Προς το περιεχόμενο

Air pods 2 η air pods pro?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα 

ήθελα τη βοήθεια από κάποιον που γνωρίζει από air pods

ειμαι ανάμεσα στα 2 και στα προ έχω δει διάφορες αλλά είδα και κάποια προβλήματα που βγάζουν τα προ μετά από αναβαθμίσεις

εχει κάποιος να προτείνει που είναι χρήστης ;

Δημοσ.

Δεν θα δεις μεγάλη διαφορά στον ήχο.
Εγώ πήρα τα pro επειδή κάθονται καλύτερα στα αυτιά μου, και έχουν τρομερό noise cancellation.
Πρόβλημα δεν είχα ποτέ απ τον Μάρτιο που τα έχω.

Επίσης έχει πέσει ΠΑΡΑ πολύ η τιμή τους από τότε και αν είναι να τα πάρεις, τσίμπα τα τώρα.

• Super Moderators
Δημοσ.
13 hours ago, kostasginou said:

Καλησπερα 

ήθελα τη βοήθεια από κάποιον που γνωρίζει από air pods

ειμαι ανάμεσα στα 2 και στα προ έχω δει διάφορες αλλά είδα και κάποια προβλήματα που βγάζουν τα προ μετά από αναβαθμίσεις

εχει κάποιος να προτείνει που είναι χρήστης ;

Στο ήχο θα δεις τεράστια διαφορά με τα pro μιας και το μπασο τους είναι πιο δυνατό και μαζί με τη μείωση του εξωτερικού θορύβου  η συνολική εμπειρία σε σχέση με τα απλά airpods είναι η μέρα με τη νύχτα. Επιπλέον τα pro ειναι πιο μικρά από τα κλασικά, στέκονται ακόμη καλύτερα στα αφτιά, είναι ανθεκτικά στον ιδρώτα και με τις νέες αλλαγές στο ios 14 θα αποκτήσουν επιπλέον δυνατότητες, κλπ κλπ.

Τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν με την προβληματική αναβάθμιση λύθηκαν και όσοι αντιμετώπισαν μόνιμα προβλήματα (μαζί με αυτούς κι εγώ) μας έγινε άμεση αντικατάσταση των ακουστικών μέσα σε 24 ώρες. :) 

Προσοχή από που θα τα αγοράσεις μιας και γέμισε ο τόπος με κλώνους της κακιάς ώρας...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τα απλά airpods για να τα συγκρίνω με τα pro και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι με τα  pro έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Στην αρχή με ενοχλούσαν αρκετά όταν τα φορούσα αλλά τώρα τα συνήθισα και πολλές φορές ξεχνάω ότι τα φοράω ειδικά όταν έχω ενεργοποιήσει το transparency mode. Το active noise cancellation δεν με έχει αφήσει πολύ ικανοποιημένο αν και δεν έχω χρησιμοποιήσει ακουστικά με anc στο παρελθόν για να ξέρω τι απαιτήσεις πρέπει να έχω. Το μόνο που έχω διαβάσει είναι ότι η apple για να βελτιώσει το ήχο μείωσε ύστερα από αναβάθμιση το anc και θα ήθελα αν γίνεται να πει και κάποιος άλλο που τα χρησιμοποιεί από την κυκλοφορία τους εάν το είχε παρατηρήσει. 

Επεξ/σία από gRim
Δημοσ.

Μιάς και έχω αγοράσει όλη την σειρά από την αρχή (1, 2, pro) μπορώ να πώ ότι μεταξύ των 2 και pro μεγάλο ρόλο παίζει και η εφαρμογή στα αυτιά.

Τα pro είναι κάπως ιδιαίτερα, νιώθεις ότι "βουλώνουν" στο αυτί και έχεις και την αίσθηση του λαστίχου στην άκρη τους. Έχουν, τουλάχιστον σε εμένα, αμυδρά, μία στενάχωρη αίσθηση.

Τα 2 είναι, πώς να το πώ, πιό "αεράτα", μπορεί δλδ να παίξει λίγο στο αυτί και είναι πιό ευχάριστο σαν γεγονός, παρά το ότι σου δίνουν την αίσθηση ότι θα σου φύγουν άν γύρεις το κεφάλι σου δεξιά - αριστερά.

Τα pro δίνουν μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας ότι θα κάτσουν εκεί που τα έβαλες και δέν θα φύγουν καθόλου εύκολα απο το αυτί.

Τα 1 τα έχω πουλήσει, προτιμάω τα pro μόνο και μόνο το noise cancelation καθώς είναι σωτήριο!!! 

Τα 2 δεν έχω συνειδητοποιήσει γιατί δεν τα έχω πουλήσει ακόμα..! 

Δημοσ.

Το καλύτερο για τα Pro θα ήταν να τα δοκιμάσεις πρώτα.

Μπορούσες σε iStorm, αλλά πλέον και λόγω COVID-19 το έχουν σταματήσει.

Στο λέω γιατί σε αρκετό κόσμο δεν κάθονται καλά στα αυτιά.

Επίσης με το Update της 2D27 χθές, φαίνεται πως διορθώθηκε αρκετά το θέμα με το ANC που τραβάει μήνες τώρα.

