Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ν Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2020 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2020 από Επισκέπτης
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 15 λεπτά πριν, Hmatzm είπε Θα μπορούσατε να μου βρεις ένα Νόμο που να λέει οτι μπορώ να κάνω και τα δύο νόμιμα,γιατί μου είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω την αίτηση. Επιδοτούμενο είναι;
GREGORYMO Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Hmatzm είπε Θα μπορούσατε να μου βρεις ένα Νόμο που να λέει οτι μπορώ να κάνω και τα δύο νόμιμα,γιατί μου είπαν ότι δεν μπορώ να κάνω την αίτηση. ΝΟΜΟ, θες για να εργαστείς ? Τι αίτηση να κάνεις ?
dpolal Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Το μικρό καφέ που λες ότι έχεις, είναι δική σου επιχείρηση;;;
vasilis1 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Ιδιοκτήτης και εργαζόμενος ; Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια πιθανότητα.Μηπως να πάρεις και επιδότηση απασχόλησης υπαλλήλου από τον ΟΑΕΔ;Ρωτά τον λογιστή σου να στο επιβεβαιώσει
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Φυσικα και μπορείς να είσαι και ιδιοκτήτης επιχείρησης αλλά και μισθωτός .Δεν μπορείς όμως να πάρεις επιδότηση ή να γραφτείς σε ΟΑΕΔ όσο είσαι ιδιοκτήτης.
arkian Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 https://www.efka.gov.gr/el/asphalismenoi/me-misthotoi/neo-systhma-asfalistikon-eisforon/parallhlh-asfalish
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 19 ώρες πριν, vasilis1 είπε Ιδιοκτήτης και εργαζόμενος ; Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια πιθανότητα.Μηπως να πάρεις και επιδότηση απασχόλησης υπαλλήλου από τον ΟΑΕΔ;Ρωτά τον λογιστή σου να στο επιβεβαιώσει Ευχαριστώ για την απάντηση σου, αν μπορώ να πάρω και επιδότηση απασχόλησης υπαλλήλου από τον ΟΑΕΔ θα το ψάξω και αυτό.. Καλή σου μέρα.. 23 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Επιδοτούμενο είναι; Όχι για 3 μήνες είναι σύμβαση. 18 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Φυσικα και μπορείς να είσαι και ιδιοκτήτης επιχείρησης αλλά και μισθωτός .Δεν μπορείς όμως να πάρεις επιδότηση ή να γραφτείς σε ΟΑΕΔ όσο είσαι ιδιοκτήτης. Ευχαριστώ πολύ. 17 ώρες πριν, arkian είπε https://www.efka.gov.gr/el/asphalismenoi/me-misthotoi/neo-systhma-asfalistikon-eisforon/parallhlh-asfalish Ευχαριστώ πάρα πολυ 20 ώρες πριν, dpolal είπε Το μικρό καφέ που λες ότι έχεις, είναι δική σου επιχείρηση;;; Ναι είναι δική μου
xsterg Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 φυσικα και μπορεις με οποιον συνδυασμο θελεις εσυ. αλλο ειναι το προβλημα. φορολογικα, εαν σε συμφερει αν κινηθεις νομιμα και στις δυο δραστηριοτητες.
funbreaker Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Μπορεί κάποιος να διορθώσει ορθογραφικά τον τίτλο; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα