Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω ενεργοποιησει το free πακετο να παραλαμβανω email οταν κανω καποια αγορα αλλα δεν γινεται αμεσα η ενημερωση.Μπορει να καθυστερησει μερικες ωρες, πολλες ωρες ή και μερες

γνωριζει καποιος καποια αιτια;

Δημοσ.
Στις 27/6/2020 στις 9:55 ΠΜ, georgiouu είπε

εχω ενεργοποιησει το free πακετο να παραλαμβανω email οταν κανω καποια αγορα αλλα δεν γινεται αμεσα η ενημερωση.Μπορει να καθυστερησει μερικες ωρες, πολλες ωρες ή και μερες

γνωριζει καποιος καποια αιτια;

Αν η συναλλαγή γίνεται από άλλη τράπεζα μπορεί να έρθει την επόμενη μέρα. 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, vagstef είπε

Μη δίνεται ούτε cent στις τράπεζες για ανούσια πράγματα, μπορείς να δεις στο app αν έγινε η αγορά

Aν όμως γίνει κάποια συναλλαγή που δεν την ξέρεις θα αργήσεις να την πάρεις χαμπάρι

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιες τράπεζες έχουν τις ειδοποιήσεις επί πληρωμή κάποιες όχι. 

Αν εσύ έχεις κάρτα πχ εθνικής και πληρώσεις το Σάββατο σε ένα μαγαζι που έχει Πειραιώς θα πάρεις την ειδοποίηση τη Δευτέρα. 

Εμένα μου είχαν υποκλέψει τα στοιχεία της κάρτας και κάποιος πήγε και έκανε μικροπαραγγελιες φαγητού όλο το σκ και εγώ ειδοποιήθηκα τη Δευτέρα το μεσημέρι. 

Τώρα έκανα αποκλεισμό online αγορών μέσω του app 

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, adi32 είπε

Κάποιες τράπεζες έχουν τις ειδοποιήσεις επί πληρωμή κάποιες όχι. 

Αν εσύ έχεις κάρτα πχ εθνικής και πληρώσεις το Σάββατο σε ένα μαγαζι που έχει Πειραιώς θα πάρεις την ειδοποίηση τη Δευτέρα. 

Εμένα μου είχαν υποκλέψει τα στοιχεία της κάρτας και κάποιος πήγε και έκανε μικροπαραγγελιες φαγητού όλο το σκ και εγώ ειδοποιήθηκα τη Δευτέρα το μεσημέρι. 

Τώρα έκανα αποκλεισμό online αγορών μέσω του app 

πως τα υπεκλεψαν ??? τα λεφτα σου τα εχασες ??? 

η Πειραιως οτι παρε δωσε γινεται ερχεται sms κυριως καταθεσεις αναληψεις,οι αγορες αναλογα με την ημερα που κανει εκκαθαριση ,συνηθως την επομενη αν δε μεσολαβει ΣΚ

ομως αν γινει συλαλλαγη πχ με Βασιλοπουλο το Σαββατο δεν γινεται εκκαθαριση την ιδια μερα αλλα τη Δευτερα η και Τριτη πολλες φορες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostasbm είπε

πως τα υπεκλεψαν ??? τα λεφτα σου τα εχασες ??? 

η Πειραιως οτι παρε δωσε γινεται ερχεται sms κυριως καταθεσεις αναληψεις,οι αγορες αναλογα με την ημερα που κανει εκκαθαριση ,συνηθως την επομενη αν δε μεσολαβει ΣΚ

ομως αν γινει συλαλλαγη πχ με Βασιλοπουλο το Σαββατο δεν γινεται εκκαθαριση την ιδια μερα αλλα τη Δευτερα η και Τριτη πολλες φορες

Μπορεί κάποιος να σημείωσε το νούμερο της κάρτας σε ένα βενζινάδικο πχ και πήγε και έκανε μικροαγορες ώστε να μη χρειάζεται επιβεβαίωση. 

Γιαυτό καλύψτε το νούμερο της κάρτας και μην τη δίνετε. 

