Stermeister Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Καλησπερα, εχω εγκατεστημενο συναγερμο στο σπιτι DSC με το συγκεκριμενο μηχανημα GSM https://www.skroutz.gr/s/17400675/HX-1108.html?from=catspan .Οταν εγινε η εγκατασταση ειχα βαλει ενα καρτοσυμβολαιο της Cosmote με μηδενικο παγιο.Με αφορμη την αλλαγη του παγιου και τους "τρελους" μηνιαιους λογαριασμους της Cosmote αποφασισα να καταφυγω σε μια καρτα intertelecom η οποια εχει σεβαστες χρεωσεις.Οταν ομως την αντικατεστησα δεν εστελνε σημα στο κεντρο ληψεων καθως το μηχανημα προσπαθουσε να στειλει συνεχομενα απο 20 δευτερολεπτα το καθε σημα αλλα το κεντρο δεν λαμβανε τιποτα.Να σημειωθει οτι εχω δοκιμασει πολλες φορες απεγκατασταση και εγκατασταση.Καθε φορα που συνδεσα την καρτα της Cosmote ολα δουλευαν κανονικα.Εχω αφαιρεσει το PIN της SIM και τα τηλεφωνηματα απο το κινητο λειτουργουν κανονικα, επισης εχω δοκιμασει και τον ελληνικο αλλα και τον αγγλικο αριθμο.Θα υπερεκτιμουσα καποια βοηθεια απο εσας.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Είχα ακριβώς το ίδιο θέμα με εσένα. Μου ήρθε ένας λογαριασμός 25€, και πήραν πούλο. Θέλει reset το router, θέλει να κάνεις τεστ σήμα και άλλα πολλά. Δε θυμάμαι ακριβή σειρά, στο τέλος δούλεψε
kage Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Ζητάς διπλή δρομολόγηση στην ιντερτελεκομ Πήρες και δεν στο πρότειναν? ειναι γνωστό θέμα..το ειχα διαβάσει στο myphone" sim για συναγερμό" Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2020 από kage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα