Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τις τελευταιες δυο εβδομαδες εχω λαβει μηνυμα τουλαχιστον 6-7 φορες στο gmail οτι μια συγκεκριμενη αγνωστη γυναικα σε μενα θελει να γινει ακολουθος στο ινσταγραμ(στο οποιο εχω σχεδον κενο προφιλ)

η απορια μου ειναι προκειται για καποιο bug της εφαρμογης,εχει συμβει και σε αλλους αυτο;

ή καμμια βλαμμενη με εβαλε στο ματι για αγνωστους λογους και στελνει συνεχως αιτηματα;

Δημοσ.

Ειχε συμβεί και σε μένα πριν 1-2 χρόνια. Ήταν αραβικός λογαριασμός (δημόσιος). Απλά τον μπλοκαρα και ησύχασα. Έστελνε αίτημα, το απέρριπτα και εστελνε ξανά. Άλλες φορές έστελνε αίτημα, το ακυρωνε κ έστελνε ξανά. 20-30 φορές την ημέρα. Δεν ξέρω αν ήταν φυσικό πρόσωπο ή κάτι άλλο αλλά έφαγε μπλοκ. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, lek88 είπε

Ειχε συμβεί και σε μένα πριν 1-2 χρόνια. Ήταν αραβικός λογαριασμός (δημόσιος). Απλά τον μπλοκαρα και ησύχασα. Έστελνε αίτημα, το απέρριπτα και εστελνε ξανά. Άλλες φορές έστελνε αίτημα, το ακυρωνε κ έστελνε ξανά. 20-30 φορές την ημέρα. Δεν ξέρω αν ήταν φυσικό πρόσωπο ή κάτι άλλο αλλά έφαγε μπλοκ. 

παρομοια φαση και σε μενα,εκανα αναζητηση στο facebook με το ονομα της και ειναι υπαρκτο προσωπο βουλγαρικης προελευσης 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgiouu είπε

παρομοια φαση και σε μενα,εκανα αναζητηση στο facebook με το ονομα της και ειναι υπαρκτο προσωπο βουλγαρικης προελευσης 

Μπλοκαρέ τον να ησυχάσεις. Μην το ψάχνεις πολύ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...