Giannis216 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα σε όλους ήθελα να σας ρωτήσω κάτι για να μου πείτε την άποψή σας.εχω βρει ένα μηχανάκι yamaha yz 250 το οποίο στο alibaba κοστίζει 1000 ευρώ με τελωνείο και αποστολή ενώ η yamaha στο site της το έχει 9000 ευρώ. Επικοινώνησα με τον έμπορο μου έστειλε και φωτογραφίες από το μηχανάκι. Η ερώτηση μου είναι πως γίνετε να υπάρχει τέτοια διαφορά τιμής με την yamaha. Ευχαριστώ έκ το προτέρων
NikosKallithea Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 To alibaba ειναι μια απο τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του πλανήτη. Βάλε ενα λινκ αν θελεις πληροφορίες
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Giannis216 είπε Καλησπέρα σε όλους ήθελα να σας ρωτήσω κάτι για να μου πείτε την άποψή σας.εχω βρει ένα μηχανάκι yamaha yz 250 το οποίο στο alibaba κοστίζει 1000 ευρώ με τελωνείο και αποστολή ενώ η yamaha στο site της το έχει 9000 ευρώ. Επικοινώνησα με τον έμπορο μου έστειλε και φωτογραφίες από το μηχανάκι. Η ερώτηση μου είναι πως γίνετε να υπάρχει τέτοια διαφορά τιμής με την yamaha. Ευχαριστώ έκ το προτέρων Οι φωτό δεν ξέρεις αν είναι απο το μηχανάκι που θα σου στείλει.Το πιο πιθανό είναι να είναι μαιμού ή μεταχειρισμένο.
dropap87 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Καλησπέρα, πριν μια βδομάδα έκανα μια παραγγελία από το ali express, που ενώ μου έλεγε ότι η αποστολή θα γίνει μέσω Turkish post τελικά μου το έστειλε μέσω Κίνας με βάση το tracking code που μου έδωσε. Στο διάστημα πριν την αποστολή της παραγγελίας διαπίστωσα ότι έκανα λάθος στο προϊόν και άνοιξα Despute για να ακυρώσω την παραγγελία, δεν μου απάντησε πότε και δύο μέρες μετά μου έστειλε την παραγγελία! Και σαν να μην έφτανε αυτό, τις τελευταίες τρεις μέρες διαπίστωσα ότι το προϊόν δεν υπάρχει πλέον στο Ali express αλλά ούτε και το κατάστημα! Έχω αγοράσει πάρα πολλές φορές μέσω Ali Express τα τελευταία πέντε χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα ποτέ, αυτό το αντιμετωπίζω πρώτη φορά. Είμαι σίγουρος ότι κάποια απάτη έχει παιχτεί. Θέλω να ρωτήσω δυο πράγματα, 1. έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα; 2. αν γνωρίζει κανείς με ποιόν τρόπο μπορώ να επικοινωνήσω με τo Ali για να ζητήσω Refund ή οτιδήποτε άλλο μπορώ να κάνω. Στην εξυπηρέτηση πελατών που έχει στην εφαρμογή μιλάς με robot, δεν έχει live chat.
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 2 ώρες πριν, dropap87 είπε Καλησπέρα, πριν μια βδομάδα έκανα μια παραγγελία από το ali express, που ενώ μου έλεγε ότι η αποστολή θα γίνει μέσω Turkish post τελικά μου το έστειλε μέσω Κίνας με βάση το tracking code που μου έδωσε. Στο διάστημα πριν την αποστολή της παραγγελίας διαπίστωσα ότι έκανα λάθος στο προϊόν και άνοιξα Despute για να ακυρώσω την παραγγελία, δεν μου απάντησε πότε και δύο μέρες μετά μου έστειλε την παραγγελία! Και σαν να μην έφτανε αυτό, τις τελευταίες τρεις μέρες διαπίστωσα ότι το προϊόν δεν υπάρχει πλέον στο Ali express αλλά ούτε και το κατάστημα! Έχω αγοράσει πάρα πολλές φορές μέσω Ali Express τα τελευταία πέντε χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα ποτέ, αυτό το αντιμετωπίζω πρώτη φορά. Είμαι σίγουρος ότι κάποια απάτη έχει παιχτεί. Θέλω να ρωτήσω δυο πράγματα, 1. έχει αντιμετωπίσει κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα; 2. αν γνωρίζει κανείς με ποιόν τρόπο μπορώ να επικοινωνήσω με τo Ali για να ζητήσω Refund ή οτιδήποτε άλλο μπορώ να κάνω. Στην εξυπηρέτηση πελατών που έχει στην εφαρμογή μιλάς με robot, δεν έχει live chat. Οτι λεει το dispute, αυτο θα παρακολοθεις και τις μερες που εχει για τις προθεσμιες
dropap87 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 13 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Οτι λεει το dispute, αυτο θα παρακολοθεις και τις μερες που εχει για τις προθεσμιες Καλημέρα, το dispute δηλαδή ισχύει, παρόλο που το κατάστημα έχει κλείσει; Το ρωτάω γιατί δεν έχω ιδέα καθόλου για το πως δουλεύει αυτό.
NikosKallithea Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 3 ώρες πριν, dropap87 είπε Καλημέρα, το dispute δηλαδή ισχύει, παρόλο που το κατάστημα έχει κλείσει; Το ρωτάω γιατί δεν έχω ιδέα καθόλου για το πως δουλεύει αυτό. Σαφως και ισχύει, εξάλλου φαίνεται στις αγορες σου, επίσης φαίνονται και οι χρόνοι, στο ειπα και παραπάνω.
dropap87 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2021 53 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Σαφως και ισχύει, εξάλλου φαίνεται στις αγορες σου, επίσης φαίνονται και οι χρόνοι, στο ειπα και παραπάνω. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
Boubis1411 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Πως πληρώνεις στο συγκεκριμένο site; Επίσης πως γλυτώνεις τελωνείο;
Fabricated Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2021 Έχει αγοράσει κανείς μετά την αλλαγή του νόμου για φπα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα