Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy A21s Review


polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κάτι για το οποίο είμαστε πλέον απόλυτα σίγουροι, είναι πως ό,τι κι αν συμβεί στον κόσμο, η Samsung δεν πρόκειται να πάψει να τροφοδοτεί την αγορά με συσκευές.

Το Galaxy A21s είναι μία από τις τελευταίες προσθήκες στη γκάμα της κορεατικής εταιρείας και έρχεται να πλαισιώσει το επίσης “φρέσκο” Galaxy A21 -που με τη σειρά του αντικατέστησε το περυσινό Galaxy A20. Πρόκειται για μία budget πρόταση, με κόστος λίγο πάνω από τα €200 που θα καλύψει στο έπακρο τις ανάγκες όσων αναζητούν ένα αξιοπρεπές και αξιόπιστο all-around smartphone.

Είναι σε θέση όμως να επικρατήσει του -αρκετά επιθετικού- ανταγωνισμού;

Αν μη τι άλλο, η Samsung έχει δώσει βάρος στον σχεδιασμό της συσκευής. Το Galaxy A21s αποτελεί “μείγμα” πλαστικού και γυαλιού, συνδυασμός μάλλον αναμενόμενος για τα στάνταρ της κατηγορίας του -ούτε λόγος για μέταλλο ή Gorilla Glass. Από άποψη διαστάσεων είναι λίγο πιο μαζεμένο σε σχέση με το Galaxy A21 (163,7 x 75,3 x 8,9 χιλ. έναντι 167,8 x 76,7 x 8,1 χιλ.) ενώ το βάρος του έχει παραμείνει στα ίδια επίπεδα και συγκεκριμένα στα 192 γραμμάρια.

Στην πρόσοψή του το ενδιαφέρον μονοπωλεί η οθόνη των 6,5 ιντσών που χάρη στο μικρότερο πλαίσιο -κυρίως στο κάτω τμήμα της- έχει παραμείνει ανεπηρέαστη ως προς τις διαστάσεις της. Η κάμερα βρίσκεται στην επάνω αριστερή γωνία της μέσα σε μία οπή. Στη δεξιά πλευρά έχουμε τα πλήκτρα ενεργοποίησης και αυξομείωσης της έντασης του ήχου ενώ στην αριστερή την υποδοχή για τις κάρτες SIM και μνήμης -με υποστήριξη dual SIM. Στην κάτω όψη της της συσκευής είναι τοποθετημένες, τέλος, οι θύρες USB-C και 3,5 χιλ. καθώς και το ηχείο.

Διαβάστε ολόκληρο το review

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...