Προς το περιεχόμενο

.

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ν

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Hmatzm είπε

Θα μπορούσατε  να μου βρεις ένα Νόμο που να λέει οτι μπορώ να κάνω και τα δύο νόμιμα,γιατί μου είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω την αίτηση.

Επιδοτούμενο είναι;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Hmatzm είπε

Θα μπορούσατε  να μου βρεις ένα Νόμο που να λέει οτι μπορώ να κάνω και τα δύο νόμιμα,γιατί μου είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω την αίτηση.

ΝΟΜΟ, θες για να εργαστείς ?

Τι αίτηση να κάνεις ?

Δημοσ.

Ιδιοκτήτης και εργαζόμενος ; Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια πιθανότητα.Μηπως να πάρεις και επιδότηση απασχόλησης υπαλλήλου από τον ΟΑΕΔ;Ρωτά τον λογιστή σου να στο επιβεβαιώσει 

Δημοσ.

Φυσικα και μπορείς να είσαι και ιδιοκτήτης επιχείρησης αλλά και μισθωτός .Δεν μπορείς όμως να πάρεις επιδότηση ή να γραφτείς σε ΟΑΕΔ όσο είσαι ιδιοκτήτης.

Επισκέπτης
Δημοσ.
19 ώρες πριν, vasilis1 είπε

Ιδιοκτήτης και εργαζόμενος ; Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια πιθανότητα.Μηπως να πάρεις και επιδότηση απασχόλησης υπαλλήλου από τον ΟΑΕΔ;Ρωτά τον λογιστή σου να στο επιβεβαιώσει 

Ευχαριστώ για την απάντηση σου, αν μπορώ να πάρω και επιδότηση απασχόλησης υπαλλήλου από τον ΟΑΕΔ  θα το ψάξω και αυτό.. Καλή σου μέρα..

23 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Επιδοτούμενο είναι;

Όχι για 3 μήνες είναι σύμβαση.

18 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Φυσικα και μπορείς να είσαι και ιδιοκτήτης επιχείρησης αλλά και μισθωτός .Δεν μπορείς όμως να πάρεις επιδότηση ή να γραφτείς σε ΟΑΕΔ όσο είσαι ιδιοκτήτης.

Ευχαριστώ πολύ.

17 ώρες πριν, arkian είπε

Ευχαριστώ πάρα πολυ

20 ώρες πριν, dpolal είπε

Το μικρό καφέ που λες ότι έχεις, είναι δική σου επιχείρηση;;;

Ναι είναι δική μου

Δημοσ.

φυσικα και μπορεις με οποιον συνδυασμο θελεις εσυ. αλλο ειναι το προβλημα. φορολογικα, εαν σε συμφερει αν κινηθεις νομιμα και στις δυο δραστηριοτητες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...