Προς το περιεχόμενο

xCloud - Η φορητή gaming υπηρεσία της Microsoft


vironas04

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τον Σεπτέμβριο η φορητή gaming υπηρεσία xCloud της Microsoft

Η πλατφόρμα xCloud θα είναι δωρεάν από το Σεπτέμβριο για τους συνδρομητές gamepass ultimate. Η υπηρεσία θα επιτρέπει τη μεταφορά της βιβλιοθήκης του Xbox και το streaming της σε οποιαδήποτε συσκευή tablet ή smartphone. Μέσω pairing με Xbox controller και με δυνατότητα quick resume (αυτόματης επανεκκίνησης), ο παίκτης θα συνεχίζει το παιχνίδι από εκεί που το άφησε στο σπίτι του, όπου και να βρίσκεται.

Να σημειωθεί ότι σε πρόσφατη συνέντευξη στο Gamelab YouTube channel, ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, αναγνώρισε ότι το game streaming δεν είναι παντού απρόσκοπτο, όπως συμβαίνει με την αντίστοιχη πλατφόρμα Google Stadia. Τόνισε ότι για αυτό η Microsoft επενδύει σε servers και συμπλήρωσε ότι για πολύ καιρό  το xCloud θα λειτουργεί συμπληρωματικά των κονσολών και όχι ως υποκατάστατο.

Από Αρβανίτη Βύρων.

Αυθεντική πηγή: "Xbox Wire" (https://www.xbox365.gr/hot-news/to-xcloud-erxetai-to-septemvrio-xwris-epipleon-kostos-gia-tous-sundromhtes-game-pass-ultimate/)

Σχετικά topics στο insomnia:

Index από σχετικά άρθρα στο insomnia:

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 6 μήνες μετά...

Εχτές έπεσε το μάτι μου σε μια διαφήμιση γνωστής αλυσίδας για το χειριστήριο "Razer Kishi Universal Gaming Controller for Android". Ψάχνοντας το περισσότερο, αναφέρεται στην δυνατότητα να παίζεις παιχνίδια του xbox cloud στο κινητό σου. Μάλιστα, σε ανάρτηση του insomnia "

" διάβασα για την δυνατότητα να παίξεις 150 παιχνίδια του xbox στο κινητό σου. Όχι και άσχημα..... Κατέβασα το app στο Samsung και συνδέθηκα με τον λογαριασμό μου. Για να δω μέσα ότι αναφέρει "η ροή παιχνιδιών κάνει διάλειμμα". 

Εντέλει τι ισχύει με το Xbox cloud? Τέλος; Εάν ναι τότε άχρηστα και τέτοια χειριστήρια. 

 

Screenshot_20210202-091222_Streaming.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ότι είπε ο Merlin. Το Xcloud τρέχει κανονικότατα, αλλα΄για την ώρα υποστηρίζεται επίσημα σε 22 χώρες: Austria, Belgium, Canada, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Hungary, Ireland, Italy, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Slovakia, Spain, South Korea, Sweden, Switzerland, the United Kingdom, and the United States.

Αν θες να το δεις Ελλαδα, πρεπει να το κανεις με VPN. Εγω που ειμαι UK, βλεπω οτι δουλευει κανονικα διχως θεμα. 

Αλλιως υπομονη μεχρι να μπει και η Ελλαδα επίσημα στη λίστα, οοοταν γινει αυτο :P 

 

  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...

οχι σε Xiaomi. αλλα πριν 2 μηνες δοκιμασα και επαιξε μια χαρα στην Ελλαδα σε μια μπαχατελα kindle fire μεσω του browser based xcloud οποτε δε βλεπω γιατι να μη μπορεις κ εσυ. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...