Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Έχεις δυνατότητα για άτοκες δόσεις ?

αυτό γίνεται μόνο με πιστωτικές κάρτες φίλε μου

οι χρεωστικές κάρτες (από όσο γνωρίζω από τις τρεις τράπεζες) δεν έχουν άτοκες δόσεις μόνο πόντους μαζεύεις από τις αγορές σου με αυτές

προσωπικά ποτέ δεν ψωνίζω με δόσεις όποτε δεν μου λείπει

όταν έχω τα χρήματα και θέλω κάτι πάω και το αγοράζω (απλά επειδή είμαι καλός πελάτης σε αρκετά καταστήματα παίρνω ότι θέλω σε καλύτερη τιμή)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kage είπε

Αν σ βαλανε με την μια μόνοι τους 3κ όριο κάτι θετικο θα είδαν ;) Σχεδόν πάντα είναι λιγοτερα τα ορια

Δεν ξέρω . Ίσως επειδή πληρώνω πάντα το μήνα μήνα στο πλαίσιο. Πήρα 1300 ευρώ 

1 λεπτό πριν, ikorolis είπε

αυτό γίνεται μόνο με πιστωτικές κάρτες φίλε μου

οι χρεωστικές κάρτες (από όσο γνωρίζω από τις τρεις τράπεζες) δεν έχουν άτοκες δόσεις μόνο πόντους μαζεύεις από τις αγορές σου με αυτές

προσωπικά ποτέ δεν ψωνίζω με δόσεις όποτε δεν μου λείπει

όταν έχω τα χρήματα και θέλω κάτι πάω και το αγοράζω (απλά επειδή είμαι καλός πελάτης σε αρκετά καταστήματα παίρνω ότι θέλω σε καλύτερη τιμή)

Παίρνεις και μετά άτοκες δόσεις καλή τιμή τουλάχιστον κάτι καλύτερο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νόμιζα τα 3κ ήταν οριο στην πιστωτική π σου δωσανε..αλλά τελικά ήταν έγκριση για αγορές από πλαίσιο με το πρόγραμμα "μήνα μήνα"? Από μόνοι τους σε πήραν τηλ.κ σου προεγκριναν 3κ για αγορές  και αν θες κ μια πιστωτική με όριο 1300?

Αναπτυξη

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, kage είπε

Αν σ βαλανε με την μια μόνοι τους 3κ όριο κάτι θετικο θα είδαν ;) Σχεδόν πάντα είναι λιγοτερα τα ορια

Με ρώτησε είπα κάτι μικρό 3κ? Μου λέει οκ κανονικά για να δεχτούν θέλει 900-2000. Αλλά θα δοκιμάσουμε έτσι με είπε. 

Τελικά με κάλεσαν για επιβεβαίωση στοιχείων και έγινε άμεσος σχεδόν η έγκριση.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zx1234r είπε

Καλά ψώνια.

Ευχαριστώ. Μόνο εάν χρειαστεί κάτι θα το πάρω με δόσεις. 

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 4/7/2020 στις 12:47 ΜΜ, kage είπε

εχω φουσκωμένο μισθο για καπιον λογο

Δημοσ.

Φυσικά και αξίζει αν την πληρώνεις πριν τη λήξη και για τις άτοκες δόσεις σε ότι θες να αγοράσεις και δεν μπορείς να τα δώσεις όλα μαζί. 

Επίσης πχ κάτι έτυχε στη δουλειά και δε σε πλήρωσαν και είναι ΣΚ και πρέπει να ψωνίσεις τρόφιμα. Πληρώνεις με την πιστωτική και σου έρχεται τον άλλο μήνα. 

Ή βάζεις 12 άτοκες στο ενφια,  ασφάλεια κλπ 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, adi32 είπε

Φυσικά και αξίζει αν την πληρώνεις πριν τη λήξη και για τις άτοκες δόσεις σε ότι θες να αγοράσεις και δεν μπορείς να τα δώσεις όλα μαζί. 

Επίσης πχ κάτι έτυχε στη δουλειά και δε σε πλήρωσαν και είναι ΣΚ και πρέπει να ψωνίσεις τρόφιμα. Πληρώνεις με την πιστωτική και σου έρχεται τον άλλο μήνα. 

Ή βάζεις 12 άτοκες στο ενφια,  ασφάλεια κλπ 

αυτο κανω

Στις 4/7/2020 στις 12:47 ΜΜ, kage είπε

μισθολογικα επρεπε παραπανω αλλα δεν εχω θεμα- ειμαι οκ τωρα - πηρα το Ps5 θα παρω και μια 65αρα καποια φαση

Δημοσ.
On 04/07/2020 at 12:44, APPLEGEEK said:

Ναι 

Μια ναι μια οχι...ε μα αποφασισε πια γιατί μας εχεις μπερδεψει!! (αλλους μηνες είσαι πλούσιος στο ινσο και άλλους φτωχος, αναλογα τα κεφια μαλλον :P) 

• Like 1
Δημοσ.
11 minutes ago, *nenya* said:

αναλογα τα κεφια μαλλον :P) 

Η ανάλογα την μέρα. Συνήθως τις Παρασκευές συμβαίνουν τα πιο περίεργα :P 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, *nenya* είπε

Μια ναι μια οχι...ε μα αποφασισε πια γιατί μας εχεις μπερδεψει!! (αλλους μηνες είσαι πλούσιος στο ινσο και άλλους φτωχος, αναλογα τα κεφια μαλλον :P) 

ατομο που εργαζεται δεν ειναι πλουσιος ακομα και με 10.000 μισθο!!!! 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

ατομο που εργαζεται δεν ειναι πλουσιος ακομα και με 10.000 μισθο!!!! 

Ε καλά, και ο Warren Buffet εργαζεται στα 90 του, δεν τον θεωρεις πλουσιο; Και οι CEO εργαζενται, σε εταιρειες που δεν τους ανηκουν, και παιρνουν 5-6 εκατομμύρια κάθε χρόνο + μετοχές, δεν ειναι πλουσιοι; 

Ποιος είναι δηλαδή, ο Μπάμπης που έχει πάρει 3-4 διαμερίσματα από τον μπαμπά του και δεν εργάζεται είναι πιο πλούσιος από τα παραπάνω παραδείγματα;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Papakaliati είπε

Ε καλά, και ο Warren Buffet εργαζεται στα 90 του, δεν τον θεωρεις πλουσιο; Και οι CEO εργαζενται, σε εταιρειες που δεν τους ανηκουν, και παιρνουν 5-6 εκατομμύρια κάθε χρόνο + μετοχές, δεν ειναι πλουσιοι; 

Ποιος είναι δηλαδή, ο Μπάμπης που έχει πάρει 3-4 διαμερίσματα από τον μπαμπά του και δεν εργάζεται είναι πιο πλούσιος από τα παραπάνω παραδείγματα;

Πλούσιος ειναι αυτος που εχει χρονο...time is money- personal time is gold:) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...