Δημοσ.
1 hour ago, nikosgnr said:

Επίσης με το Update της 2D27 χθές, φαίνεται πως διορθώθηκε αρκετά το θέμα με το ANC που τραβάει μήνες τώρα.

Δεν έχω παρατηρήσει καμιά διαφορά με το ANC ακόμα και με την χθεσινή αναβάθμιση ( είχαν αναβαθμιστεί χωρίς να το γνωρίζω).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nikosgnr είπε

Καλα το θεμα εφαρμογης ειναι μεγαλο προβλημα δυστηχως που κραταει χρονια.

Προφανως και το καλυτερο ειναι πχ να δοκιμασεις πριν αγορασεις,ειτε μιλαμε για ακουστικα,ειτε για ποντικια,ειτε για keyboards,και παει λεγοντας,αλλα δυστηχως στην πραξη δεν γινεται και η μονη λυση ειναι η αγορα και αν δεν τα βολευτεις,τα βαζεις αγγελια.

Δημοσ.

Συγνώμη για το hijack του θέματος αλλά αναφέρατε κάτι που με απασχολεί, από τα κλασικά ακουστικά της αππλ το αριστερό "κουμπώνει" στο αυτί μου υπέροχα, το δεξί όχι τόσο και μετά απο ένα τέταρτο προκαλεί τρομερό πόνο στο αυτί. Έχει νόημα η δοκιμή των airpod pro; Ρωτάω επειδή κάποιος ανέφερε πως είναι κάπως διαφορετικά.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, nikosgnr είπε

Ακριβώς αυτό. Με το τελευταίο update το anc έφτασε σχεδόν στο αρχικό πολύ καλό επίπεδο...

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, gRim είπε

Δεν έχω παρατηρήσει καμιά διαφορά με το ANC ακόμα και με την χθεσινή αναβάθμιση ( είχαν αναβαθμιστεί χωρίς να το γνωρίζω).

Αυτό που αναφέρεις για την αναβάθμιση έγινε σε αρκετό κόσμο.

Κάποιοι δε χρειάστηκαν καν να τα βάλουν στο ρεύμα.

Τώρα το ANC, είναι πονεμένο θέμα απο την 2B588 και μετά..

Είσαι σίγουρος πως δε καταλαβαίνεις διαφορά?

7 ώρες πριν, simplemaths είπε

Συγνώμη για το hijack του θέματος αλλά αναφέρατε κάτι που με απασχολεί, από τα κλασικά ακουστικά της αππλ το αριστερό "κουμπώνει" στο αυτί μου υπέροχα, το δεξί όχι τόσο και μετά απο ένα τέταρτο προκαλεί τρομερό πόνο στο αυτί. Έχει νόημα η δοκιμή των airpod pro; Ρωτάω επειδή κάποιος ανέφερε πως είναι κάπως διαφορετικά.

Καταρχάς όλα τα AirPods δεν έχουν καμία σχέση με τα EarPods στο πως κάθονται. Μα καμία..

Υπάρχουν πάντως και λύσεις όπως το παρακάτω με Memory Foam.

Δημοσ.

@nikosgnr ναι δυστυχώς είμαι 100% σίγουρος ότι δεν βελτιώθηκε το anc με την τελευταία αναβάθμιση. Κάπου διάβασα ότι αρχικά το ANC κατέστρεφε τα ακουστικά με αποτέλεσμα να εμφανίζονται προβλήματα όπως popping noise κτλ και αυτό οδήγησε την apple στο να το μειώσει.

Δημοσ.

Βάση εμπειρίας λέτε ότι βελτιώθηκε το ANC ή από ότι γράφεται στα διάφορα φόρα; 

Εγώ στο σπίτι και στην εργασία (σταθερές συνθήκες όσον αφορά τον θόρυβο)  όσες φορές τα έχω βάλει μετά την συγκεκριμένη αναβάθμιση συνεχίζω και ακούω στον ίδιο βαθμό ακριβώς τους θορύβους από τα διάφορα μηχανήματα, τις φωνές κτλ...καμία απολύτως διαφορά. Δεν τα είχα αγοράσει όταν πρωτοκυκλοφόρησαν να ξέρω πως ήταν το ANC αλλά σε σχέση με ένα μήνα πριν ξέρω γω είναι ακριβώς το ίδιο. 

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, gRim said:

Βάση εμπειρίας λέτε ότι βελτιώθηκε το ANC ή από ότι γράφεται στα διάφορα φόρα; 

Εγώ στο σπίτι και στην εργασία (σταθερές συνθήκες όσον αφορά τον θόρυβο)  όσες φορές τα έχω βάλει μετά την συγκεκριμένη αναβάθμιση συνεχίζω και ακούω στον ίδιο βαθμό ακριβώς τους θορύβους από τα διάφορα μηχανήματα, τις φωνές κτλ...καμία απολύτως διαφορά. Δεν τα είχα αγοράσει όταν πρωτοκυκλοφόρησαν να ξέρω πως ήταν το ANC αλλά σε σχέση με ένα μήνα πριν ξέρω γω είναι ακριβώς το ίδιο. 

Αυτη τη στιγμη το anc τους λειτουργεί όπως την πρώτη μέρα που κυκλοφορησαν με το αρχικό τους firmware. Το πρώτο μου ζευγάρι αντικατασταθηκε μετά απο τα μόνιμα προβλήματα που τους δημιούργησε το προβληματικο firmware. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...