ioankav Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Στην Πειραιώς, όταν η συναλλαγή είναι στην ίδια τράπεζα (πχ μεταφορά από λογαριασμό), το email έρχεται άμεσα Διαφορετικά, την ημέρα που θα γίνει η εκκαθάριση από την τράπεζα (πχ ηλεκτρονική αγορά, αγορά από φυσικό κατάστημα) Πάντα για το πακέτο των δωρεάν alerts μέσω email
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, ioankav είπε Στην Πειραιώς, όταν η συναλλαγή είναι στην ίδια τράπεζα (πχ μεταφορά από λογαριασμό), το email έρχεται άμεσα Διαφορετικά, την ημέρα που θα γίνει η εκκαθάριση από την τράπεζα (πχ ηλεκτρονική αγορά, αγορά από φυσικό κατάστημα) Πάντα για το πακέτο των δωρεάν alerts μέσω email Αυτό είναι λάθος ,αν γίνεται έτσι. Η ειδοποίηση πρέπει να έρχεται όταν γίνεται η κίνηση και όχι όταν γίνεται η εκκαθάριση.Οταν βγάζεις την κάρτα απο το pos. 1
adi32 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 11 ώρες πριν, kostasbm είπε οι συναλλαγές με e banking ??? η αλλιως ?? Online συναλλαγές μπορεί να κάνει ο άλλος αν εννοείς αυτό
ougxar Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Η πειραιως ειναι η χειροτερη με διαφορα σε ειδοποησεις,η εθνικη στελνει μετα απο 1 λεπτο μειλ το πολυ,η αλλη η ανυπαρκτη σε 3 μερες Καλυτερες φυσικα σε αυτο ειναι οι ξενες τραπεζες Τι περιμενεις απο γελοιες τραπεζες που ηθελαν να κλεισω καποια χρηματα (οχι πολλα) και μου εδιναν ως κινητρο οτι μου προσεφεραν 10000 yellows Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2020 από ougxar
adi32 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 17 λεπτά πριν, ougxar είπε Η πειραιως ειναι η χειροτερη με διαφορα σε ειδοποησεις,η εθνικη στελνει μετα απο 1 λεπτο μειλ το πολυ,η αλλη η ανυπαρκτη σε 3 μερες Καλυτερες φυσικα σε αυτο ειναι οι ξενες τραπεζες Τι περιμενεις απο γελοιες τραπεζες που ηθελαν να κλεισω καποια χρηματα (οχι πολλα) και μου εδιναν ως κινητρο οτι μου προσεφεραν 10000 yellows Η Πειραιώς μαζί με το efood μου τη φέρανε. Αν κάποιος βρει το νούμερο της κάρτας σου το δηλώνει στο efood που συνεργάζεται με την Πειραιώς και μπορεί να παραγγείλει χωρίς καμία ταυτοποίηση και έλεγχο
greekparot Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Εγώ που έχω απλή χρεωστική κάρτα της Εθνικής οτιδήποτε χρεωσω είτε από Ελλάδα σε pos είτε από online μέσα σε 1-2 λεπτά έρχεται και email και εμφανίζει ειδοποίηση η εφαρμογή ibank ότι πραγματοποιήθηκε χρέωση.
great Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δυστυχώς ειναι ενα φαινόμενο πολύ συχνό,σχεδόν 1 στις 3 συναλλαγές, Alpha και SMS αργούν πάρα πολύ, και email ακόμα πιο πολύ. Ακρη δεν θα βγάλεις, θα σου πει χιλιάδες , φόρτος κτλ. Πακέτο με πληρωμή έτσι,1.90 κρατάνε κάθε μήνα για τα alerts
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα