tontorikos 22 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Σημερα παρελαβα και εγω το συγκεκριμενο ρουτερ.Μια χαρα και απο θεμα συγχρονισμου(επειδη διαβαζω για περιπτωσεις χαμηλοτερου συγχρονισμου) και απο θεμα εμβελιας Απο το 267 που ειχα το ρουτερακι εχει καλυτερο wifi σημα Το μονο κλασικο θεμα μεχρι στιγμης(μου το εκανε μια φορα ειναι η ασυρματη συνδεση στα 5ghz ) Με το που συνδεσα για πρωτη φορα μια ασυρματη συσκευη στο σπιτι μετα απο μερικα λεπτα την εχασε,μαλιστα δεν φαινοταν ουτε καν στα διαθεσιμα δικτυα .Μιλησα με τεχνικο μου αλλαξε καναλι,και τωρα περιμενω να δω πως θα συμπεριφερθει ξανα απο εδω και στο εξης. Τα στατιστικα της γραμμης μου πως τα βλεπετε? δεν μπορουμε να δουμε την εικονα π εστειλες Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
spartan29gr 1.820 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, tontorikos είπε δεν μπορουμε να δουμε την εικονα π εστειλες Τωρα? Περιεργο διοτι εγω την βλεπω κανονικα Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
tontorikos 22 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Τωρα? Περιεργο διοτι εγω την βλεπω κανονικα Μια χαρα εισαι..το θεμα του χαμηλοτερου συγχρονισμου το εχουμε οσοι ειμαστε σε 17a profile συνηθως..εσυ εισαι σε 35b γι'αυτο δεν σου επεσε! Οσο για το 5ghz δοκιμασε να αλλαξεις channel αν σου ξανασυμβει. Γενικα ειναι τιμιο ρουτερακι σε σχεση με το Η267Ν...αντε καλοδουλευτο! 2 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
spartan29gr 1.820 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, tontorikos είπε Μια χαρα εισαι..το θεμα του χαμηλοτερου συγχρονισμου το εχουμε οσοι ειμαστε σε 17a profile συνηθως..εσυ εισαι σε 35b γι'αυτο δεν σου επεσε! Οσο για το 5ghz δοκιμασε να αλλαξεις channel αν σου ξανασυμβει. Γενικα ειναι τιμιο ρουτερακι σε σχεση με το Η267Ν...αντε καλοδουλευτο! Οντως.Φαινεται εξ αρχης αυτο Σε ευχαριστω πολυ για της πληροφοριες σου 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Panoutsakos 14 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, tontorikos είπε Μια χαρα εισαι..το θεμα του χαμηλοτερου συγχρονισμου το εχουμε οσοι ειμαστε σε 17a profile συνηθως..εσυ εισαι σε 35b γι'αυτο δεν σου επεσε! Οσο για το 5ghz δοκιμασε να αλλαξεις channel αν σου ξανασυμβει. Γενικα ειναι τιμιο ρουτερακι σε σχεση με το Η267Ν...αντε καλοδουλευτο! Επειδη εχω και εγω το ιδιο προφιλ με 100/10 συνδεση και κλειδωνω στα 88/10. Μπορω να ζητησω να μου αλλαξουν προφιλ μπας και κλειδωσω στα 100? Και το προφιλ εξαρταται αν το υποστηριζει και η καμπινα που συνδέομαι? 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
theanonymous 61 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, Panoutsakos είπε Επειδη εχω και εγω το ιδιο προφιλ με 100/10 συνδεση και κλειδωνω στα 88/10. Μπορω να ζητησω να μου αλλαξουν προφιλ μπας και κλειδωσω στα 100? Και το προφιλ εξαρταται αν το υποστηριζει και η καμπινα που συνδέομαι? Το προφίλ 35b το έχουν ενεργοποιημένο εξ αρχής μόνο οι καμπίνες της Wind. Δεν μπορείς να το ζητήσεις να στο περάσουν, αν δεν το έχεις ήδη διαθέσιμο. 2 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
fotiskam 14 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Είναι και εγώ κάτοχος του συγκεκριμένου router σε forthnet 100mps (στην πράξη πιανω 60 μετρημένο έξω πριν την είσοδο στον χώρο μου). Σκέφτομαι να αναβαθμίσω για να έχω περισσότερες επιλογές στην διαχείριση του δίκτυο (vlan κλπ) Έχει νόημα να πάω σε modem/router (π.χ. Fritz,vigor) η σε σκέτο router (π.χ. Asus). Επίσης πρέπει να προσέξω κάτι συγκεκριμένο, μπορεί δηλαδή κάτι να μη δουλέψει? Ευχαριστώ Επεξ/σία 9 Δεκεμβρίου 2020 από fotiskam Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Moderators Thresh 61.689 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Θα μπεις με το "admin" account θα το γυρίσεις σε Bridge Mode και θα βάλεις από πίσω το router, δεν χρειάζεται να είναι και modem το 2ο. Btw έχεις βρει modem router με managed ports για να έχει δυνατότητα για vlan? Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
