Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια παιδες εχω ενα θεμα εκανα εγγραφη σε ενα σαιτ  δειχνει κατι μοντελα απο καμερες και δεν εχει επιλογη διαγραφης τι να κανω?επισης επειδη δεν εχω ξαναγραφτει σε τετοια σαιτ εχω μια σχετικη συνχιση δεν εβαλα αληθινα στοιχεια στην εγγραφη παντως .. ειναι οκ το σαιτ η ειναι κατι περιεργο οσοι ξερετε στειλτε ευχαριστω..

Επεξ/σία από germal222
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, germal222 είπε

γεια παιδες εχω ενα θεμα εκανα εγγραφη σε ενα σαιτ recurbate.com δειχνει κατι μοντελα απο καμερες και δεν εχει επιλογη διαγραφης τι να κανω?επισης επειδη δεν εχω ξαναγραφτει σε τετοια σαιτ εχω μια σχετικη συνχιση δεν εβαλα αληθινα στοιχεια στην εγγραφη παντως .. ειναι οκ το σαιτ η ειναι κατι περιεργο οσοι ξερετε στειλτε ευχαριστω..

Και γιατί να κάνεις διαγραφή;Οταν λες έβαλες ψευτικα στοιχεία ........τι εννοείς;Τι φοβάσαι;Εχεις βάλει πιστωτική ή κάτι τέτοιο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 18/6/2020 στις 1:22 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Και γιατί να κάνεις διαγραφή;Οταν λες έβαλες ψευτικα στοιχεία ........τι εννοείς;Τι φοβάσαι;Εχεις βάλει πιστωτική ή κάτι τέτοιο;

Επεξ/σία από germal222
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, germal222 είπε

απλα εβαλα ενα ακυρο email + nickname στην εγγραφη... καρτες και τετοια οχι δεν εβαλα τιποτα απλα μπηκα.. απλα μηπως δουν την ip και τετοια και υπαρξει κανα θεμα να βρησκουν τα μελη του σαιτ κλπ αν ειναι τιποτα περιεργο σαιτ αν και δεν εκανα κατι..

Βρε φίλε!Βρε φίλε!ξεκόλλα ,τίποτα δεν θα γίνει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Βρε φίλε!Βρε φίλε!ξεκόλλα ,τίποτα δεν θα γίνει.

ναι βρε φιλε το ξερω απλα επειδη δεν εχει διαγραφη λογαριασμου μου φανηκε περιεργο το σαιτ και συνχιστηκα σχετικα.. εσυ πως το βλεπεις το σαιτ ειναι νομιμο? ευτυχως που δεν εβαλα καρτες κλπ..μηπως ξερεις προγραμμα για να διαγραψω τον λογαριασμο απο εκει περα?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, germal222 είπε

ναι βρε φιλε το ξερω απλα επειδη δεν εχει διαγραφη λογαριασμου μου φανηκε περιεργο το σαιτ και συνχιστηκα σχετικα.. εσυ πως το βλεπεις το σαιτ ειναι νομιμο? ευτυχως που δεν εβαλα καρτες κλπ..μηπως ξερεις προγραμμα για να διαγραψω τον λογαριασμο απο εκει περα?

ΓΙατί να διαγραφείς;Απλά μην ξαναμπεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στις 18/6/2020 στις 1:44 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

ΓΙατί να διαγραφείς;Απλά μην ξαναμπεις.

.

Επεξ/σία από germal222
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, germal222 είπε

να το διαγραψω για να μην ειναι εκει περα και το βλεπει κανενας περιεργος εκει μεσα.. τεσπα απο τι λες δεν υπαρχει λογος ασηχυχιας θα σε εμπιστευτω..

Ποιος να το δει;Το έχεις φόρα παρτίδα στο pc σου?

Δεν καταλαβαίνω.

Δεν είναι για εσένα αυτά τα σπορ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, germal222 είπε

εννοω για τον admin oi admins εκει περα ειναι τιποτα περιεργοι και ισως θελουν να ψαχνουν να στοιχεια του κοσμου που μπαινει στο σαιτ και ισως να πανε στις κανονικες οδους που μενουν .. οχι το pc το εχω αδειο δεν εχω τιποτα μεσα καμια φοτο κλπ + εχω καλο antivirus μην στειλουν ιο..

Ελεος όμως.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ελεος όμως.

βλακια ειπα ε? κ' ομως περνανε απο το μυαλο μου κατι τετοια... δεν θα ξανακανω εγγραφη πουθενα σε τετοια σαιτ..

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, verylife78 είπε

εδω γιατι εκανες εγγραφη; δεν φοβασε μην ειναι τιποτα περιεργοι

οχι βρε φιλε ενταξει εδω ειναι κανονικο σαιτ..απλα εκει δεν ξερεις  εσυ πως το βλεπεις ειναι οκ το σαιτ η τιποτα περιεργο?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, germal222 είπε

οχι βρε φιλε ενταξει εδω ειναι κανονικο σαιτ..απλα εκει δεν ξερεις  εσυ πως το βλεπεις ειναι οκ το σαιτ η τιποτα περιεργο?

αφου ψευτικα στοιχεια, καρτα δεν εδωσες...εσυ φοβασε μονο ip

κλεισε και το router να σου αλλαξει IP, τωρα σιγα μην σε βρουνε, και να σε ψαξουν γιατι; τους εκανες κατι; πολυ αγχος αλλη φορα μπαινε μονο σε γνωστα και εσυ ...hub.com ή you....com 
τι να σε πω ... κανε και ενα διαγραφη ιστορικου να πεταξεις οτι cookies ηρθαν και πηγαινε για κανα ποτακι το βραδυ να δεις γκομενακια live

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...