vforvaggelis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Παρασκευη σημερα και ηρθε η ωρα για το ακυρο τοπικ της εβδομαδας! Το τελευταιο διαστημα καιω λιγο τα εγκεφαλικα μου κυτταρα με την απορια του τι γινεται οταν πεθανουμε! Κλασσικη απορια ολου του πλανητη ξερω αλλα την εχω και εγω. Τι γινεται; Δεν υπαρχουμε; Υπαρχουμε σαν καποια ενεργεια; Τι; Μου φαινεται εντελως ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ το να μην υπαρχει απολυτος τιποτα, να μην αισθανομαι να μην βλεπω να μην να μην να μην... υ.γ: Δεν ειμαι θρησκος οποτε δεν με καλυπτει η αναφορα "παμε στον παραδεισο" κλπ 1
katergaris79 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Σκέψου λίγο σε τι κατάσταση ήσουν "πριν", ώστε να συμπεράνεις σε τι κατάσταση θα είσαι "μετά". Καλή Παρασκευή! 😄
vforvaggelis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, G.TH. είπε Πάμε στην κόλαση. Καλύφθηκες; δες το υστερογραφο μου. Οχι δεν καλυφθηκα!
asmilon Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 To οτι σου ειναι αδιανοητο δε σημαινει πως το συμπαν χρωσταει καποια εξηγηση, για αλλους πχ ειναι αδιανοητο οι γυναικες να ειναι ισοτιμες με τους ανδρες.... Φυσικα το θεμα εχει απασχολησει την ανθρωποτητα απο τις απαρχες της και ειναι η βαση για τις περισσοτερες θρησκειες, αλλα κανεις δε μπορει να δωσει μια σαφη απαντηση μιας και αν υπαρχει καποιος "προορισμος" προφανως ειναι one way μιας και κανεις δεν εχει επιστρεψει για να μας πει τι γινεται...
ManFromEarth Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 46 λεπτά πριν, vforvaggelis είπε Μου φαινεται εντελως ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ το να μην υπαρχει απολυτος τιποτα, να μην αισθανομαι να μην βλεπω να μην να μην να μην... υ.γ: Δεν ειμαι θρησκος οποτε δεν με καλυπτει η αναφορα "παμε στον παραδεισο" κλπ αυτα τα 2 ειναι αντιφατικα κατ εμε. 1
pananton Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 αν ήξερε κάποιος/α εδώ μέσα τι γίνεται τότε δεν θα ήταν σε θέση να γράψει ώστε να το μάθουμε! 🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις