nikolaos1960 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Χαιρετω τους φιλους,μεχρις στιγμης,με εχετε βοηθησει σε αρκετα θεματα,και ανοιγω ενα θεμα ακομα! Θελω να παρω ενα μονιτορ 27" ιντσων,αλλα ο χωρος που εχω ειναι περιορισμενος! Θα ερθει στους 2 ποντους απο τον πυργο,και δεν ξερω,αν υπαρξει θεμα,επηρεασμου,ειτε της οθονης απο το pc,ειτε κανενα τσιπακι,κανενας επεξεργαστης απο την οθονη! Μεχρι τωρα μς την 22" δεν ειχα θεμα,αλλα ειναι στους 10 ποντους η αποσταση!
d3v4st4tor Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δεν υπάρχει θέμα, αλλωστε τα all in one pc λειτουργούν μιά χαρά. Μόνο ηχεία χωρίς θωράκιση μπορουν να δημιουργήσουν πρόβλημα. 3
nikolaos1960 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 34 λεπτά πριν, d3v4st4tor είπε Δεν υπάρχει θέμα, αλλωστε τα all in one pc λειτουργούν μιά χαρά. Μόνο ηχεία χωρίς θωράκιση μπορουν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Ευχαριστω φιλε! Πως μπορω να δω αν κατι ηχειακια που εχω,ειναι με η χωρις θωρακιση! Βεβαια 2 χρονια που τα εχω,δεν εχω δει κατι,αλλα ετσι τυπικα να το μαθω και αυτο!
xrist0s92 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 36 λεπτά πριν, d3v4st4tor είπε Δεν υπάρχει θέμα, αλλωστε τα all in one pc λειτουργούν μιά χαρά. Μόνο ηχεία χωρίς θωράκιση μπορουν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Τι πρόβλημα μπορεί να υπάρξει; Έχω καινούργια οθόνη 27 ιντσών δίπλα σε ηχεία monitors αλλά δεν γνώριζα κάτι τέτοιο. 1
d3v4st4tor Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Έμφαση στο 'μπορεί'. Αν ένα ηχείο έχει 'θέμα', πλησιάζοντας το στο μόνιτόρ θα φανεί. Αλλοίωση χρωμάτων ή θολόυρα στην οθόνη είναι τα σημάδια (προσωρινά). Οι παλιότερες CRT οθόνες είταν πιό ευαίσθητες σε αυτό. Το πρόβλημα παρουσιάζεται συνήθως με τα sub τα οποία έχουν μεγάλους μαγνήτες. Αν δεν έχει παρουσιαστεί πρόβλημα μετά από 10 λεπτά λειτουργίας, όλα οκ. Ακόμα και οι σκληροί δίσκοι δεν είναι εύκολο να επηρεαστούν. Πάντως τρόπος να δει κάποιος αν ένα ηχείο είναι θωρακισμένο και δεν υπάρχουν specs που να το επιβεβαιώνουν, απαιτεί το άνοιγμα του. Θα υπάρχει είτε ένα 'κουτί' που θα περιβάλει τον μαγνήτη, είτε ένας δεύτερος μικρότερος μαγνήτης κολλημένος πίσω από τον κυρίως. Αν τα ηχεία είναι υπολογιστή, κανένα πρόβλημα. Σε led tv συγγενή μου τα ηχέια ακουμπούν επάνω στο πλαισιο της tv καθώς την έχω βάλει στον τοίχο εδώ και χρόνια χωρίς το παραμικρό θέμα. 1
xrist0s92 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Τα ηχεία είναι studio monitors αυτό ενισχυμένα (krk rokit 5), συνεπώς τα έχουν όλα μέσα (sub, τροφοδοσία). Ευτυχώς δεν έχω κάποιο πρόβλημα αλλά αυτό άπαξ και γίνει η αλλοίωση μένει στην οθόνη; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα