Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απάτη το Alibaba;; Η παγκοσμίως μεγαλύτερη πλατφόρμα για προϊόντα χοντρικής; Και αντί να κάνεις μία έρευνα να δεις τα στατιστικά, ρωτάς 10 άτομα στο φόρουμ για αντικειμενική άποψη, μάλιστα... όλα καλα!

Φαίνεται ξεχνάς ότι οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι έμποροι είναι στην Ασία και παρέχουν προϊόντα στον υπόλοιπο κόσμο. Ένας απο τους πολλούς λόγους που δεν δέχονται άλλους τρόπους πληρωμής είναι τα έξοδα προς PayPal και κάθε Paypal, μην ξεχνάς ότι συνήθως τα περιθώρια κέρδους δεν είναι τεράστια όταν αγοράζεις χοντρική, οπότε κάθε fee επιβαρύνει πολύ τον έμπορα και δεν θα μπορεί να είναι ανταγωνιστικός. Σε κανέναν έμπορα δεν του συμφέρει να σε κλέψει, θα βγάλει πολύ περισσότερα με το να σε έχει τακτικό πελάτη.

Αν σκοπεύεις να αγοράζεις χοντρική για μεταπώληση θα σου πρότεινα να κάτσεις να μάθεις περισσότερα για το πως δουλεύει η πλατφόρμα και να μην ρωτάς πέρα δώθε για κάτι που αφορά το μέλλον της επιχείρησης σου. Αυτά από εμένα με πείρα σε παρόμοιο εμπόριο.

Και κάνοντας μία πάρα πολύ αναζήτηση στο Google, βρίσκουμε αυτό, που μας εξηγεί πως ο έμπορας θα πάρει τα λεφτά μόνο όταν φτάσουν τα προϊόντα σε εσένα, οπότε και να θέλει ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να σε κλέψει. Κανένας λόγος να συνεχιστεί παραπάνω το νήμα. 

Επεξ/σία από Cell_7
  • Like 5
  • Thanks 2
  • Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, slk200gr είπε

παραγγελεια,προφορμα-πληρωμη μεσο τραπεζης και αναμονη για τα εμπορευματα:rolleyes:

Και πάλι δεν είναι Secure Payment. 

Εμένα μου φαίνεται πάρα πολύ παράξενο που ενώ το Alibaba προωθεί το Secure Payment κανένας πολίτης δεν το εφαρμόζει. 

@Cell_7 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα σχόλια σου. Όπως έχω προαναφέρει, και μιας και μίλησες για στατιστικά ,σε μια ερεύνα που έκανα, 10/10 δεν δέχονται Secure Payments. Ολοι τους σου έστειλαν MoneyGram - WesterUnion λογαριασμό. 
Οπότε με προτρέπεις να πληρώσω με MoneyGram - WesterUnion και όλα καλά. Δεν θα κλαίω τα λεφτά μου! 

Επισκέπτης
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, fh84 είπε

Και πάλι δεν είναι Secure Payment. 

Εμένα μου φαίνεται πάρα πολύ παράξενο που ενώ το Alibaba προωθεί το Secure Payment κανένας πολίτης δεν το εφαρμόζει. 

@Cell_7 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα σχόλια σου. Όπως έχω προαναφέρει, και μιας και μίλησες για στατιστικά ,σε μια ερεύνα που έκανα, 10/10 δεν δέχονται Secure Payments. Ολοι τους σου έστειλαν MoneyGram - WesterUnion λογαριασμό. 
Οπότε με προτρέπεις να πληρώσω με MoneyGram - WesterUnion και όλα καλά. Δεν θα κλαίω τα λεφτά μου! 

Ρωτησες και πηρες απαντηση. Αν δε σ αρεσει η απαντηση και εχεις αποφασισει ηδη ας μη ρωταγες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το ότι τρολλάρει κανένας δεν το έχει καταλάβει.

Δημοσ.

Είδατε πόσο μεγάλη διαφορά κάνουν η σωστή χρήση των λέξεων με την σωστή ορθογραφία;  ΕΕΕΕΕΕ;; ;;(γιατί μας έχετε βγάλει τα μάτια, την ώρα που κυκλοφορούν ένα σωρό ακριβείς αυτόματοι διορθωτές κειμένου) 

-----

Πχ Ενδιαφέρομαι να αγοράσω από alibaba μεγάλη ποσότητα προϊόντων (χονδρική), αλλά ο μόνος τρόπος πληρωμής που μου προτείνουν είναι ο ΧΥΖ. Έχει κάποιος προσωπική εμπειρία; Δεν θα ήθελα να συμβεί κάτι όπως στις απάτες με Νιγηριανούς πρίγκηπες και να χάσω τα λεφτά μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.

-------

Θέλω να πιστεύω πως τώρα δεν φαίνεται για trollάρισμα. 

• Thanks 3
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι θες να παραγγείλεις από εκεί? τι επιχείρηση έχεις? που θα τα πουλήσεις?

απλή περιέργεια.

Η μεγαλύτερη πλατφόρμα της κίνας προφανώς δεν είναι απάτη.

Επεξ/σία από aizensama24
Επισκέπτης
Δημοσ.

Άπατη θα παει η συζητηση σε αυτο το θεμα

Δημοσ.

Έχω κάνει παραγγελίες από Alibaba, διόλου ευκαταφρονητες, δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Εάν εξηγήσεις αναλυτικά τι θες, όπως έγραψαν παραπάνω και οι άλλοι συμφορουμιτες, θα μπορούμε να σε βοηθήσουμε και να καταλάβουμε ότι δεν μας τρολαρεις.

Φιλικά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fh84 είπε

Δεν σε προτρέπει κανείς να κάνεις κάτι. Όταν έχεις μια επιχείρηση είτε είναι περίπτερο είτε είναι πολυεθνική είτε έχει το know-how που λέμε είτε πληρώνει κατάλληλους ανθρώπους να το αναλάβουν. 

Να σου πω κάτι πιο απλό? Βρες έναν Έλληνα αντιπρόσωπο ο οποίος προφανώς έχει λύσει αυτό που εσύ ακόμα ψάχνεις, και αγόρασέ τα όλα από αυτόν και ασχολήσου με το τελικό αντικείμενο της επιχείρησής σου που είναι η διανομή στην αγορά, κοινώς το retail. 

Ειλικρινά απ'τη στιγμή που θα σε τρώει το άγχος μέχρι να έρθουν τα προϊόντα Ελλάδα απ'τον Κινέζο, γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν εταιρία (εκεί που δουλεύω) κάνουμε συχνα πολύ μεγάλες παραγγελίες από εκεί μαζικές (προφανος όλα ήρθαν)

Σαν ιδιώτης έχω άπειρες συναλλαγές με το aliexpress (κομμάτι του alibaba αλλα για ιδιώτες και μικρές παραγγελίες σε ποσότητες) έχω περίπου τελευταία 6 χρονια 356 συναλλαγές από της οποίες μόνο 2 αρνητικές (δεν ήρθαν ποτέ) το ένα έγινε επιστροφή χρημάτων το άλλο ήταν 4 ευρω δεν ασχολήθηκα.

Α ναι και σαν εταιρεία κάνουμε χρήση Alibaba Secure Payment με ότι συνεπάγεται αυτο

Αυτά

Επεξ/σία από Black Demis
  • Like 1
Δημοσ.

Παρασκευη σημερα...:ph34r:

Παντως κ εγω απο aliexpress αψογη εμπειρια, πολυ κομπλε, ακομη κ οταν χρειαστηκε να ακυρωσω παραγγελειες.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα εγώ έκανα μια δοκιμή να πάρω κάτι.. Μόλις προχθές.. Να δοκιμάσω.. το κοστος 200 δολάρια ..Και σήμερα μου έστειλε ότι έχει κολλήσει στην Αίγυπτο και θέλουν 610 δολάρια να έρθει Ελλάδα.. μούφα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...