ROMIMADO Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Καλησπερα Σκεφτομαι την αγορα ενος redmi note 9 pro Εχω μια απορια γιατι στον πρασινο χρωματισμο αλλαζει το σχημα της πισω καμερας; Εχω δει φωτο απο παντου και ισχυει αυτο Αλλα στα χαρακτηριστικα δεν υπαρχει καποια διαφορα οποτε γιατι να γινει αυτο;
Yiannis_Mitrakos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Το έχω 5 μέρες και φυσάει το μηχάνημα,ορμα του.
hellojim Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Φιλε επειδη κοιταω και εγω προσεχε γιατι εχει προβλημα το κινητο με το wifi! Διαβασε comments στο skroutz... Ειναι ο λογος που σκεφτομαι να παρω το note 8 pro (το προηγουμενο της σειρας). Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2020 από hellojim
ROMIMADO Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δεν εχουν θεμα απλα θελει λιγες μερες να παρει ενημερωσεις κ ολα οκ Εχει λυθει αυτο τις προηγουμενες μερες Αφοβα αγορα
RazielKvlt Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 6 ώρες πριν, ROMIMADO είπε Καλησπερα Σκεφτομαι την αγορα ενος redmi note 9 pro Εχω μια απορια γιατι στον πρασινο χρωματισμο αλλαζει το σχημα της πισω καμερας; Εχω δει φωτο απο παντου και ισχυει αυτο Αλλα στα χαρακτηριστικα δεν υπαρχει καποια διαφορα οποτε γιατι να γινει αυτο; Αυτό με τη διαφορετική κάμερα είναι το pro.Την άλλη την κάμερα την έχουν τα 9 και τα 9s.
hellojim Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, ROMIMADO είπε Δεν εχουν θεμα απλα θελει λιγες μερες να παρει ενημερωσεις κ ολα οκ Εχει λυθει αυτο τις προηγουμενες μερες Αφοβα αγορα Εισαι σιγουρος οτι εχει γινει fix? Εχεις δει οτι εχει γινει release και απλα δεν εχει ερθει στην Ελλαδα ακομα; Επισης για ποιο λογο το 8 pro δεν εχει προβλημα ενω το 9 pro εχει; Νομιζω εχουν το ιδιο version σε updates. Αν ειναι hardware fault το θεμα με το wifi, χαιρετα μου τον πλατανο... Εγω το μονο που ειδα είναι οτι σαν temporary fix μεσω ενος Update κανουν το κινητο να κανει re-login στο wifi καθε 10 λεπτα. Απ'οτι διαβαζω εγω δεν ξερουν ακομα τι το προκαλει το προβλημα και μπορει να ειναι οντως hardware. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2020 από hellojim
Yiannis_Mitrakos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Το έχω και δεν υπάρχει κανένα θέμα με το WiFi, μάλιστα μπορώ να πω ότι έχει καλό σημα
hellojim Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 13 ώρες πριν, Yiannis_Mitrakos είπε Το έχω και δεν υπάρχει κανένα θέμα με το WiFi, μάλιστα μπορώ να πω ότι έχει καλό σημα Το πρόβλημα που αναφέρω δεν έχει να κάνει με το ότι δεν δουλεύει το WiFi καθόλου κτλ Το πρόβλημα που αναφέρουν χρήστες είναι ότι όταν έχεις κλειστή οθόνη σταματάει το WiFi στο background με αποτέλεσμα να μην λαμβάνεις καθόλου ειδοποιήσεις και μόλις ξεκλειδώσεις πάλι το κινητό να έρχονται μαζεμένες εκείνη την ώρα.
Yiannis_Mitrakos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Κάπου πήρε το μάτι μου στην συσκευή ότι ενεργοποιείς και απενεργοποιεις αυτή τη λειτουργία, για ψαχτητε λιγακι
kp1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2020 Παιδιά όσοι έχουν το note 9 pro έχει ακόμα αυτό το θέμα με το WI fi όταν η οθόνη είναι κλειστή; ευχαριστώ
verylife78 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2020 Λοιπον μετα απο μια βδομαδα κατοχος του κινητου σας πληροφορω οτι δεν υπαρχει θεμα το WIFI ... ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ανοικτο, απλα πρεπει να κοιταξεις τις ρυθμισεις, καπου το πετυχε οταν το σκαλιζα δεν το βρισκω παλι . Ομως ...το αλλο θεμα του ειναι οτι δεν εχει επιλογη για WPS Το θεμα μου το μεγαλο εμενα ειναι η συνδεση του μεσω bluetooth με το honor band 5 ...το κανει αποσυνδεση ολη την ωρα ακομα και οταν τρεχει το προγραμμα που θελει Health ή Υγεια της Huawei... δοκιμασα ολα τα βηματα δεν εχω καταφερει να βγαλω ακρη Επισης με τις φωτογραφιες που ηταν και ο κυριως λογος που το πηρα...ΔΕΝ ειμαι ευχαριστημενος. παρατηρω αισθητη παραμορφωση (για το δικο μου ματι) στα ακρα λογω του ευρυγωνιου. Δεν βλεπω μεγαλη διαφορα στα 64mp που βγαζει φωτο ετσι ωστε να πω οτι αξιζει το παρααπανω μεγεθος. (7MB με 21ΜΒ). Αλλαγη συνηθειας το δακτυλικο αποτυπωμα που ειναι στην δεξια πλευρα, το οποιο σημαινει οτι πρεπει να πιανεις το κινητο με το δεξι χερι, εγω που το πιανω με το αριστερο πρεπει λαθε φορα να αλλαζω χερι για να το ανοιξω. Νομιζω θα ξαναγυρισω στα huawei που τα εχω μαθει και μαλλον θα το πουλησω αυτο...
elmario88 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 σκεφτομαι και εγω να το αγορασω , αλλα εχω την εξης αποροια.. μεσω skroutz το βρισκω γυρω στα 200€ απο διαφορα ιντερνετικα site , αλλα οταν παω στα γνωστα plaisio,kotsovolos,mediamarkt κλπ. , ειναι στα 300€... πως ειναι δυνατον να εχει τοσο μεγαλη διαφορα; μηπως απ τα ιντερνετικα site ειναι μουφα;
chios Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Απλά τα μεγάλα καταστήματα πουλάνε επίσημης αντιπροσωπείας με 2 χρόνια εγγύηση με το ανάλογο καπέλο, εγώ πάντα skroutz αγοράζω.
elmario88 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2020 3 λεπτά πριν, chios είπε Απλά τα μεγάλα καταστήματα πουλάνε επίσημης αντιπροσωπείας με 2 χρόνια εγγύηση με το ανάλογο καπέλο, εγώ πάντα skroutz αγοράζω. δηλαδη ειναι ασφαλης να το αγορασω μεσω αυτων των αγνωστων site? δεν θα φαω καμια φολα; οσο για την εγγυηση που λες , αν το παρω μεσω skroutz δεν θα εχει; (εγγυηση)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα