noobogadgetakias Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλη την παρέα..έχω το εξής θέμα...κάποιος προσπαθεί από εχθές να.μου κλέψει το email.το θέμα είναι ότι εγώ άλλαξα κωδικό εχθές αλλά ο συγκεκριμένος σήμερα ξανά προσπάθησε να το κλέψει...τι μπορώ να κάνω;;;πατάω στις επιλογές εισόδου να αλλάξω κωδικό σήμερα και μου λέει ότι έχω προσπαθήσει παρά πολλές φορές σήμερα να δοκιμάσω πάλι αύριο...στο Μάιλ μπορώ να μπω κανονικά...δεν το έχει κλέψει ακόμα...υπάρχει κάποιος τρόπος να τον διαολοστειλω;μου ήρθε ένα εμαιλ με κάποιον κωδικό ip αυτουνου που το προσπάθησε ..τι μπορώ να κάνω;;;σαν επιλογές ταυτοποίησης όταν αλλάζω κωδικό έχω βάλει ένα άλλο εμαιλ που χρησιμοποιώ αλλά και να μπορώ να με ένα μύνημα στο κινητό που σου στέλνουν κωδικό... Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από noobogadgetakias
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, noobogadgetakias είπε Καλημέρα σε όλη την παρέα..έχω το εξής θέμα...κάποιος προσπαθεί από εχθές να.μου κλέψει το email.το θέμα είναι ότι εγώ άλλαξα κωδικό εχθές αλλά ο συγκεκριμένος σήμερα ξανά προσπάθησε να το κλέψει...τι μπορώ να κάνω;;;πατάω στις επιλογές εισόδου να αλλάξω κωδικό σήμερα και μου λέει ότι έχω προσπαθήσει παρά πολλές φορές σήμερα να δοκιμάσω πάλι αύριο...στο Μάιλ μπορώ να μπω κανονικά...δεν το έχει κλέψει ακόμα...υπάρχει κάποιος τρόπος να τον διαολοστειλω;μου ήρθε ένα εμαιλ με κάποιον κωδικό ip αυτουνου που το προσπάθησε ..τι μπορώ να κάνω;;;σαν επιλογές ταυτοποίησης όταν αλλάζω κωδικό έχω βάλει ένα άλλο εμαιλ που χρησιμοποιώ αλλά και να μπορώ να με ένα μύνημα στο κινητό που σου στέλνουν κωδικό... σε πρωτη φαση εγω αυτο που θα εκανα θα ηταν να μεταφερω αλλου τα μαιλ μου και να τα διαγραψω απο το υπαρχον. μετα θα κοιτουσα για ποιον λογο το θελει. εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι δικο του? (πονηρος ο βλαχος ε?) Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από Επισκέπτης
NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δεν εχεις να φοβάσαι τίποτα, βαλε ενα ισχυρό κωδικο και το τηλεφωνο σου, και αστον εκει να προσπαθεί μεχρι δευτέρας παρουσίας
noobogadgetakias Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, gergios.boussias είπε σε πρωτη φαση εγω αυτο που θα εκανα θα ηταν να μεταφερω αλλου τα μαιλ μου και να τα διαγραψω απο το υπαρχον. μετα θα κοιτουσα για ποιον λογο το θελει. εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι δικο του? (πονηρος ο βλαχος ε?) Ρε συ george πραγματικά τι πηγες και σκέφτηκες;;;θεός... Αλλά όχι είναι δικό μου. 30 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν εχεις να φοβάσαι τίποτα, βαλε ενα ισχυρό κωδικο και το τηλεφωνο σου, και αστον εκει να προσπαθεί μεχρι δευτέρας παρουσίας Μπορώ να αφαιρέσω από το κομμάτι της ταυτοποίησης το άλλο email που έχω και να αφήσω μόνο το κινητό;;;; Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2020 από noobogadgetakias
NikosKallithea Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, noobogadgetakias είπε Μπορώ να αφαιρέσω από το κομμάτι της ταυτοποίησης το άλλο email που έχω και να αφήσω μόνο το κινητό;;;; Δεν ξερω τον λογο για να το κανεις αυτο, πιστευω γίνεται, παντως αλλα μειώνεις την ασφάλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα