yannis27gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Γράφτηκα χτες με βάση μια προσφορά που τρέχει. Πρέπει να κατεβάσεις κάποιον player και μέσω αυτού παίζουν οι ταινίες. Αλλά όχι σε μένα. Δοκίμασα σε 3 λαπτοπ, όλα το ίδιο θέμα. Ενώ τον κατεβάζω και τον εγκαθιστώ κανονικά, όταν πάω να παίξω ταινία, η ιστοσελίδα μου ζητάει να επιτρέψω τη χρήση του, το κάνω κι έπειτα μου ζητάω να τον κατεβάσω (ενώ είναι κατεβασμένος κι εγκατεστημένος, προφανώς δεν τον βλέπει). Τι διάολο; Δοκίμασα με firefox & chrome μήπως είναι θέμα browser, αλλά μπα. Μιλησα με εκπρόσωπο και μου είπε είναι θέμα αντιικού. Ωστόσο ξαναδοκίμασα έχοντας απεγκαταστήσει το Avira και απενεργοποιήσει το Windows Defender αλλά πάλι τζίφος (ενδιάμεσα εγκατέστησα και το VC-redist.x64 που μου είπε ο εκπρόσωπός τους ότι χρειάζεται). Υ.Γ. Στο κινητό παίζει μια χαρά, δεν είναι θέμα λογαριασμού.
yannis27gr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Ξαναμίλησα με εκπρόσωπο και δοκιμάσαμε τα πάντα. Απεγκατάσταση προγραμμάτων που ίσως δημιουργούσαν θέμα (ZOOM, Webex, κτλ), update την κάρτα γραφικών, update τς windows, τζίφος. Μου κάνει εντύπωση. Έχει κανείς άλλος τέτοιο θέμα; Δε γίνεται να μην παίζει σε κανένα λαπτοπ (δοκίμασα σε 4 συνολικά) και να παίζει άνετα τόσο σε IOS όσο και σε android. Είναι προφανώς δικό τους πρόβλημα. Πάντως τη δουλειά μου την έκανα κατεβάζοντας android emulator.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα