Locanastazia Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Γειά σας παιδιά... Θα ήθελα την βοήθεια σας. Σε εταιρικό λογαριασμό στο ινσταγκραμ με κάνουν ταγκ σε ιστορίες και δεν μου εμφανίζονται ποτέ... Έχω όλες τις ρυθμίσεις σωστές να μου έρχονται ειδοποιήσεις από όλους και όχι μόνο από φίλους. Έτσι τα είχα εξ αρχής.... Δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
zx1234r Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 20 λεπτά πριν, Locanastazia είπε Γειά σας παιδιά... Θα ήθελα την βοήθεια σας. Σε εταιρικό λογαριασμό στο ινσταγκραμ με κάνουν ταγκ σε ιστορίες και δεν μου εμφανίζονται ποτέ... Έχω όλες τις ρυθμίσεις σωστές να μου έρχονται ειδοποιήσεις από όλους και όχι μόνο από φίλους. Έτσι τα είχα εξ αρχής.... Δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων If your Instagram account is set to public, anyone can see the photo or video, and the person you tagged will get a notification. If your Instagram account is private, only your approved followers can see the photo or video, and the person you tag will only get a notification if they're following you. https://help.instagram.com/627963287377328
Locanastazia Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 7 ώρες πριν, zx1234r είπε If your Instagram account is set to public, anyone can see the photo or video, and the person you tagged will get a notification. If your Instagram account is private, only your approved followers can see the photo or video, and the person you tag will only get a notification if they're following you. https://help.instagram.com/627963287377328 Ο λογαριασμός μου είναι Επαγγελματικος δεν σε αφήνει ούτως ή άλλως να είναι ιδιωτικός... Στις ρύθμισεις του είναι δημόσιος... Αυτό ειναι το περίεργο
zx1234r Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2020 Περίεργο. Σόρυ δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει και δεν μπορώ να βοηθήσω.
SabotazNic Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2020 Κανεις το ταγκ πατωντας πανω? Αν ναι, δοκιμασε μεσω του @mention
Locanastazia Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2020 Στις 18/7/2020 στις 11:12 ΠΜ, SOCRATIS1000 είπε TI συσκευη εχεις?Μηπως xiaomi? Καλήσπερα... Έχω Huawei Στις 19/7/2020 στις 3:55 ΜΜ, SabotazNic είπε Κανεις το ταγκ πατωντας πανω? Αν ναι, δοκιμασε μεσω του @mention Και με mention το ίδιο κάνει... Δεν το εμφανίζει... Είναι πολύ περίεργο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα