Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρεις κανείς πως μπορώ να επαναφέρω τον λογαριασμό μου στο Facebook και messenger ? 

Μου έχουν κάνει φραγή για 1 μήνα και όταν πάω να τους γράψω μου λέει δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε τώρα δοκιμάστε αργότερα 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zx1234r είπε

Κάτι έκανες και σε μπλοκαραν. Αναγκαστικά περιμένεις.

Το ξέρω έβρισα και μου έκαναν αναφορά υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω πριν της 30 μέρες?

Δημοσ.

Περιμενεις να σου δωσουν το ονομα καποιο facebook mod για να λαδωσεις ή να πας να πεις μια λυπητερη ιστορια, λες και πας να παρεις πισω πινακιδες; Αυτοι ειναι οι οροι χρησης της υπηρεσιας, το γνωριζεις οτι τους παραβιασες, οποτε απλα περιμενεις να περασει το διαστημα.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, asmilon είπε

Περιμενεις να σου δωσουν το ονομα καποιο facebook mod για να λαδωσεις ή να πας να πεις μια λυπητερη ιστορια, λες και πας να παρεις πισω πινακιδες; Αυτοι ειναι οι οροι χρησης της υπηρεσιας, το γνωριζεις οτι τους παραβιασες, οποτε απλα περιμενεις να περασει το διαστημα.

Δυστιχως έτσι είναι με το παραμικρό εκεί σε πετάνε έξω 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gamer73 είπε

Ξέρεις κανείς πως μπορώ να επαναφέρω τον λογαριασμό μου στο Facebook και messenger ?

Μου έχουν κάνει φραγή για 1 μήνα και όταν πάω να τους γράψω μου λέει δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε τώρα δοκιμάστε αργότερα

Απολαυσε το φιλος οπως και εγω και οχι μια 8 φορες χαχαχαχα.Πλεον ακομα και καραφλα να πεις καποιον σου ριχνει μπαν.Συμβουλη φτιαξε δευτερο λογαριασμο και να ξεχαρμανιαζεις με αυτον οταν θες.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, gamer73 είπε

Δυστιχως έτσι είναι με το παραμικρό εκεί σε πετάνε έξω 

Και καλά κάνουν. Έτσι θα έπρεπε και στην πραγματική ζωή. Βρίζεις? Κατ'οικον περιορισμό για 3 ημέρες. Αλλά βέβαια στην πραγματική ζωή δεν βρίζεις έτσι εύκολα. Σου πάει και λίγο κοκο

Δημοσ.
23 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Είδες κάτι πράγματα!!!Κάτι αδικίες!!!

Μεγάλες αδικίες! Θα περιμένω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...