lambros Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Τι λέτε γιαυτο Δεν θέλω να πάω σε μεγάλο οπως αυτά τα φέρνει το Λίντλ. https://www.skroutz.gr/s/7222431/Huanjie-Mini-Φορητό-Ψυγείο-Αυτοκινήτου-7-5L.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Αξίζει;;;
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Για το συγκεκριμένο βλέπω πολλές κακές κριτικές οπότε δεν θα το έπαιρνα. Ο περιορισμός που βλέπω γενικά είναι ότι αμα δεν βάζεις μέσα μόνο συγκεκριμένα πράγματα (όπως πχ τα αναψυκτικά στην φωτογραφία) τότε δεν θα χωράει και πολλά πράγματα, ή μόνο αν τύχει και ταιριάξουν ακριβώς στις διαστάσεις
lambros Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Βασικά 5 6 μπουκαλάκια νερό θέλω να έχω για διαδρομές Να μην βάλω κανονικο ψυγείο τύπου Λίντλ ή τα απλά που είναι ίδιες διαστάσεις αλλά χωρίς ρευμα
tutuyo Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Καλη ιδεα το ψυγειακι αλλα αυτο το συγκεκριμενο διαβαζω που γραφουν απλα κρατα δροσερα τα νερα/κοκα κολες και δεν ψυχει. Ε αμα ειναι ετσι μπορεις να παρει και το απλο χωρις ρευμα.
G.bar Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Πολύ καλύτερο θα είναι ένα με παγοκύστες.Θα βγάζεις όλη τη μέρα, το βράδυ κατάψυξη και το πρωί πάλι έτοιμος.
korakios Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Στις 22/6/2020 στις 10:02 ΜΜ, lambros είπε Βασικά 5 6 μπουκαλάκια νερό θέλω να έχω για διαδρομές Να μην βάλω κανονικο ψυγείο τύπου Λίντλ ή τα απλά που είναι ίδιες διαστάσεις αλλά χωρίς ρευμα Σε απλό ψυγειάκι καταψυγμένα να έχεις και θα κρατήσουν ώρες. Πάρε και ένα θέρμος και είσαι κομπλε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα