Προς το περιεχόμενο

Καμερα οπισθοπορειας σε αμαξι


RaKa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας. Γνωρίζει κανείς το κόστος εγκατάστασης κάμερας οπισθοπορειας; Έστω που κυμαίνεται;

Κάποιοι λένε παίζει ρόλο το μοντέλο του αυτοκινήτου άλλοι Μ είπαν όχι. 

Ουσιαστικά στο αμάξι μέσα υπάρχει ήδη οθόνη η οποία δέχεται σύνδεση με τη κάμερα οπότε δε θα μπει δεύτερη οθόνη.οσο και να το έχω ψάξει δεν έχω βρει άκρη όμως για το κόστος εγκατάστασης. Αν ξέρει κάποιος ας με διαφωτίσει

Υ.Γ. Άκουσα μια τομή κοντά στα 2 χιλιάρικα και έπαθα κοκομπλοκο,ισχύει;

Επεξ/σία από RaKa
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Επειδή το είχα ψάξει και για μένα. Οι τιμές είναι ότι ναναι.. Αν αγοράσεις μόνο την κάμερα και όχι οθόνη κλπ τότε μιλάμε για ένα ποσό maximum 20 άντε άντε 30 ευρώ αν πάρεις την σούπερ κινέζικη κάμερα νυχτός. Όλα τα άλλα είναι ο "κόπος" του εγκαταστάτη. Ακριβώς επειδή δεν είναι μεγάλη δουλειά και δεν μπορούν να ζητήσουν τρελά λεφτά οι περισσότεροι θα σου πούνε οτι δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν (όλοι πνίγονται) ή θα προσπαθήσουν να σου πουλήσουν ολόκληρη κονσόλα media player με 400-700 ευρώ χωρίς λόγο.

Παρόμοιο μαρτύριο περνάω με κάτι ledάκια που θελω να περάσω και επειδή δεν είναι σπουδαία δουλειά, δεν αναλαμβάνει κανείς να ασχοληθεί. Μετά κλαίγονται ότι δεν έχουνε δουλειές όμως. Anyway.

2 χιλιάρικα ούτε για αστείο. Η δεν κατάλαβε τι θες να κάνεις ή θέλει να του αγοράσεις καινούριο αυτοκίνητο. Πες μου ποιος είναι αυτός που ζήτησε τα 2000 για κινέζικη κάμερα των 20 ευρώ, να πάω να του τσιμπήσω τα μάγουλα :) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε μου σ ευχαριστώ για την οσντηση γτ έχω πελαγωσει!

Υπάρχει συνεργείο που για εγκατάσταση οθόνης Ντιν 1 και κάμερας οπισθοπορειας (μόνο για την εγκατάσταση τα υλικά τ αγοράζω εγώ οθόνη κ καμερα δηλαδή) μου ζήτησε γύρω στα 50-70€ κ ο άλλος μου ζήτησε δύο χιλιάρικα.

Όπως καταλαβαίνεις η διαφορά στη τιμή είναι τρομερή. Και δε ξέρω τι να πιστέψω

Επεξ/σία από RaKa
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ουσιαστικα θα πρεπει να τοποθετησει ενα καλωδιο rca/power μεχρι το πισω  μερος του αυτοκινητου , ξηλωνοντας πλαστικα , μοκετες κτλ. για να βαλει την καμερα οπισθοπορειας. Αν θελεις να ενεργοποιειται με την οπισθεν θα πρεπει να βρει  στο πορτ μπαγκαζ το καλωδιο απο το λαμπακι της οπισθεν και να συνδεσει  την καμερα σ αυτο (διαφορετικα θα επιλεγεις εξοδο εικονας εσυ χειροκινητα).  Αρα τα 30-50  max € μου φαινονται ok για τοποθετηση οθονης-καμερας και κοστος καλωδιου.

Επεξ/σία από swatsquadgr
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Εγω που το ειχα ψαξει πολύ, το 100-150ρι θα το φανε (βεβαια δεν ειχα ουτε καμερα ουτε οθονη) αλλα καπου εκει κυμαινεται. Αμα εχεις τα υλικα, θεωρω οτι με ενα 50ρι ειναι αξιοπρεπης τιμη για τον κοπο του.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα, μια σχετική ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Είδα ότι πχ στο ebay και σε κινέζικα sites παίζουν κάποιες κάμερες που μπαίνουν στη πίσω πινακίδα, και μπορούν να στείλουν ασύρματα εικόνα σε κάποιο android/ios κινητό. Ξέρετε καμιά τέτοια που να την έχει δοκιμάσει κανείς; Ακούγεται ωραίο σαν concept,  και θα βόλευε να μη χρειάζεται να περαστούν καλώδια μέσα στο αμάξι, και υποδομές για έξτρα οθόνη/din σύστημα.

Παραδείγματα:
https://www.ebay.com/itm/Wifi-License-Plate-Backup-Reverse-Camera-720P-Hd-Car-Rear-View-Wireless-Android/264511493568?hash=item3d961d15c0:g:Ok4AAOSw8hpds~kY

https://www.ebay.com/itm/US-License-WiFi-Backup-Parking-Camera-Waterproof-For-iPhone-Android-Smartphone/352979152010?hash=item522f326c8a:g:0lAAAOSwChteUK7f

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...