My8os Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Το πρόβλημα μου έχει ως εξής.Εκεί που όλα δουλεύουν ωραία και καλά η θα κλείσει το pc ή θα κολήσει και θα πρέπει να κάνω restart. Το θέμα είναι οτι όταν κλείσει, πρέπει να περάσουν 5 λεπτά για να ξανανοίξει και τότε είναι που μου πετάει το κορυφαίο μήνυμα οτι το overclock που πήγα να κάνω απέτυχε!!Εγώ δεν ξέρω τίποτα απο overclocking και δεν έχω πειράξει κιόλας τίποτα. Καμιά ιδέα κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Να σημειώσω οτι έκανα update το bios(μπας και ήταν αυτό) καθώς και οτι το pc είναι καινούργιο. (cpu: pentium 4 3.2GHz,MB: P4C800E-Deluxe) Eυχαριστώ απο τώρα όποιον ασχοληθεί
_DiMoN_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Ουυυυυυυυπς Μου κάνει κάτι παρόμοια αφού μου κάηκε η κάρτα γραφικών ATI raedon 9500 ... Λοιπόν ή κάνει πολύ ώρα να ξεκινήσει (περνάει ώρα μέχρι να ακούσω τον χαρακτηριστικό ήχο του σκληρού) Το μήνυμα για το overclock δεν μου το κάνει συνέχεια, αλλά από εχτές μου το κάνει.... Να σημειώσω ότι όλα αυτά μου τα κάνει από προχτές.. Τα προηγούμενα κοντά 2 χρόνια δούλευε καλά! (cpu: pentium 2 2.4, MBL P4C800-Deluxe) Μήπως πριν τα Windows σου κάνει check τον δίσκο;;; Εμένα μου κάνει το δεύτεο Partition (τον D:/), βέβαια εμένα δεν κάνει τα restart που λες και τα κολλήματα!
fratzeskos Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Se paromio problima me tin asus P4P800 deluxe pou exw, paroti den tin eixa kanei overclock, girisa se default tis rithmiseis tou bios. Alaxa meta ta duo, tria pragmatakia pou den mou aresan apo tis default rithmiseis kai den mou to xanaebgale pote poia auta to minima. Kapoio bug prepei einai stin mobo pados. Kai nomizei pws to pc exei ginei overclock.
Moderators Gi0 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 My8os πιστευω πως το προβλημα σου εχει να κανει με καποια ρυθμιση στο bios.Οπως λες δεν ασχολησε με overclocking,οποτε φανταζομαι δεν εχεις πειραξει καθολου το bios..Μια υποθεση κανω:Μπορει η μνημες που εχεις να μην αντεχουν τα timings που εχει το bios..Εχω μια asus P4P800 deluxe rev 1 και αυτο το μηνυμα μου το βγαζει οταν την δυσκολευω στα timings η το fsb ειναι μεγαλο κλπ..Αυτο που προτεινω ειναι να χαλαρωσεις για αρχη τα timings της μνημης και αν δεν βοηθησει αυτο,ειτε αυξησε την ταση της ειτε την ταησ της cpu.Ολα αυτα προσεκτικα παντα και αν δεν ξερεις τι κανει αυτο που αλλαζεις,πρωτα ρωτα/ψαξε!Hope i helped!
Aias Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Η λογικη λεει οτι εφοσον πριν το bios update δουλευε κανονικα και μετα οχι φταιει το bios
a123xxsp Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 κοίτα και στην Asus μήπως αναφέρει πουθενά το πρόβλημα και έχει και κάποιο update
_DiMoN_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Παιδιά εμένα είναι άσχεο με update... Αλλά αρχίζω να υποτεύομαι ότι είναι ο δίσκος γιατί κάνει κάτι πολύ περιέργα... ΕΧΕΤΕ να μου προτείνετε κανένα πολύ δυνατό diagnostics για σκληρούς;
a123xxsp Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Εγώ χρησιμοποιώ το BurnIn Test κάνει καλά και επίμονα τεστάκια και παλιότερα που έσκαγαν οι μνήμες μου με είχε σώσει (έχει επιλογή και για σκληρό)
Shinta Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Ta BIOS tis ASUS einai g....e ta!!!!! Ekana Update stin ...16 Kai xathike to promise botrom kai den ekane BOOT apo toys RAID!!!!. To oti oi rithmiseis ftiaxtikan meta(Sto BIOS gia to RAID) den ekane apolitos kamia diafora!!!!!Anagastika na giriso sto palio. YG:to exo prospathisei toylaxiston 10 fores kai i katastasi einai idia. MOBO:ASUS P4C800-e Deluxe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.