fotiskam 14 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Thresh είπε Θα μπεις με το "admin" account θα το γυρίσεις σε Bridge Mode και θα βάλεις από πίσω το router, δεν χρειάζεται να είναι και modem το 2ο. Btw έχεις βρει modem router με managed ports για να έχει δυνατότητα για vlan? Ξέρω ότι γίνεται να κρατήσω μόντεμ το αρχικό της nova (zte) απλα διάβασα σε προηγούμενα μηνύματα ότι γίνεται να χρησιμοποιηθεί και δικό μας modem απευθείας πάνω στην γραμμή. Και σκέφτομαι αφού θα στήσω κάτι καινούργιο μήπως κερδίζω κάτι βάζοντας π.χ. ένα fritz που είναι και μόντεμ ταυτόχρονα ώστε να μην "περνάω" από δύο συσκευές. Το fritz 7590 δεν έχει την δυνατότητα για vlans? Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Moderators Thresh 61.689 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 16 minutes ago, fotiskam said: Το fritz 7590 δεν έχει την δυνατότητα για vlans? Δεν νομίζω. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
spartan29gr 1.820 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Στις 1/11/2020 στις 2:44 ΜΜ, Sofakos είπε @Panoutsakos Respect φίλε, 2 post σου πιο αποτελεσματικά από 1 εκατομμύρια τηλέφωνα στην εξυπηρέτηση του παρόχου. Πρώτο 24ωρο όπου οι συσκευές παραμείναν συνδεδεμένες (εξακριβωμένο με IFTT). @dskoul Δες το post μου, παρότι πήρα τον τεχνικό του εξήγησα την αλλαγή, τον πήγα βήμα βήμα και δεν έβλεπε το band width! (συνημμένο) Οπότε πλέον είμαι πεπισμένος ότι μιλάμε για τυφλούς τουλάχιστον (να μη πω κάτι κατικριτέο...). Ακολούθα τη λύση του Panoutsakos, σε μένα φαίνεται να δουλεύει. p.s. άλλαξα και τον κωδικό admin, να μην μπλέκονται στα πόδια μου, από ότι φαίνεται το παρόν νήμα γνωρίζει πιο πολλά από ότι ο ίδιος ο πάροχος. Για να καταλαβω.Επειδη εχω και εγω το κλασικο προβλημα με την μπαντα των 5ghz πως μπαινουμε σε αυτο το κρυφο μενου? Οι κωδικοι που αναφερετε ποιοι ειναι ρε παιδια?Δηλαδη πριν μπουμε μεσα στο ρουτερ βαζουμε διαφορετικο user name και password? Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Makisthomas16 1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά. Έχω σύνδεση wind 50ρα vdsl με το μόντεμ πάνω technicolor tg788v v3 αρκετά ευχαριστημένος απλώς δεν έχει το 5g WiFi οπότε και ψάχνοντας λίγο για μόντεμ και ρώτησα και τον υπάλληλο ενός καταστήματος wind απέναντι από την εργασία μου και μου έδωσε το h288a αύριο θα το συνδέσω έχετε να προτείνετε να κάνω κάποιες αλλαγές; Επίσης ήθελε να ενεργοποιήσω το fast path και ο τεχνικός μου είπε πως δεν γίνετε σε συνδέσεις vdsl. Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
appleman 1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Στις 8/12/2020 στις 5:36 ΜΜ, tontorikos είπε Μια χαρα εισαι..το θεμα του χαμηλοτερου συγχρονισμου το εχουμε οσοι ειμαστε σε 17a profile συνηθως..εσυ εισαι σε 35b γι'αυτο δεν σου επεσε! Οσο για το 5ghz δοκιμασε να αλλαξεις channel αν σου ξανασυμβει. Γενικα ειναι τιμιο ρουτερακι σε σχεση με το Η267Ν...αντε καλοδουλευτο! Τα ίδια εδώ Π.Φάληρο με το 17a profile εδώ και 1 μήνα παίζει από 69 μέχρι 81 mps. Ενώ όταν το κούμπωσα πριν κανένα τρίμηνο έδειξε 101.623 και δούλευε σφαίρα τελευταία έπεσαι αρκετά. μετά από 3 επικοινωνίες με NOVA η απάντηση ήταν ότι είμαι μια χαρά κανένα πρόβλημα, ανεπίσημα όμως άκουσα ότι κατέβασαν τις ταχύτητες γιατί όλοι είναι μέσα στα σπίτια τους και το δίκτυο υπέρ φορτώνετε και για να δουλεύουν όλοι ικανοποιητικά πέσαμε σε ταχύτητα. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό. Όσοι έχετε NOVA έχετε δει να πέφτει το download? Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Moderators Thresh 61.689 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 7 hours ago, spartan29gr said: Για να καταλαβω.Επειδη εχω και εγω το κλασικο προβλημα με την μπαντα των 5ghz πως μπαινουμε σε αυτο το κρυφο μενου? Οι κωδικοι που αναφερετε ποιοι ειναι ρε παιδια?Δηλαδη πριν μπουμε μεσα στο ρουτερ βαζουμε διαφορετικο user name και password? Username: forthnet Password: [email protected]$n3t# 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Makisthomas16 1 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2020 Μολις σύνδεσα το μόντεμ παιδιά πως την βλέπετε την σύνδεση για 50ρα? 1 Σύνδεσμος στην ανάρτηση Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμόΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα