bioletapapadopoulou Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 η ΠΟΛυκατοικια μου έχει αυτό το θυροτηλέφωνο και θέλω να αλλάξω το όνομα μήπως ξέρεις κάποιος πως να το αλλάξω?
htaccess Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Ρίξε μία ματιά εδώ > https://www.ctc-electronic.com/el/downloads/manuals Έχει πιο εμπλουτισμένα τεχνικά εγχειρίδια.
bjj-p Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Εχει κατι πολυ ψιλες τρυπες που μπαινει alen και ξεβιδωνει. Κατι παρομοιο ειχα αντιμετωπισει.
lazkalai Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 πρέπει να βγάλεις όλο το πίνακα. κόλλα χαρτάκι καλύτερα.
g_f Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μια και η φίλη άνοιξε το θέμα...μου έχει σπάσει και το ψάχνω καιρό αυτο το μικρό ορθογώνιο πλαστικό που μπαίνει πανω απο το όνομα. Ξέρει κανείς που το βρίσκω?
zio10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Πριν βγάλετε όλη την πρόσοψη βγάλτε μια φωτογραφία τον πίνακα. Σε περίπτωση που φύγουν τα κουδούνια από τη θέση τους να ξέρετε που πάει τι! 1
Ukforthemoment Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Γιατί δεν το λες στον διαχειριστή να το κάνει;
Dante80 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Σε παρόμοια περίπτωση (και με φόβο πως θα πάρω τον πίνακα στο χέρι, τέτοιος μάστορας που είμαι), έβαλα τον ηλεκτρολόγο όταν ήρθε στο σπίτι για ένα μερεμέτι να φτιάξει και το όνομα μια στιγμή. Έκανε 10 λεπτά να φτιάξει το πρόβλημα στο σπίτι (αντικατάσταση εντοιχισμένου ανεμιστήρα εξαερισμού μπάνιου) και...20 λεπτά να φτιάξει το θυροτηλέφωνο λολ.
talibanakos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Στις 20/6/2020 στις 11:52 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Γιατί δεν το λες στον διαχειριστή να το κάνει; Γιατι αν περιμενει απο το διαχειριστη,σωθηκε. Στις 19/6/2020 στις 5:05 ΜΜ, bioletapapadopoulou είπε η ΠΟΛυκατοικια μου έχει αυτό το θυροτηλέφωνο και θέλω να αλλάξω το όνομα μήπως ξέρεις κάποιος πως να το αλλάξω? Κολλα ενα χαρτακι καλυτερα. Ενα περιεργο πραμα παντως,πολλοι πελατες μου,οταν τους ρωτουσα γιατι δε βαζουν ονομα στο κουδουνι ( εκτος απο τα γνωστα ηλιθια δεν ξερω ποιο ειναι/δε δουλευει ) μου απαντουσαν οτι το βαζουν και το βγαζει ο διαχειριστης. Και μου το ελεγαν συχνοι πελατες,που ειχαν συχνα δεματα και ειχαμε αυτο το προβλημα. Μαλλον οι διαχειριστες δεν εμπιστευονται αλλους να κανουν τετοια σοβαρη δουλεια,αλλα δεν την εκαναν οι ιδιοι ουτε καν στην καραντινα..Ισως να μην ειχαν χρονο Παρ'ολα αυτα,εγω εχω παντα ενα μικρο μαρκαδορακι μαζι μου και σημειωνω το επωνυμο εαν διαπιστωσω με σιγουρα ποιο ειναι το κουδουνι τους ( αφου ρωτησω ) .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα