Slayer96 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα..μενω στα Γιαννενα οπου πριν λιγους μηνες εβαλαν καμπινες vdsl στην περιοχη μου και εχω κανει μια αιτηση στη vodafone για vdsl και με ενημερωσαν οτι θα υπαρξει καθυστερηση στην ενεργοποιηση της γραμμης και μου εστειλαν το εξης μηνυμα : "θα θελαμε να σας ενημερωσουμε οτι για την ενεργοποιηση της γραμμης θα υπαρξει μια καθυστερηση λογω ελλειψης καλωδιων.Λαβαμε γνωση απο τον Οτε πως απαιτειται μια ειδικη κατασκευη η οποια εχει μεγιστο χρονο αναμονης 3 μηνες". Τους ρωταω λοιπον αν ειναι σιγουρο οτι θα εχω ιντερνετ μεσα στους επομενους τρεις μηνες και με διαβεβαιωσαν οτι θα εχω.Μαλιστα μου ειπαν οτι υπαρχει διαθεσιμοτητα και οτι απλα χρειαζεται αυτη η ειδικη κατασκευη για να ενεργοποιηθει η γραμμη..και ξαναμιλησα με συναδελφο τους και μου ειπε οτι δεν ειναι και σιγουρο οτι θα υπαρχει δυνατοτητα ενεργοποιησης ακομα και με αυτη την ειδικη κατασκευη.. Ξερει μηπως κανεις τι εννοουν οταν λενε οτι χρειαζεται ειδικη κατασκευη?εχω μπερδευτει πραγματικα και νιωθω οτι με κοροιδευουν. Ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε απαντηση. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2020 από Slayer96
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δεν μας λες το κυριώτερο, τι αιτηση εκανες; Φορητότητα απο άλλο πάροχο, νεα σύνδεση, αναβάθμιση ...κλπ
Slayer96 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν μας λες το κυριώτερο, τι αιτηση εκανες; Φορητότητα απο άλλο πάροχο, νεα σύνδεση, αναβάθμιση ...κλπ Καλησπερα και ευχαριστω για την απαντηση. Προς το παρον δεν εχω ιντερνετ στο σπιτι μου.Εχω κανει αιτησεις για adsl αλλα μου ελεγαν οτι δεν υπηρχε διαθεσιμοτητα επειδη ολες οι γραμμες ηταν πιασμενες και τωρα που μπηκαν καμπινες vdsl ειπα να δοκιμασω να κανω αιτηση..μου λενε οτι υπαρχει διαθεσιμοτητα( σε αντιθεση με τις προηγουμενες φορες) και οτι θα χρειαστει μια ειδικη κατασκευη που θα χρειαστει εως και 3 μηνες για να ενεργοποιηθει η γραμμη μου.Και προσπαθω εγω τωρα να καταλαβω τι θα πει ειδικη κατασκευη και αν με κοροιδευουν.. Σκεφτομαι οτι μπορει απλα να μου λενε ψεμματα οτι και καλα χρειαζεται μια ειδικη κατασκευη για να με καθησυχασουν και μετα απο 3 μηνες θα μου πουνε "ξερετε κατι τελικα αυτη η ειδικη κατασκευη δεν λειτουργει και δεν μπορει να ενεργοποιηθει η γραμμη"..και καλα.. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2020 από Slayer96
sndev Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) να σε ρωτήσω κάτι? έστω οτι σε κοροϊδεύουν και με δεδομένο οτι δεν μπορείς να βάλεις adsl τι θα άλλαζε? παλι χωρις νετ θα σε. τουλάχιστον κανεις οτι καλύτερο μπορεις , μη μπαινεις σε τρυπακι χωρις λόγο αν σου λενε ψέματα. στον οτε δοκιμασες? απλα πληροφοριες να παρεις σε φαση οτι θες να βαλεις νεα συνδεση κτλ αν ήθελες γινεις συνδρομητης στον οτε σε ποσο καιρο θα ειχες συνδεση σπιτι σου? ε αν σου πουν σε 5 ήμερες ξέρω γω προφανώς κάτι δε πάει καλά Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2020 από sndev
Slayer96 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, sndev είπε να σε ρωτήσω κάτι? έστω οτι σε κοροϊδεύουν και με δεδομένο οτι δεν μπορείς να βάλεις adsl τι θα άλλαζε? παλι χωρις νετ θα σε. τουλάχιστον κανεις οτι καλύτερο μπορεις , μη μπαινεις σε τρυπακι χωρις λόγο αν σου λενε ψέματα. στον οτε δοκιμασες? απλα πληροφοριες να παρεις σε φαση οτι θες να βαλεις νεα συνδεση κτλ αν ήθελες γινεις συνδρομητης στον οτε σε ποσο καιρο θα ειχες συνδεση σπιτι σου? ε αν σου πουν σε 5 ήμερες ξέρω ε προφανώς κάτι δε πάει καλά Λοιπον,αρχικα εκανα αιτηση vdsl στον ΟΤΕ,ηρθε μετα απο τρεις μερες ο τεχνικος μαζι με εναν βοηθο του..ο βοηθος του ηρθε στο διαμερισμα μου να τσεκαρει κατι στην μπριζα και ο τεχνικος πηγε να ελεγξει για την διαθεσιμοτητα..πηρε τηλεφωνο ο τεχνικος τον βοηθο του και του ειπε οτι δεν υπαρχει δυνατοτητα ενεργοποιησης..αλλα δυστυχως εκανα το λαθος να μην ρωτησω για ποιον λογο δεν υπηρχε δυνατοτητα..νευριασα επειδη στο καταστημα μου ειχαν πει οτι σιγουρα θα υπαρχει διαθεσιμοτητα και ακυρωσα την αιτηση(στον οτε δηλαδη δεν μου ειπαν κατι για ειδικη κατασκευη) Ενημερωνομαι οτι αυτες οι νεες καμπινες ειναι της βονταφον και οχι του οτε και λεω ας παω να κανω αιτηση στη βονταφον μιας και ειναι δικες της οι καμπινες..η συνεχεια γνωστη. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2020 από Slayer96
NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Αρα μιλαμε για νεα συνδεση και έλλειψη ακραίου δικτύου. Αν ειναι αυτο, τοτε μπορεί να παρεις γραμμή, σε ενα μηνα, δυο μηνες ...τρεις ή και χρόνια Οπότε πρεπει να βρεις άλλους τρόπους, απο γείτονες, δορυφορικο κλπ
Slayer96 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Αρα μιλαμε για νεα συνδεση και έλλειψη ακραίου δικτύου. Αν ειναι αυτο, τοτε μπορεί να παρεις γραμμή, σε ενα μηνα, δυο μηνες ...τρεις ή και χρόνια Οπότε πρεπει να βρεις άλλους τρόπους, απο γείτονες, δορυφορικο κλπ Απλα μου εκανε εντυπωση οτι χρειαζεται μια ειδικη κατασκευη και οτι σιγουρα θα εχω ιντερνετ μεσα σε 3 μηνες το αργοτερο..τι να πεις.. Θα ξαναπαω αυριο παντως στη βονταφον να ενημερωθω τι σημαινει αυτη η ειδικη κατασκευη..αν και δεν νομιζω οτι θα βγαλω ακρη..δεν θα εχουν ιδεα. Βασικα μηπως εννοουν οτι ουσιαστικα θα βαλουν νεα γραμμη?μου ειπανε οτι αυτη η ειδικη κατασκευη θα γινει αποκλειστικα για μενα..οποτε μπορει και αυτο..αλλιως αν ειναι τοσο απατεωνες για να πουνε κατι τετοιο τι να πω.. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από Slayer96
stavagg31 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Εμενα μου λενε εδω και δυο χρονια για αυτην την ειδικη κατασκευη
Slayer96 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 7 ώρες πριν, stavagg31 είπε Εμενα μου λενε εδω και δυο χρονια για αυτην την ειδικη κατασκευη Ειναι πραγματικα για γελια οι ανθρωποι..ακου ειδικη κατασκευη..τι αλλο θα βρουν να σου πουνε για να τα μπαλωσουν..πραγματικα η μονη λυση πλεον ειναι να μετακομισω δεν παει αλλο 1
Slayer96 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 13 ώρες πριν, stavagg31 είπε Εμενα μου λενε εδω και δυο χρονια για αυτην την ειδικη κατασκευη Την πρωτη φορα σου ειχανε πει και εσενα το ιδιο?οτι δηλαδη χρειαζεται μια ειδικη κατασκευη που εχει μεγιστο χρονο αναμονης 3 μηνες?και επισης οταν περασε ο μεγιστος χρονος αναμονης και δεν εγινε τι σου ειπαν?
stavagg31 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Πρωτα μου ειπαν για αυτη την ειδικη κατασκευη μετα την ιδια μερα πηγα στο chat και δεν μου ειπαν τιποτα για ειδικη κατασκευη το μονο που μου ειπαν ηταν για την αναμονη οταν περασε το 3μηνο μου στειλαν μυνημα οτι η αιτηση εχει ακυροθει εσυ θα παρεις γραμμη μονο αμα φυγει κανενας απο την γειτονια σου και την αφησει ελευθερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα