subarus-14 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Σήμερα μου έβγαλε το pc windows update ωραία λέω θα τα κάνω, πατάω να τα κατεβάσει μου ζητάει restart το κάνω και μου πετάει ένα μήνυμα που λέει Δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση των ενημερώσεων, αναίρεση αλλαγών. μετά ανοίγει κανονικά το pc και με το που πάω στο windows upate μου βγάζει αυτό, πατάω επανάληψη και μετά βγάζει αυτό εδώ ▼ κάνει restart πάλι τα ίδια, έψαξα και στο google το συγκεκριμένο σφάλμα (0x800f0922) βρίσκω κάποιες λύσεις της οποίες δοκίμασα και πάλι κάνει τα ίδια. συμβαίνει και σε κάποιον άλλων αυτό η μόνο σε έμενα? πρώτη φορά μου κάνει κάτι τέτοιο,ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2020 από subarus-14 1
d3v4st4tor Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Ποτέ update με το που θα βγει, συνέχεια έχουν προβλήματα.Κάνε το παύση για καμιά βδομάδα και ξαναδοκίμασε. 1
subarus-14 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω για αποτέλεσμα, ευχαριστώ πολύ.
subarus-14 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Βρήκα λύση στο πρόβλημα! Το πρόβλημα ήταν το net framework 3.5 το έσβησα το έκανα εγκατάσταση από την αρχή και όλα εντάξει.
Angalan Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2020 Έχω πρόβλημα με το pc εκεί που έπρεπε να λέει ελενχος για windows update δεν έχει επιλογές και λέει "Παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα. Προσπαθήστε ξανά αργότερα." Αυτό μου το λέει εδώ και μια ευδομάδα .... Τι να κάνω για να επανέλθει;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα