Highlander Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Έχουμε και λέμε πάλι.... Καινούργιο modem (Lucent Win Modem) πάνω σε καινούργιο PC. Το βάζουμε να μπει Internet, (πριν παραδοθει στον πελάτη) όλα ΟΚ. Ανοίγει σελίδες κανονικά, διαβάζει mail, γενικά όλα ΟΚ. Το παίρνει ο πελάτης, πάει σπίτι του, την επόμενη μέρα...... ντριιιιν. Μου λέει ότι ναι μεν μπαίνει internet αλλά σε κάποιες περιπτώσεις τον πετάει έξω. ΟΚ. Σκέφτομαι, blaster αποκλείεται, έχει Norton ενημερωμένο, έχει firewall, μάλλον θα είναι κάτι από τη γραμμή ή από την αναμονή κλήσης. Πάω εκεί την επόμενη μέρα, έχοντας για καλό και για κακό ένα άλλο modem μαζί μου. ΤΟ κουφό της ιστορίας είναι το εξής. ΌΛΑ ρολόϊ εκτός όταν προσπαθούσε να μπεί σε secure σελίδα. Εκεί λοιπόν τον πέταγε έξω και έκλεινε η σύνδεση. Το δοκιμάζω και εγώ με μερικές ακόμα secure σελίδα π.χ. winbank κλπ και όντως ήταν έτσι. Κατεβάζω νέους drivers, γυρίζω πίσω την επαναφορά συστήματος, έκανα ένα σωρό πράγματα, όλα τα updates των Windows (είχαν γίνει πριν το πάρει ο πελάτης.)... ΤΙΠΟΤΑ. Τέλος... λέω.... δεν αλλάζω το modem. Μετά την αλλαγή όλα τέλεια. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ πριν πάθω εγκεφαλικό; Τι κουφό ήταν αυτό ;
dimitris74 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 ela re. exo se foveri ektimisi ola ta lucent win modem giati mpainoun kai katevazoun trella. exeis dokimasei na valeis generik drivers?
Daredevil Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 syzhtate gia modems ektos u.s robotics....... mhn talaipwrhste me alla modems.
Daredevil Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 syzhtate gia modems ektos u.s robotics....... mhn talaipwrhste me alla modems.
kgliat Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Αγαπητέ φίλε δεν έχει σχέση το MODEM. Δοκίμασε να κάνεις προσωρινά είτε disable είτε να κλείσεις το Firewall και θα σου ανοίξει όποια secure σελίδα θες...Κοίταξε τα settings του firewall.. Kι όλα θα είναι ΟΚ
Highlander Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Έκανα κλήσεις και με firewall και χωρίς. Δεν άλλαξε κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.