Επίσης αν δεν κάνετε αγορές μέσω ίντερνετ βάλτε αποκλεισμό αν γίνεται από την τράπεζα σας. 

Με αμφισβήτηση συναλλαγών πήρα πίσω τα λεφτά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, adi32 είπε

Μπορεί κάποιος να σημείωσε το νούμερο της κάρτας σε ένα βενζινάδικο πχ και πήγε και έκανε μικροαγορες ώστε να μη χρειάζεται επιβεβαίωση. 

Γιαυτό καλύψτε το νούμερο της κάρτας και μην τη δίνετε. 

Επίσης αν δεν κάνετε αγορές μέσω ίντερνετ βάλτε αποκλεισμό αν γίνεται από την τράπεζα σας. 

Με αμφισβήτηση συναλλαγών πήρα πίσω τα λεφτά 

ok  γιατι μου εκανε εντυπωση αυτο....μονο με το νουμερο δεν το εχω σκεφτει πως γινετε....πιθανολογω εννοεις και το ccv

αυριο θα παρω ενα τηλ στη καρτα που εχω γνωστους συναδελφους να ρωτησω απο περιεργεια τι προστασια εχουμε σε αυτη τη περιπτωση...γιατι

πολλες φορες σε καταστηματα αναγκαζεσαι να τη δωσεις,αν καποιος εχει κακες προθεσεις μπορει να τη φωτογραφισει αν εχει ενα κινητο κατω απο το γκισε....η ειναι τραβηγμενο?

Επεξ/σία από kostasbm
Δημοσ.
5 ώρες πριν, kostasbm είπε

ok  γιατι μου εκανε εντυπωση αυτο....μονο με το νουμερο δεν το εχω σκεφτει πως γινετε....πιθανολογω εννοεις και το ccv

αυριο θα παρω ενα τηλ στη καρτα που εχω γνωστους συναδελφους να ρωτησω απο περιεργεια τι προστασια εχουμε σε αυτη τη περιπτωση...γιατι

πολλες φορες σε καταστηματα αναγκαζεσαι να τη δωσεις,αν καποιος εχει κακες προθεσεις μπορει να τη φωτογραφισει αν εχει ενα κινητο κατω απο το γκισε....η ειναι τραβηγμενο?

δεν ειναι τραβηγμενο 

δυστυχως οποιος δει τα νουμερα μπορει να κανει αγορες (ευτυχως μικρες τωρα τελευταια που μπηκε η ταυτοποιηση)

Αλλα να ξερετε οτι η τραπεζα αποζημιωνει μονο μεχρι 15  συναλλαγες

Αν δηλαδη τη χρησιμοποιουσουν 50 φορες απο 20ε θα παρεις πισω μονο τις 15

Υποτιθεται λεει επρεπε να το καταλαβεις απο τις πρωτες και να ακυρωσεις την καρτα

Αλλα πως να το καταλαβεις αμεσως αν οι συναλλαγες γινουν Σαββατοκυριακο και εσυ ειδοποιηθεις Δευτερα μεσημερι

Δημοσ.
9 ώρες πριν, adi32 είπε

δεν ειναι τραβηγμενο 

δυστυχως οποιος δει τα νουμερα μπορει να κανει αγορες (ευτυχως μικρες τωρα τελευταια που μπηκε η ταυτοποιηση)

Αλλα να ξερετε οτι η τραπεζα αποζημιωνει μονο μεχρι 15  συναλλαγες

Αν δηλαδη τη χρησιμοποιουσουν 50 φορες απο 20ε θα παρεις πισω μονο τις 15

Υποτιθεται λεει επρεπε να το καταλαβεις απο τις πρωτες και να ακυρωσεις την καρτα

Αλλα πως να το καταλαβεις αμεσως αν οι συναλλαγες γινουν Σαββατοκυριακο και εσυ ειδοποιηθεις Δευτερα μεσημερι

οι συναλλαγές με  e banking ??? η αλλιως ?? 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...