aspirini Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας , Εχω ενα θεμα με το wifi κυριως στο κινητο κ πολυ λιγο αισθητο και μονο σε συγκεκριμενα sites απο τον υπολογιστη, μονο στο σπιτι . Το προβλημα ειναι πως σε μερικεσ εφαρμογες οταν ειμαι στο wifi του σπιτιου μου δεν ανοιγουν ορισμενα apps γρηγορα η δεν ανοιγουν ορισμενοι τομεις μεσα σε αυτα οπως πχ το comment section .Επισης δν μπορω να κατεβασω google play updates εκτος κ αν γυρισω σε δεδομενα ! Στον υπολογιστη το θεμα ειναι σχεδον ανεπαισθητο κ το εχω παρατησει μονο στο site insomnia οπου αργει να μου ανοιξει τις εικονες , και εαν πχ πατησω το καμπανακι να δω τις ειδοποιησεις μου ανοιγει μια σελιδα με τις ειδοποιησεις κ δν κανει απλα dropdown? πως λεγετε. Ping δεν εχω μιας και εχω κανει πολλα speedtest και εχω κ 15mb ταχυτητα. Το προβλημα δν ειναι στο κινητο γιατι εχουν δοκιμαστει 4 κινητα. Επισης δν ειναι θεμα εμβελιας ρουτερ η κατι τεοιο.Με μια αναζητηση στο google εχω βρει οτι η μονη λυση ειναι να κανεις static την IP του ρουτερ η/και να απενεργοποιησεις το ipv6 το οποιο δν υπαρχει δυνατοτητα να γινει μεσω του ρουτερ. Επισης μια 2η λυση που ανεφερε καποιος ηταν η αλλαγη της sim card . Τα φωτα σας λοιπον Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2020 από aspirini
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα