Προς το περιεχόμενο

LAPTOP PROBLEM!

kergaz13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Εχω εδω και 3 μήνες ενα laptop Fujitsu-Siemens μοντέλο AMILOD, 3.2GHz (HT), 512ΜΒ RAM, klp.

Τις τελευταίες μέρες μου έχει παρουσιαστεί 3-4 φορές το εξής πρόβλημα: Εκεί που δουλέυω, ξαφνικά κολλάνε τα πάντα. Δεν κουνιέται ο κέρσορας, ούτε ανταποκρίνεται στα πλήκτρα. Οπότε αναγκαστικά τον κλείνω. Οταν τον ανοίγω ξανά, είτε λειτουργεί κανονικά είτε ξανακολλάει (σήμερα μου κόλλησε την ώρα που φόρτωνε τα windows. Κόλλησε ακόμα και μέσα στο BIOS!).

Προφανώς είναι πρόβλημα hardware. Δεν πρόλαβα ακόμα να επικοινωνήσω με την Fujitsu για να τους το πάω. Δεν ξέρω τι να υποθέσω. Τι πιστεύετε?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
meta apo posh ora xrhshs sto kanei afto?genika ta laptop uperthermenontai grigora kai arxizoun ta kolimata.kai to dikomou meta apo 5 ores sinexous xrisis kolaei h klinei mono tou.

Koita, egw douleuw apokleistika me to laptop, kai malista arketes wres synexwmena mesa sthn mera. Ta kollimata sinithws symvainoun meta apo arketes wres pou to exw anoikto. To thema omws einai oti einai aparadekto gia ena laptop twn 2200EURW na kollaei logw yperthermansis...

Esy ti montelo exeis? Exeis kanena programmataki gia parakolouthisi thermokrasias ?

Δημοσ.

Και εγώ αποκλειστικά σε laptop δουλεύω και έχει τύχει να είναι ανοικτό ακόμα και 24 ώρες. Ποτέ δεν μου κόλλησε! Το ίδιο συμβαίνει και με της δουλειάς μου το laptop το οποίο σίγουρα δουλεύει για 8 ώρες την ημέρα. Καλό θα ήταν να φροντίζεις τα σημεία τα οποία αερίζεται ο επεξεργαστής να μην καλύπτονται.

Δημοσ.
Και εγώ αποκλειστικά σε laptop δουλεύω και έχει τύχει να είναι ανοικτό ακόμα και 24 ώρες. Ποτέ δεν μου κόλλησε! Το ίδιο συμβαίνει και με της δουλειάς μου το laptop το οποίο σίγουρα δουλεύει για 8 ώρες την ημέρα. Καλό θα ήταν να φροντίζεις τα σημεία τα οποία αερίζεται ο επεξεργαστής να μην καλύπτονται.

ti epexergasth exoun ta laptop pou les ?

kai mena exei tyxei na ta afhsw polles fores gia wres anoixto, xwris na exei provlhma. To provlhma parousiasthke ton teleytaio kairo. isws na ftaiei oti exei anevei kai h thermokrasia tou kairoy...

Ti na pw... Opws kai na exei, tha epikoinwnhsw me thn antiproswpeia

Δημοσ.

Πολύ ενδιαφέρονται πράγματα διαβάζω εδώ.. ειδικά αν ισχύει το σενάριο ότι "όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία περιβάλλοντος, αυξάνουν και τα κολλήματα" (που ειλικρινά το θεωρώ λιγάκι χλωμό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις!) θα νιώσω μια ιδιαίτερη ικανοποίηση!! Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά τόσο καιρό που ψάχνω για notebook βασικό μου κριτήριο είναι το πόσο πολύ θερμαίνεται το σύστημα...

τέλος πάντων, αυτό που έχω να σας προτείνω: αν όταν είχατε αγοράσει τον υπολογιστή δεν κολούσε, αλλά μετά από κάποιους μήνες χρήσης άρχισε να κολλάει, το πιθανότερο είναι ότι δεν αερίζεται σωστά. Τα φίλτρα του αέρα πρέπει να έχουν πιάσει σκόνη, ή για την ακρίβεια πρέπει να έχουν πιάσει ΠΟΥΡΙ!!! Η λύση είναι με κάποιο τρόπο (μη με ρωτάτε πως, δεν έχω εμπειρία από φορητούς) να ελευθερώσετε αυτά τα φίλτρα, ή έστω να αποκτήσετε οπτική επαφή μαζί τους, ώστε να τα καθαρίσετε (με πεπιεσμένο αέρα για παράδειγμα). Μετά όλα πρέπει να γίνουν καλύτερα... :D

Δημοσ.
Πολύ ενδιαφέρονται πράγματα διαβάζω εδώ.. ειδικά αν ισχύει το σενάριο ότι "όσο ανεβαίνει η θερμοκρασία περιβάλλοντος' date=' αυξάνουν και τα κολλήματα" (που ειλικρινά το θεωρώ λιγάκι χλωμό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις!) θα νιώσω μια ιδιαίτερη ικανοποίηση!! Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά τόσο καιρό που ψάχνω για notebook βασικό μου κριτήριο είναι το πόσο πολύ θερμαίνεται το σύστημα...

τέλος πάντων, αυτό που έχω να σας προτείνω: αν όταν είχατε αγοράσει τον υπολογιστή δεν κολούσε, αλλά μετά από κάποιους μήνες χρήσης άρχισε να κολλάει, το πιθανότερο είναι ότι δεν αερίζεται σωστά. Τα φίλτρα του αέρα πρέπει να έχουν πιάσει σκόνη, ή για την ακρίβεια πρέπει να έχουν πιάσει ΠΟΥΡΙ!!! Η λύση είναι με κάποιο τρόπο (μη με ρωτάτε πως, δεν έχω εμπειρία από φορητούς) να ελευθερώσετε αυτά τα φίλτρα, ή έστω να αποκτήσετε οπτική επαφή μαζί τους, ώστε να τα καθαρίσετε (με πεπιεσμένο αέρα για παράδειγμα). Μετά όλα πρέπει να γίνουν καλύτερα... :D[/quote']

Shmera to prwi to phga sthn etaireia pou to eixa agorasei gia na valw ena dimmaki mnhmhs pou eixa paraggeilei, to eipa ston texniko kai eimouna etoimos na to afhsw na to paei sto service, alla egine to exhs koufo: thn wra pou eixe anoixei to laptop gia na valei thn mnhmh, epese mia mikroskopikh vidoula apo mesa, h opoia akousthke san na 'taxideye' eleythera sto laptop! Opote mou eipe (den xerw kata poso isxyei) oti pithanws na eftaige to oti mporei h vida na akoumpouse me kati kai na dhmiourgouse to provlhma. Anyway, to phra pisw gia na to leitourghsw xana se pragmatikes synthikes kai na dw an mou to xanakanei. An nai, tote tha to paw na tous to afhsw...

Δημοσ.

centrino και τα μυαλά στην ψησταριά then :D 24άωρη χρήση (τον αφήνω να κατεβάζει και να κάνει και καμιά δουλίτσα και δεν καταλαβαίνει τίποτις)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...