mega_gigantas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 καλησπερα. το προβλημα ειναι το εξης. σε καινουργιο υπολογιστη με τα εξης χαρακτηριστηκα 16 ραμ 6 πυρινος επεξεργατης και καρτα γραφικων gefore 1650 μου εμφανιζεται το εξης προβλημα μετα απο 30 λεπτα περιπου παιχνιδιου (dota 2) παγωνει για 1-2 δευτερα. το πινκ ειναι 65 μς .και τα χαμενα πακετα 0.τι μπορει να φταιει? 1
chrv80 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Το ping και τα χαμενα πακετα μετρηθηκαν κατα τη διαρκεια του παιχνιδιου στα κολληματα? Γιατι αν εκανες χωριστη μετριση δεν λεει κατι, μπορει να εχεις μεγαλο ping/χαμενα πακετα οσο παιζεις.. αλλιως το θεμα ειναι στο pc.
mega_gigantas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Ναι εντός παιχνιδιού είναι οι μετρήσεις.το πισι είναι 3 ημερών και υπερκαλύπτει τις απαιτήσεις της dota2.οταν λες θέμα πισι? Τι έχεις στο μυαλό σου?
Dimi29 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Kατεβασε τους πιο προσφατους drivers για την καρτα. Δες στο task manager μηπως τρεχει τπτ περιεργο στο background. Αν ειναι θεμα ιντερνετ τωρα δεν ξερω,εισαι με καλωδιο η με wifi ; Μοιραζεσαι το ιντερνετ με αλλους στο σπιτι ; Μπορει να ειναι και το firewall του antivirus. Μονο οταν παιζεις dota εχεις το προβλημα η και σε αλλα παιχνιδια ; 1
mega_gigantas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Έχω τους τελευταίους driver's για την κάρτα γραφικών.anti virus δεν έχω.με καλώδιο συνδεομαι και μέχρι πρίν 3 μέρες που είχα άλλο υπολογιστή δεν είχα κανένα θέμα με το ίντερνετ.επισης είμαι ο μόνος που το χρησιμοποιεί.παιζω μόνο ντότα.φαντασου φίλε ότι το πισι το λειτουργώ 3 μέρες είναι ολοκαίνουργιο.οταν λες τίποτα περίεργο στο task manager ?
chrv80 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Βασικά σε ryzen, εγώ που έστησα pc αντίστοιχο σε φίλο, όταν έβαλαν τα windows τους drivers αυτόματα δεν έβαλε τους drivers του chipset και έκανε ακριβώς αυτό που περιγράφεις.. για έλεγξε για drivers για το chipset και γενικά για όλους τους drivers της μητρικής. γενικά drivers που λέει ο φίλος από πάνω.. αλλιώς και για uefi update αν δεν στρώσει μήπως υπάρχει καμιά ασυμβατότητα.. περί task manager έλεγξε μήπως τρέχει τίποτα βαρύ στο background.. 1
Dimi29 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, mega_gigantas είπε Έχω τους τελευταίους driver's για την κάρτα γραφικών.anti virus δεν έχω.με καλώδιο συνδεομαι και μέχρι πρίν 3 μέρες που είχα άλλο υπολογιστή δεν είχα κανένα θέμα με το ίντερνετ.επισης είμαι ο μόνος που το χρησιμοποιεί.παιζω μόνο ντότα.φαντασου φίλε ότι το πισι το λειτουργώ 3 μέρες είναι ολοκαίνουργιο.οταν λες τίποτα περίεργο στο task manager ? Τους drivers για τα παντα να τους κατεβασεις manual γιατι τα windows δεν βαζουν παντα τους τελευταιους. Οσο για το task manager εννοω μηπως τρεχει καποιο προγραμμα που σου τρωει bandwidth πχ windows update μιας και ειναι καινουργιο το pc. Παντως δοκιμασε και καποιο αλλο παιχνιδι για να απομονωσεις το προβλημα. Μπορει να φταει και το παιχνιδι, μπορει να ειναι gpu related, μπορει να ειναι και το ιντερνετ κτλ κτλ. Εχεις HDD η SSD; Εμενα οταν κανουν install updates τα windows ο HDD που εχω ζοριζεται και κανει καποια freeze αν ειμαι σε καποιο game για αυτo και περιμενω να τελειωσουν ολα τα updates και μετα παιζω. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2020 από Dimi29 1
mega_gigantas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 καλημερα! θα κανω οτι μου ειπατε με τους οδηγους και βλεπουμε!ryzen χρησιμοποιω και εγω! ελπιζω να ειναι αυτο.
mega_gigantas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ολα φενονται καλα μεχρι στιγμης μαγκες!ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα