Προς το περιεχόμενο

Αγορά αυτοκινήτου


Dpan.9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οδηγάω ένα yaris 2004 μοντέλο από το 2008. Το 2012 του έβαλα και αέριο. Πλέον θέλω να το αντικαταστήσω και να πάρω κάτι με ορίζοντα 10ετίας και ίσως να το κρατήσω ως δεύτερο. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το αυτοκίνητο να είναι σχετικά οικονομικό στο καύσιμο γιατί έχω ως μέτρο σύγκρισης το αέριο στο γιάρις και καθώς κάνω τουλάχιστον 300 χιλιόμετρα τη βδομάδα στη Θεσσαλονίκη και περιφερειακά (Θέρμη, Ραιδεστό, Τριάδι κτλ). Επίσης όπως είπα θα ήθελα να μου βγάλει μια 10ετία σίγουρα. Σχετικά με το μέγεθος θα ήθελα κάτι μικρο προς μεσαίο και το μπάτζετ μου είναι το πολύ γύρω στα 17000. Το αυτοκίνητο προορίζεται για τριμελή οικογένεια με μωρό. Είμαι μεταξύ των εξής επιλογών και θα εκτιμούσα τη γνώμη όποιου έχει άποψη. 1. yaris hybrid (μου αρέσει πολύ εμφανισιακά και ξέρω και εμπιστεύομαι τογιότα), 2. renault clio, 3. kia rio, 4. huyndai i20, 5. Ignis hybrid 6. 208,
Τί πιστεύετε; Τί άλλο θα μπορούσα να δω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν έχεις πρατήρια LPG ή CNG στην περιοχή που μένεις τότε κοίτα το Ibiza Style 90hp CNG και το Clio 100hp LPG. Με τα χιλιόμετρα που κάνεις δες και κάτι σε diesel, όπως Ibiza 96hp και Corsa 102hp. Για βενζίνη θα σου έλεγα και Mazda2 90hp, αλλά έχει μικρό πορτ παγκάζ. Κατά τα άλλα, αν δεν βιάζεσαι περίμενε να δεις και το νέο Yaris, το οποίο έρχεται αμέσως μετά το καλοκαίρι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

43 λεπτά πριν, hountalas είπε

Με 17κ παίρνεις και καμικ αέριο που είναι πιστεύω future proof όχημα. Το αναφέρω γιατί είστε 3 άτομα και λογικά θα θέλεις την άνεση και χώρους.

19500 το βλέπω στον κατάλογο έχει έκπτωση ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να προσθέσω ότι κινούμαι πολύ και μένω μέσα στην πόλη και το πάρκιν είναι ένα θέμα γενικώς και γιαυτό δεν θέλω ιδιαίτερα μεγάλο όχημα. Τώρα σίγουρα έχω περιθώριο μέχρι το τέλος του καλοκαιριού! Για ντίζελ το σκεφτόμουνα αλλά τα χιλιόμετρά μου είναι σε μεγάλο βαθμό εντός πόλης και αναρωτιέμαι αν έχει ουσία να πάρω πετρέλαιο με αυτό το δεδομένο.

Επεξ/σία από Dpan.9
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...