georgiouu Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 εχω ενεργοποιησει το free πακετο να παραλαμβανω email οταν κανω καποια αγορα αλλα δεν γινεται αμεσα η ενημερωση.Μπορει να καθυστερησει μερικες ωρες, πολλες ωρες ή και μερες γνωριζει καποιος καποια αιτια;
naimore Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 ευκολακι για να σε αναγκασουν να παρεις το επι πληρωμη πακετο
asmilon Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Με ποια τραπεζα εχεις προβλημα; Εχεις καλεσει το support της?
koystado Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Με την Πειραιώς και σε μένα συμβαίνει αυτό αλλά με Εθνική ποτέ ή σχεδόν ποτέ
adi32 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Στις 27/6/2020 στις 9:55 ΠΜ, georgiouu είπε εχω ενεργοποιησει το free πακετο να παραλαμβανω email οταν κανω καποια αγορα αλλα δεν γινεται αμεσα η ενημερωση.Μπορει να καθυστερησει μερικες ωρες, πολλες ωρες ή και μερες γνωριζει καποιος καποια αιτια; Αν η συναλλαγή γίνεται από άλλη τράπεζα μπορεί να έρθει την επόμενη μέρα.
vagstef Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Μη δίνεται ούτε cent στις τράπεζες για ανούσια πράγματα, μπορείς να δεις στο app αν έγινε η αγορά
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 27 λεπτά πριν, vagstef είπε Μη δίνεται ούτε cent στις τράπεζες για ανούσια πράγματα, μπορείς να δεις στο app αν έγινε η αγορά Aν όμως γίνει κάποια συναλλαγή που δεν την ξέρεις θα αργήσεις να την πάρεις χαμπάρι 1
adi32 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Κάποιες τράπεζες έχουν τις ειδοποιήσεις επί πληρωμή κάποιες όχι. Αν εσύ έχεις κάρτα πχ εθνικής και πληρώσεις το Σάββατο σε ένα μαγαζι που έχει Πειραιώς θα πάρεις την ειδοποίηση τη Δευτέρα. Εμένα μου είχαν υποκλέψει τα στοιχεία της κάρτας και κάποιος πήγε και έκανε μικροπαραγγελιες φαγητού όλο το σκ και εγώ ειδοποιήθηκα τη Δευτέρα το μεσημέρι. Τώρα έκανα αποκλεισμό online αγορών μέσω του app
kostasbm Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 40 λεπτά πριν, adi32 είπε Κάποιες τράπεζες έχουν τις ειδοποιήσεις επί πληρωμή κάποιες όχι. Αν εσύ έχεις κάρτα πχ εθνικής και πληρώσεις το Σάββατο σε ένα μαγαζι που έχει Πειραιώς θα πάρεις την ειδοποίηση τη Δευτέρα. Εμένα μου είχαν υποκλέψει τα στοιχεία της κάρτας και κάποιος πήγε και έκανε μικροπαραγγελιες φαγητού όλο το σκ και εγώ ειδοποιήθηκα τη Δευτέρα το μεσημέρι. Τώρα έκανα αποκλεισμό online αγορών μέσω του app πως τα υπεκλεψαν ??? τα λεφτα σου τα εχασες ??? η Πειραιως οτι παρε δωσε γινεται ερχεται sms κυριως καταθεσεις αναληψεις,οι αγορες αναλογα με την ημερα που κανει εκκαθαριση ,συνηθως την επομενη αν δε μεσολαβει ΣΚ ομως αν γινει συλαλλαγη πχ με Βασιλοπουλο το Σαββατο δεν γινεται εκκαθαριση την ιδια μερα αλλα τη Δευτερα η και Τριτη πολλες φορες
adi32 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, kostasbm είπε πως τα υπεκλεψαν ??? τα λεφτα σου τα εχασες ??? η Πειραιως οτι παρε δωσε γινεται ερχεται sms κυριως καταθεσεις αναληψεις,οι αγορες αναλογα με την ημερα που κανει εκκαθαριση ,συνηθως την επομενη αν δε μεσολαβει ΣΚ ομως αν γινει συλαλλαγη πχ με Βασιλοπουλο το Σαββατο δεν γινεται εκκαθαριση την ιδια μερα αλλα τη Δευτερα η και Τριτη πολλες φορες Μπορεί κάποιος να σημείωσε το νούμερο της κάρτας σε ένα βενζινάδικο πχ και πήγε και έκανε μικροαγορες ώστε να μη χρειάζεται επιβεβαίωση. Γιαυτό καλύψτε το νούμερο της κάρτας και μην τη δίνετε. Επίσης αν δεν κάνετε αγορές μέσω ίντερνετ βάλτε αποκλεισμό αν γίνεται από την τράπεζα σας. Με αμφισβήτηση συναλλαγών πήρα πίσω τα λεφτά
kostasbm Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, adi32 είπε Μπορεί κάποιος να σημείωσε το νούμερο της κάρτας σε ένα βενζινάδικο πχ και πήγε και έκανε μικροαγορες ώστε να μη χρειάζεται επιβεβαίωση. Γιαυτό καλύψτε το νούμερο της κάρτας και μην τη δίνετε. Επίσης αν δεν κάνετε αγορές μέσω ίντερνετ βάλτε αποκλεισμό αν γίνεται από την τράπεζα σας. Με αμφισβήτηση συναλλαγών πήρα πίσω τα λεφτά ok γιατι μου εκανε εντυπωση αυτο....μονο με το νουμερο δεν το εχω σκεφτει πως γινετε....πιθανολογω εννοεις και το ccv αυριο θα παρω ενα τηλ στη καρτα που εχω γνωστους συναδελφους να ρωτησω απο περιεργεια τι προστασια εχουμε σε αυτη τη περιπτωση...γιατι πολλες φορες σε καταστηματα αναγκαζεσαι να τη δωσεις,αν καποιος εχει κακες προθεσεις μπορει να τη φωτογραφισει αν εχει ενα κινητο κατω απο το γκισε....η ειναι τραβηγμενο? Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2020 από kostasbm
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Το καλό με τις fintech ή ´οπως αλλιώς λέγονται οι revolut κλπ.Με το που γίνει συναλλαγή έχεις και ειδοποίηση στο κινητό. 1
adi32 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, kostasbm είπε ok γιατι μου εκανε εντυπωση αυτο....μονο με το νουμερο δεν το εχω σκεφτει πως γινετε....πιθανολογω εννοεις και το ccv αυριο θα παρω ενα τηλ στη καρτα που εχω γνωστους συναδελφους να ρωτησω απο περιεργεια τι προστασια εχουμε σε αυτη τη περιπτωση...γιατι πολλες φορες σε καταστηματα αναγκαζεσαι να τη δωσεις,αν καποιος εχει κακες προθεσεις μπορει να τη φωτογραφισει αν εχει ενα κινητο κατω απο το γκισε....η ειναι τραβηγμενο? δεν ειναι τραβηγμενο δυστυχως οποιος δει τα νουμερα μπορει να κανει αγορες (ευτυχως μικρες τωρα τελευταια που μπηκε η ταυτοποιηση) Αλλα να ξερετε οτι η τραπεζα αποζημιωνει μονο μεχρι 15 συναλλαγες Αν δηλαδη τη χρησιμοποιουσουν 50 φορες απο 20ε θα παρεις πισω μονο τις 15 Υποτιθεται λεει επρεπε να το καταλαβεις απο τις πρωτες και να ακυρωσεις την καρτα Αλλα πως να το καταλαβεις αμεσως αν οι συναλλαγες γινουν Σαββατοκυριακο και εσυ ειδοποιηθεις Δευτερα μεσημερι
kostasbm Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 9 ώρες πριν, adi32 είπε δεν ειναι τραβηγμενο δυστυχως οποιος δει τα νουμερα μπορει να κανει αγορες (ευτυχως μικρες τωρα τελευταια που μπηκε η ταυτοποιηση) Αλλα να ξερετε οτι η τραπεζα αποζημιωνει μονο μεχρι 15 συναλλαγες Αν δηλαδη τη χρησιμοποιουσουν 50 φορες απο 20ε θα παρεις πισω μονο τις 15 Υποτιθεται λεει επρεπε να το καταλαβεις απο τις πρωτες και να ακυρωσεις την καρτα Αλλα πως να το καταλαβεις αμεσως αν οι συναλλαγες γινουν Σαββατοκυριακο και εσυ ειδοποιηθεις Δευτερα μεσημερι οι συναλλαγές με e banking ??? η αλλιως ??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα