Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις 14/4/ 20  παραγγέλνω ένα drone από την media markt αξίας 499 με πιστωτική κάρτα με 24 άτοκες δόσεις τον 20.79 ευρώ.Η παραγγελια δεν ήρθε ποτέ και την ακύρωσα μετά κόπων και βασάνων....η απάντηση από την media markt ήταν πριν 10 ημέρες ότι θα σας επιστραφεί το ποσό με τον ίδιο τρόπο..... δηλαδή αφού χρεωσανε ολόκληρο το ποσό στην πιστωτική θα μου γυρίσουν τα χρήματα σε 2 χρόνια.Εκανα καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή και αμφισβητηση συνναλαγης στην τράπεζα και ακόμα περιμένω....το κατάστημα μου λέει ότι φταίει η τράπεζα.... σήμερα μου ήρθε και η απάντηση της Εθνικής που μου λένε ότι είναι θέμα εμπόρου.... απίστευτη ταλαιπωρία και ΚΟΡΟΙΔΙΑ από την media markt..έχει κανείς παρόμοια εμπειρία με την media markt;

Δημοσ.

σαν εμπορος και χειριστης pos εχω να σου πω οτι τις δοσεις τις κανει η τραπεζα και οχι το καταστημα.

Το καταστημα περνει ολο το ποσο και εσυ εχεις να κανεις με την τραπεζα
οποτε οτι προβλημα εχεις πρεπει να πιεσεις την τραπεζα και οχι την εμπορο και να τους πει πολυ απλα οτι εγω περιμενω τα λεφτα που εδωσα και εχετε ηδη χρεωσει στην καρτα μου 
γιατι μπορει να εγιναν δοσεις ομως θα δεις οτι εχει παρακρατηθει ολο το ποσο απο το υπολοιπο της πιστωτικης σου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...