fredd0 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, athensowl είπε ΤΙ εννοεις δεν βγαζουν νοημα; σιγουρα μπορω να κανω ενα γουγλ, απλα νομιζα ισως καποιος/καποια εδω θελει να μου πει για συγκεκριμενο λογιστη /στρια. Εχω ηδη βρει μια που κανει ειδικες τιμες για ανεργους, απλα μου πεφτει πολυ μακρια απο εδω που κατοικω εγω. Κοροιδευει για ποιο λογο; Οσους βλεπω γυρω μου ειναι πολυ καλα οικονομικα απλα ειναι τσαντιλα γιατι χρωστανε οπως κι εγω αλλα αυτοι πολλα παραπανω γιαι εχουν 3 σπιτια, 2 εξοχικα, 3 αυτοκινητα και παει λεγονας. Και εργασια! Εχω δεν εχω τιποτα περα απο ενα πατρικο σπιτι που μεταφερθηκε στο ονομα μου. ΟΥτε ποδηλατο δεν εχω. Επιδομα δεν εχω δικαιωμα γιατι δεν ζουσα ελλαδα τελευταια 5 χρονια και για αλλους λογους. Ευχαριστω παντως για την ειρωνια. κοιτα, μη με παρεξηγησεις, αλλα οπως τα λες εχεις καθαρο εισοδημα 850 ευρω το μηνα (1000 το νοικι - 150 φορος) ... σε χωρα που ανθρωποι σκιζονται δεκαωρα για να βγαλουν 600. Οποτε ισως γιαυτο ειναι λιγο δυσκολο να σε συμπονεσει ο αλλος οταν αυτοπροσδιοριζεσαι ως απορη. Τωρα ουτε λογιστρια χρειαζεσαι ουτε τιποτα, κανεις τροποποιητικη δηλωση, διορθωνεις το ποσο απο τα νοικια και πληρωνεις το φορο που αναλογει. Νομιζω πλεον μπορεις να το πληρωσεις και σε 8 δoσεις των 187,5 ευρω λογω COVID. Κανενας λογιστης δεν μπορει να σου μειωσει τον φορο. Μονο να διορθωσει το ποσο που εσφαλμενα δηλωσες οτι εισεπραξες. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2020 από fredd0 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα