Matchbox77 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Πούλησα κάτι στο ebay και το status της αποστολής φαίνεται παρακάτω. Ποιος το έχασε τελικά το πακέτο. Χρειάζομαι βοήθεια από οποιονδήποτε έχει χειριστεί κάτι αντίστοιχο και δεν βαριέται να απαντήσει http://parcelsapp.com/en/tracking/RE897174511GR
neutrinogr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Επειδή υπάρχει τρομερό πρόβλημα με τον κωροναιο μάλλον το δέμα είναι ακόμη στο αεροδρόμιο. Ακόμη και μετά από ενάμιση μήνα κάποια στιγμή θα ξεκολλήσει. Αν σου κάνει παράπονο ο πελάτης πες του ότι λόγο COVID-19 καθυστερούν τα δέματα. Είχα στείλει ένα παρόμοιο δέμα στον Καναδά και έφτασε μετά από δύο μήνες.
Matchbox77 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Ευχαριστώ για το χρόνο σου. Άνοιξε ηδη case o buyer εάν είχε τύχει σε εσένα πως θα το χειριζόσουν. Full refund και εάν φανεί στο σύστημα ότι το πήρε να ζητησω τα λεφτά μου πίσω. Είμαι περίεργος πως θα το χειριστεί η eBay εφόσον υπάρχει Tracking Number. Εσένα δέχθηκε αναμονή 2 μηνών απίστευτο! Ευχαριστώ και πάλι που ασχολήθηκες
paolo.catti Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, Matchbox77 είπε Ευχαριστώ για το χρόνο σου. Άνοιξε ηδη case o buyer εάν είχε τύχει σε εσένα πως θα το χειριζόσουν. Full refund και εάν φανεί στο σύστημα ότι το πήρε να ζητησω τα λεφτά μου πίσω. Είμαι περίεργος πως θα το χειριστεί η eBay εφόσον υπάρχει Tracking Number. Εσένα δέχθηκε αναμονή 2 μηνών απίστευτο! Ευχαριστώ και πάλι που ασχολήθηκες Το eBay λογικά θα πάρει τη θέση του αγοραστή όπως πολύ συχνά κάνει τα τελευταία χρόνια ακόμα και αν έχει δίκιο ο πωλητής δυστυχώς.
neutrinogr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να του στείλεις το tracking number αν δεν το έχει δει. Πες του ευγενικά ότι εσύ το έχεις στείλει και λόγο του COVID-19 θέλει παραπάνω χρόνο για να φτάσει το δέμα. Να σου δώσει 10 μέρες περιθώριο. Αν περάσουν πες του θα σου κάνω full refund. Εγώ έστελνα το συγκεκριμένο μήνυμα όταν έρχονταν παραγγελία για να είμαι καλυμμένος. " Hello and thank you for your order. Please note that due to the situation with COVID-19 the delivery may take more than usual. It may take up to a month. Please advise if you are happy to wait or you wish a refund. 1
Salvation81 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Ειναι απο ταχυδρομειο οποτε απο την στιγμη που εφτασε εδω ειναι θεμα τελωνειου και ΕΛΤΑ.
neutrinogr Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Το δέμα προχωράει για τον προορισμό του. Μπορείς να ενημερώσεις τον παραλήπτη και να κλείσει το request που σου άνοιξε. https://m.17track.net/el/track#nums=RE897174511GR Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2020 από neutrinogr 1
Neoss Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Παιδιά όταν λέει Ιστορικό μη διαθέσιμο, τότε τι σημαίνει? Πως δεν έχει περαστεί καν μές στο ΄συστημα ακομα (και αρα δεν έχει φύγει καν ακόμα)?
bwaaah Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2020 εγώ έχω ένα δέμα που ξεκίνησε από ολλανδία, έφτασε ελλάδα και τώρα ξαναπήγε ολλανδία. είμαι περίεργος να δω τι άλλη βόλτα θα το κάνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα