Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Ως παλιός χρήστης MIUI και έχοντας περάσει από διάφορα UI τα τελευταια χρόνια, κατεληξα ότι θελω να επιστρέψω στη xiaomi. Επειδή όμως εχω καιρο να ασχοληθω με το θεμα βλέπω τωρα ενα σωρο μοντελα και είμαι ψιλοχαμένος. Εσείς τι θα προτείνατε στα 300 με 400 ευρώ? Θα ήθελα οσο το δυνατόν καλύτερη καμερα και αυτονομία. Σας ευχαριστω!

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ, και εγώ ανάμεσα σε αυτό και το mi9 lite είμαι. Κυρίως επειδή δεν άκουσα καλά σχόλια για την μπαταρία του note.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κοιτα κι εγω τα ιδια ειχα ακουσει αρχικα και ειχα διαβασει και στο review του gsmarena. Φαινεται πως υπηρχε ενα θεμα με stanby battery drain το οποιο σε νεότερες αποψεις στο forum xda.developers διαβασα οτι λυθηκε με το νεοτερο firmware update και πλεον η μπαταρια του ειναι καλυτερη. 

Οποτε πιστευω οτι για τις απαιτησεις σου για μπαταρια και φωτογραφια το Mi note 10 ειναι η καλυτερη λυση.

Το pro μοντελο ξεφευγει λιγο σε τιμη (100 ευρω πανω )και η μονη διαφορα του ειναι ο παραπανω αποθηκευτικος χωρος καθως η συσκευη δεν εχει επεκταση για καρτα μνημης και η μνημη ( 8 αντι για 6).

Το lite μοντελο εχει χειροτερες καμερες αλλα ειναι πιο οικονομικο. Αν εσενα σε καλυπτει και νομιζεις οτι οι φωτογραφιες του ειναι αρκετα καλες τοτε κανεις και οικονομια 100 ευρω περιπου.

Το Mi 9 lite σε σχεση με το Mi note 10 lite που ειναι στα ιδια χρηματα ειναι λιγο χειροτερο οχι μονο σε καμερες και μπαταρια αλλα και σε chipset, επεξεργαστη κτλ και το μονο του πλεονεκτημα ειναι οτι εχει υποδοχη καρτας μνημης. Επισης εχει flat οθονη vs curved αν και αυτο ειναι λιγο υποκειμενικο το τι αρεσει στον καθενα. Ισως η επιπεδη οθονη να κερδιζει λιγο σε χρηστικοτητα και να χανει σε εντυπωσιασμο...

Επλιζω να βοηθησα.

Επεξ/σία από greenpower22

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...