nikos360 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 καλησπερα εχει ταξιδεψει κανεις τον τελευταιο χρονο ωστε αν μπορει να μου δωσει τον αριθμο εισητηριου για να βγαλω την καρτα για να παρω την εκπτωση που εχει για το αυτοκινητο?
nikolaskerkiraa Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Καλησπερα να ρωτησω κατα την επιβιβαση τι χαρτια ζητανε στην blue star??? Εννοω ζητανε ταυτοτητα και τετοια;;; εχω ενος γνωστου μου την seasmile να υην χρησιμοποιησω η θα εχω θεμα;;; οποιος ξερει ας βοηθησει
SabotazNic Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, nikolaskerkiraa είπε Καλησπερα να ρωτησω κατα την επιβιβαση τι χαρτια ζητανε στην blue star??? Εννοω ζητανε ταυτοτητα και τετοια;;; εχω ενος γνωστου μου την seasmile να υην χρησιμοποιησω η θα εχω θεμα;;; οποιος ξερει ας βοηθησε Τωρα θελουν την δηλωση επιβατη σχετικα με τον κορωνοιο. Με την καρτα δεν νομιζω οτι εχεις καποια προσφορα τωρα στην τουριστικη περιοδο (Τωρα ειδα οτι το αλλαξαν), αλλα οπως και να εχει, οχι δεν ζητανε ταυτοτητα. Στην τελικη οτι ευρω ξοδευεις πανω στο πλοιο (δεν ειναι μονο για το εισιτηριο η καρτα, αλλα και για goody's,flo κτλ) θα παει στην καρτα που μπορει ο φιλος σου να εξαργυρωσει. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2020 από SabotazNic
nikolaskerkiraa Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Ναι πειραζει αν η δηλωση επιβατη ειναι στο πραγματικο μου ονομα αλλα το εισητηριο σε αλλου;;;; Το ξερω απλα για να βγαλω εγω πρεπει να ταξιδεψω... και επειδη θελω να παρω αυτοκινητο και ειναι 2 τα νησια γλιτωνω πολλα με την seasmile....
Jason13 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) κλεισε το πιο φθηνο εισιτηριο σε φοιτητικο ( η και αλλο με μεγαλυτερη εκπτωση αφου δν θα το χρησιμοποιησεις) πχ μυκονος->συρος για αυριο 4€, παρε κωδικο κρατησης κανε τσεκ ιν, παρε αριθμο εισιτηριου και μετα απο λιγο αν οχι επομενη μερα, βγαλε καρτα seasmiles.. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2020 από Jason13
nikolaskerkiraa Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2020 Το εκανα αλλα φενεται οτι φεν εχει ταξιδεψει η μαλακια και δεν βγαινει η καρτα... δυστυχως μαλλον τα σκαναρουν στο τελος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα