Προς το περιεχόμενο

Μπράβο Vodafone!


Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης

Διαβάζω πολλά post για ότι δεν υπάρχει διαθέσιμη γραμμή και θέλω να μοιραστώ και την δική μου εμπειρία

Τον Οκτώβριο του '19 είχα κάνει ανανέωση του συμβολαίου μου στην προνομιακή προσφορά που είχα στα 18,90Ε. Τον Ιανουάριο μετακόμισα και κάνω αίτημα μεταφοράς της γραμμής μου στην νέα διεύθυνση. Μετά από 2 ημέρες με παίρνουνε από το 13830 οτι δεν υπάρχει διαθέσιμη γραμμή μου λέει η υπάλληλος ότι μέχρι να γίνει και αν γίνει η διαδικασία θα πληρώνω σχεδόν μηδενικό πάγιο και με συμβούλεψε να ενεργοποιήσω το ebill για την έκπτωση του 1Ε δεν σύμφερε η πρόωρη διακοπή και ότι θα μπω στην λίστα αναμονής και χωρίς να χάσω το νούμερο μου. Επίσης θα μου δωσουν δωρεάν νούμερο cu για να γίνει η εκτροπή κλήσεων και να μου δίνουν δωρεάν GB και 200' ομιλιας. Τους είπα δεν χρειάζεται καθώς έχω ήδη νούμερο CU και μου έκαναν την εκτροπή κλήσεων και λεπτα ομιλιας και internet. Ήρθε ο πρώτος λογαριασμός -1,60Ε και τώρα με τον λογαριασμό Ιουνίου το πιστωτικό υπόλοιπο είναι -9,60. Μειονέκτημα είναι ότι έχει 2GB όριο κάθε μέρα και πρέπει κάθε μήνα να πέρνω το 13840 να μου βάζουν τα GB ευτυχώς που έχω κωδικό του γείτονα και βολεύομαι

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω πως δεν στα είπαν όλα ή τουλάχιστον όπως στα είπαν σου απέκρυψαν σκοπίμως πως αν δεν μπορεί να σε εξυπηρετήσει η vodafone αλλά μπορεί κάποιος άλλος πάροχος, μπορείς να φύγεις αζημιως από τη vodafone και να πας στον άλλο πάροχο.

Επίσης αν δεν μπορεί να σου δώσει adsl, δες μήπως σου κάνουν καλή προσφορά για vdsl.

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες
Επισκέπτης

Vdsl στην περιοχή μου θα παρέχεται σε λίγους μηνες μέσω fttc από την wind. Έχω απευθυνθεί στην COSMOTE για φορητότητα ή για νέα σύνδεση ωστόσο και αυτοί μου απάντησαν δεν υπάρχει διαθέσιμη γραμμή! Εγώ δεν παραπονέθηκα ότι δεν υπάρχει γραμμή αλλά ότι παίρνω σαν αποζημίωση ότι δεν έχω τηλεφωνική σύνδεση!

Σύνδεσμος στην ανάρτηση
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.