου να αφηνει τον πατερα σου να ζει σε ενα γιαπι? και το μονο που σε νοιαζει ειναι το τι λογαριασμο θα πληρωσεις για εναν 86χρονο ανθρωπο? αληθεια τωρα? δηλαδη το να τον παρεις κοντα σου και να ζησει τα τελευταια χρονια της ζωης του αξιοπρεπως δεν το σκεφτηκες καθολου? ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ!!!! Πεστα ρε φίλε. Ασχολούμαστε πως έγιναν οι συνδέσεις και κανείς δεν λέει κάτι που ένας 86 χρονος μένει σε ένα γιαπι και ο γιος του ενδιαφέρεται για τους λογαριασμούς! Εκτός αν είναι μουφα η όλη ιστορία! 3
kostasbm Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 αυριο ειναι η γιορτη του πατερα και οταν ακους τετοια δε ξερεις τι να πεις........2020 ειμαστε και λεμε να εχουν οι γονεις μας καλα γεραματα και ακους τωρα τετοια.... 3
georgerapp Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Κατέβαινα για να δω αν έχει γραφεί το σχολιο λιγο από πάνω αλλιως να το έκανα εγώ . Βλεπω μπήκε και η φωτό απο το γιαπι !!!!
frieck Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Στις 20/6/2020 στις 3:00 ΜΜ, doa5 είπε Συγνωμη κιολας...αλλα επιτρεπεις στον εαυτο σου να αφηνει τον πατερα σου να ζει σε ενα γιαπι? και το μονο που σε νοιαζει ειναι το τι λογαριασμο θα πληρωσεις για εναν 86χρονο ανθρωπο? αληθεια τωρα? δηλαδη το να τον παρεις κοντα σου και να ζησει τα τελευταια χρονια της ζωης του αξιοπρεπως δεν το σκεφτηκες καθολου? ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ!!!! Στις 20/6/2020 στις 7:08 ΜΜ, koutsis είπε Πεστα ρε φίλε. Ασχολούμαστε πως έγιναν οι συνδέσεις και κανείς δεν λέει κάτι που ένας 86 χρονος μένει σε ένα γιαπι και ο γιος του ενδιαφέρεται για τους λογαριασμούς! Εκτός αν είναι μουφα η όλη ιστορία! Στις 20/6/2020 στις 7:56 ΜΜ, kostasbm είπε αυριο ειναι η γιορτη του πατερα και οταν ακους τετοια δε ξερεις τι να πεις........2020 ειμαστε και λεμε να εχουν οι γονεις μας καλα γεραματα και ακους τωρα τετοια.... Άπορος είμαι. Δεν έχω περιουσιακά στοιχεία. Φιλοξενουμαι σε φιλικό άτομο. Μπορείτε να βοηθήσετε εσείς που σχολιάζετε για την προσωπική μου ζωή? Επί τούτου είπα εξαρχής πως δεν θέλω να αναφέρω το πώς και το γιατί. 1
vaf3 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Φιλε δεν προκειτε να σε βοηθησει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ κανεις εδω μεσα. Το μονο που θα σου γραψουν ειναι εξυπναδες και μα....κιες. Καλη δυναμη. 1 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις