Προς το περιεχόμενο

Ακριβαινει και το Hardware ???

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η πλάκα είναι ότι δεν ακρίβυναν τις εισαγωγές τους, αλλά και το stock τους...!!!

Μην ψωνίζετε τίποτα μέχρι να το πάρουν χαμπάρι και να μειώσουν τις τιμές...

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μου αρέσει η απορία σου predator... ε η Ελλάδα είναι πάντα μπροστά..... στις αυξήσεις (των ειδών και όχι των εργαζομένων), τις ρεμούλες κλπ

πολλά γίνονται στο εξωτερικό που δεν γίνονται εδώ και θα θέλαμε ένα φόρουμ μόνο γι αυτό (σεβασμός στον πελάτη, περιβάλλον, τιμές +1000αδες άλλα)

Δημοσ.

Για τις μνήμες πάντως είδα και εγώ μεγάλη διαφορά προς τα πάνω μέσα σε τρεις εβδομάδες, που έψαχνα για αναβάθμιση, και σε ερώτησή μου σ΄ ένα μαγαζί γιατί αυτή η διαφορά, μου είπε ότι οφείλεται στις αυξομειώσεις της τιμής του δολαρίου και αν θυμάμαι καλά και του πετρελαίου (!!). Το παραθέτω πληροφοριακά

• Super Moderators
Δημοσ.

egw pantws stamathsa na agorazw hardware gia pc apo ellada...internet kai pali internet...pou mporeis na sygkrineis apo thn kareklitsa sou tis times...to mono louki ama exoun problem kai prepei na tis 3anasteileis pisw ktlp ktlp...

Δημοσ.
Mono stin ellada anevikan omos parakseno auto

kai apo poion paragonta akribws e3artatai ayto?

apo to xrhmatistirio?tin oikonomia genikotera' date='th sezon,tis k**les twn katastimatarxwn?

giati sto e3wtewriko diladi den akribainoun?[/quote']

Υπάρχει στοκ, κατασκευάζονται εκεί, λιγότεροι δασμοί κλπ ίσως

Δημοσ.

Καλο δεν θα ήταν να σκεφτείτε την άνοδο του δολλαρίου έναντι του €???

και όπως ξέρουμε όλες οι αγορές απο ξένα κράτη οι λεγόμενες εισαγωγές γίνονται με νόμισμα $ και όχι €...

Παντως η αισθηση που έχω απο εδώ και πέρα ειναι οτι θα πέσουνε... και παντοτε αναφέρομαι στις μνήμες :D

Δημοσ.

paidia einai logiko na uparxoun auksomiwseis stis times.Dollario kai petrelaio kai to polu shmantiko gegonos oti sthn ellada stock thewrountai 500 CPU px..., einai paragontes pou epeireazoun tis times.Bebaia oxi ston bathmo pou auksomeiwnontai oi mnhmes, alla opws eipes kai kapoios se prohgoumeno post, tis mnhmes tis exoun kanei xrhmathsthrio, eidika apo thn stigmh pou to exoun kanei sthn ousia monopwlio 3-4 etairies pagkosmios.

Δημοσ.

Mono pou den exoume fainomeno afksomeiwsewn alla stathera afkshsewn,ekei ine to anhsyxhthko.Htan na kanw k gw thread kathws agorasa mobo-cpu-ram prin 3 vdomades alla mexri na sthsw to mhxanhma opws eprepe den eixa oreksh.Aganakthsa pragmatika.Toylaxisto polla mh online katashtmata sigrathsan tis times (opws afto pou agorasa egw).

Δημοσ.

εξηγειτε μονο αν δειτε τις ισοτιμιες δολλαριου και ευρω μεχρι ενα σημειο:. πριν 2 μηνες 1€=1.25$ ΚΑΙ ΤΩΡΑ 1€=1.18$ δηλαδη 6.5% διαφορα .τωρα πως φτανει στα καταστηματα με 40%..........................

:shock: :shock: :shock: :shock:

Δημοσ.

Βασικά πριν 23 μήνες το δολλάριο είχε φτάσει και 1.31-1.32...

Και αν το ψάξετε λίγο, θα δείτε ότι μόνο οι μνήμες ανέβηκαν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...